Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин - 1:2
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа България 1/4 финал - Локо Пловдив - Пирин сряда 16.00ч.
Локомотивци си мислеха, че са спечелили още преди да почне мача.
Много изненадващ резултат 1-2
( поне за мен )
Ами 19 коефициент в бет 365 какво има за чудене. 
1986,2010,2013
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
За мен въобще не е неочакван резултата. Очаквах орлетата да ви елиминират. Чакаме ги на полуфинала. 
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
lucio написа:Локомотивци си мислеха, че са спечелили още преди да почне мача.
Не те просто бяха кандидат шампион и кандидат носител на купата.Когато говориш наляво и надясно колко си добър и че си любимеца на Пловдив,че те канят от Испания за приятелски срещи така става
Черноморец взеха някакъв сърбин през зимата и пролетта тръгнаха яко надолу. Сега виждаме нещо подобно и при вас. Не знам дали е съвпадение, но за мен тези натрапени сръбски мениджъри едва ли могат да донесат нещо добро за двата клуба.
- Пловдив1926
- Контакти:
Поредния загубен от Неделчо мач. Време му е да си заминава за морето. Очевидно не става за голям отбор като този на Пловдив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Евала на Пирин, въпреки кризата събраха нелош отбор. Иван Цветков, Митко Илиев. А Локото да имат едно наум. Като почнат да говорят по-бързо, отколкото мислят, винаги така се получава (справка Левски). И второ - когато в един отбор начело застане сърбин, винаги има нещо гнило.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Искрени съболезнования на локомотивци. Сигурно много боли, гол в продълженията...
Сега има два пътя -- или да се амбицирате още в първенството, или да изпаднете в дупка и да почнете да губите точки. Като привърженик на Черно море, няма как да пожелая първото.
Сега има два пътя -- или да се амбицирате още в първенството, или да изпаднете в дупка и да почнете да губите точки. Като привърженик на Черно море, няма как да пожелая първото.
защо ли Лазаров след мача е казал "СЪСИПАХТЕ ОТБОРА'" ?