Модератор ЛокоПД написа:v.r.s. написа:От това което пише като основание за наказанието не виждам никаква тенденция. Бутилката е хвърлена от собственика на клуба и е уцелила съдията, това се води за хвърлен предмет с последствия. Няма никакво значение дали съдията го е заболяло, търсил ли е или не лекарска помощ, както и дали е описано в докладите на МВР, както и да се покажат кадри от инцидента, достатъчно е да е описано от съдиите и делегата на мача. На Наско Узунов като бивш съдия това му е напълно ясно и не виждам за какво трябва да претендира.
По същият начин и нас ни наказаха в един мач с Черно море, пластмасова бутилка от минерална вода беше хвърлена и удари съдията по ръката и ни лишиха от домакинство, но ние сме свикнали и вече въобще не ни прави впечатление, а приемаме наказанията без дори да обжалваме и изразяваме някакви претенции.
Може и да си прав донякъде,ама донякъде..."Тенденция " има и то явна.И то още от началото на шампионата.Да ни накажат - окей,добре.Но в случая /хвърлена пластмасова бутилка/,повода е смешен и умниците от тази комисия /не знам каква се води там/ търсят под вола теле.Тези от нашите фенове,които бяха в Каварна и Бургас,особено в Каварна,сигурно разбират какво имам предвид.Майната им на БФС,където и да се играе мача,ще отидем и ще си покажем отношението към многоуважавания г-н Боби Михайлов и неговите платени клоуни.
А ти,като фен на Миньор Пк,се замисли...дали на някои други отбори ще бъде наложено такова наказание/ лишаване от домакинство/,за същото или подобно "провинение"Всъщност,отговора скоро ще е ясен - много бутилки ще хвърчат по нашите стадиони / и то не само пластмасови/
Аз не коментирам как стоят нещата с други "богопомазани" отбори, а по същество.
За хвърлени предмети, независимо какви, без да са ударили някой от служебните и длъжностни лица, наказанието е само глоба, но има ли удар вече се води "с последствия" и по наредба е лишаване от домакинство. Наказанията се налагат по доклад и след като е описано от съдията и делегата няма как да не доведе до лишаване от домакинство. При нас това се случва всяка година и сме наясно с казусите.
Колкото до мача с Левски, да той си е рисков, но се надявам и тази година, както беше миналата, да няма поводи за наказания и публиката ни да се държи подобаващо.