Ремонтите на ст. Локомотив продължават
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ремонтите на ст. Локомотив продължават
Ти да не мислиш,че в Балчик ще направят нещо с тези пари.Това беше бюджета им за общинския им футболен отбор,който го закриха за да може общинарите по-лесно да си присвоят парите чрез тези проекти за стадион и то само осем месеца преди изборите.Омразният ти Славчо скоро няма да е на власт,но не се надявай и следващия кмет да направи нещо съществено за базите в града ни.По-добре си натискайте Коко да реинвестира средства в стадиона,отколкото да се надявате на чудо.Знам че стадиона ви е общински,но съм и сигурен че Коко го устройва това положение и няма никакъв зор за концесия-иначе предвид близките му отношения със зам. кмета щеше да я получи при много по добри условия от предишната,която развали.Така че,вместо да хвърля прах в очите на феновете ви за ст. Пловдив,да действа по ст. Локомотив.Парите ще си ги върне,само да реши че му се дават.Иначе наистина е грозно на евромачове да се домакинства по чужди стадиони.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
- Пловдив1926
- Контакти:
Партенките за ст. Пловдив се оказаха от друго място и Коко даже не знаеше за тях, което беше доста комично. Но знаеш в Пловдив като кажеш на някой, че ще правиш нещо по ст. Пловдив и хората им трепват сърцата. Иначе кметчето може да реве за концесията на подлеза, от която се издържа ДЮШ-а на практика за 50 000лв да му се дадът веднага и да има претенции, но не може да си оправи имота на който ако играем евротурнири цял Пловдив ще гледа футбол нали? Коко каквото може прави - е примерно осветлението ще бъде факт тази година. За трибуната също ще налее пари, не е там въпроса, въпроса е, че само си правят реклама на наш гръб с изявления "1 милион за Локомотив", "300 хиляди за ремонти на стадиони" и тн. А на практика нещата са съвсем различни - до тука 1 лев не е дала общината. Само изви ръцете на тия от енергото да направят трафопоста. Което си беше тяхно задължение така или иначе.
А да, да добавя ПЛАТИХМЕ си за да се почистат храстите на общинския терен за разлика от други отбори. Сега трябва да се молим на общината да оправи УЛИЧНИТЕ ЛАМПИ около стадиона, които са общински и са изгоряли от преди 10 години. Щото тиквеника не се сеща, че в този парк цяла Тракия спортува и се разхожда.
А да, да добавя ПЛАТИХМЕ си за да се почистат храстите на общинския терен за разлика от други отбори. Сега трябва да се молим на общината да оправи УЛИЧНИТЕ ЛАМПИ около стадиона, които са общински и са изгоряли от преди 10 години. Щото тиквеника не се сеща, че в този парк цяла Тракия спортува и се разхожда.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Кво да ти кажа,това упрвление можеше да е много по-добро,ако не се беше развалила коалицията ГЕРБ-ВМРО.Сега какво се получава- правителството прави секано на общинския ни съвет(ВМРО/БСП),общината пък на своя страна прави секано на районните кметове(всичките от ГЕРБ).Районните кметове пък чудейки се как да изкарат пари правят секано на бизнеса и така порочния кръг се завърта.Е как се управлява така?ПП.-Няма смисъл всеки пост да се опитваш да закачиш отбора ми-знам че ни мразиш.
- Пловдив1926
- Контакти:
Е как да не ви мрази човек, вашия Славчо беше избран от Герб и ВМРО а реши да управлява с БСП и ДПС. Държавните пари за Пловдив спряха, взехме брутален кредит който пра внуците ни ще плащат и дигнхме два уродливи паметника и тва е. Пловдив отиде на майната си. И тоя вместо в затвора се пъчи пред фотоапаратите...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Наши или ваши,все тая.За две десетилетия никой не направи нищо за базите в Пловдив,а и не вярвам и след още две някой да направи.Всички политици са еднакви-правят си ПР,че са фенове на някой отбор,ние им се вързваме и се кефим,че тоя е фен на Ботев,вие пък че другия бил фен на Локото,а резултати от работата им никакви-ама нали са "фенове"-това е важното.Виждал ли си някой от политиците ни "фенове" по стадионите след като им изтечат мандатите?Няма и да видиш.
- Пловдив1926
- Контакти:
Според мен не си прав. Как да няма значение кой какъв е бе майна? Няма значение като работим двамата в една частна фирма и в обедната почивка се бъзикаме докато хапваме чисто фенската. Тогава няма никакъв проблем това, че сме фенове - всичко си е нормално. Когато обаче цялата местна власт са фенове на твоя отбор, тогава става проблем. Защото му се казва на Славчо, че трябват пари за ремонт на стадиона защото в този вид не става просто - той измисля някаква безумна схема да купува някакви билети само и само да даде и на вашия отбор някой лев. Защо? Защото във Югозападната В група имате крещяща нужда от модерен стадион ли? Не, отговора е елементарен - защото е фен. Това колкото и нелепо да ти се струва е факт, в общината е пълно с хора, които расъждават като фенове, а не като държавници и общественици.
Не те знам кой си и колко ти се е налагало да правиш нещо за отбора си и да имаш контакт с тези хора, но ти казвам, че за нас всяко едно нещо е страшно сложно, с триста мъки и зор. Е за това има значение на кой е фен Славчо. Кажи нормално ли е вечер да е супер тъмницата на стадиона и в половината парк? Да е сменено осветлението в целия град, но не и на нашия стадион? Белкем на Коко му писне и плати за смяната та да се откраднат още едни пари.
Да ти кажа ли още фенски прояви? Галинка Тъпото беше тотално зарязала концесията на подлеза. Като дойде Коко им каза, дайте няколко месеца ще оправим задълженията, ще я развием концесията защото от нея падат пари и се издържа ДЮШ-а където тренират децата на Пловдив. Какво стана? Вой до небесата на разни комунистчета, да им земем на Локото концесията, като че ли най-големия проблем на Пловдив е това. Подлеза след тунела посока Чифте баня или този преди моста на панаира да не са по-малко проблемни? Поредната фенщина.
Чомака същата работа беше - целия апарат стара комунистическа номенклатура естествено фенове на твоя отбор до един и хиляда спънки за всяко нещо, което се случваше. Как да дойде да гледа мач като няма да си тръгне жив от трибуната тоя човек?
Така, че недей така наши или ваши - все тая, щото не е все тая. Нека аз да съм областен управител, Коце Славов кмет, а Думанов председател на общинския съвет и да видим за 4 години дали няма да стане Лаута европейски стадион с лиценз за УЕФА. Е за финансирането може да бутнем вашия стадион и да продадем мястото за МОЛ ама кво толкова в крайна сметка.
Не те знам кой си и колко ти се е налагало да правиш нещо за отбора си и да имаш контакт с тези хора, но ти казвам, че за нас всяко едно нещо е страшно сложно, с триста мъки и зор. Е за това има значение на кой е фен Славчо. Кажи нормално ли е вечер да е супер тъмницата на стадиона и в половината парк? Да е сменено осветлението в целия град, но не и на нашия стадион? Белкем на Коко му писне и плати за смяната та да се откраднат още едни пари.
Да ти кажа ли още фенски прояви? Галинка Тъпото беше тотално зарязала концесията на подлеза. Като дойде Коко им каза, дайте няколко месеца ще оправим задълженията, ще я развием концесията защото от нея падат пари и се издържа ДЮШ-а където тренират децата на Пловдив. Какво стана? Вой до небесата на разни комунистчета, да им земем на Локото концесията, като че ли най-големия проблем на Пловдив е това. Подлеза след тунела посока Чифте баня или този преди моста на панаира да не са по-малко проблемни? Поредната фенщина.
Чомака същата работа беше - целия апарат стара комунистическа номенклатура естествено фенове на твоя отбор до един и хиляда спънки за всяко нещо, което се случваше. Как да дойде да гледа мач като няма да си тръгне жив от трибуната тоя човек?
Така, че недей така наши или ваши - все тая, щото не е все тая. Нека аз да съм областен управител, Коце Славов кмет, а Думанов председател на общинския съвет и да видим за 4 години дали няма да стане Лаута европейски стадион с лиценз за УЕФА. Е за финансирането може да бутнем вашия стадион и да продадем мястото за МОЛ ама кво толкова в крайна сметка.
Няма да ви развалям повече темата.Мисълта ми беше,че политиците ни се правят само на фенове,каквито всъщност не са,само и само да си вдигат рейтинга.Те си гледат единствено техните интереси и не им пука за нас.ПП.Чомаков и Гърневски не съм чул да идват на ваши мачове след като паднаха от власт.Бонев също беше в общината-коментирай тях.И как така,като според вашите легенди цялата интелигенция е от Локото в общината работят само канари?
- Пловдив1926
- Контакти:
Пловдив от десетилетия се управлява от селяни и комунисти преоблечени в различни партийни цветове. За това града запада, младите бягат, а стадионите са ни на този хал. Зума беше общински съветник. Един общински съветник не може да направи нищо сам. За това кой идва на наши мачове ти писах по-горе. Те никога не са били истински фенове, че да го правят така или иначе.
- Irish stout
- Контакти:
v.s. написа:И как така,като според вашите легенди цялата интелигенция е от Локото в общината работят само канари?
Съвсем в реда на нещата.
Червените другари винаги са държали ключовите постове, а интелигенцията никога не е имала достъп до тях. Какво общо има интелигенцията с привържениците на Ботев? Какво общо са имали привържениците на Локото в властта?
Най-нормално е след като интелигенцията е от Локото, в общината да работят привърженици на Ботев и обратното - след като в общината работят привърженици на Ботев, интелигенцията да е от Локото.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Еми майна и аз това казвам,че политиците ни от десетилетия се правят на фенове,каквито не са.И затова наши или ваши все тая.Иначе за пръв път да съм съгласен с теб.Айриш в Пловдив комунистите никога след десети не са печелили никакви избори.Друг е въпроса ,че все си мислите ,че сме на всякъде и ви пречим.Пловдив1926 написа:Пловдив от десетилетия се управлява от селяни и комунисти преоблечени в различни партийни цветове. За това града запада, младите бягат, а стадионите са ни на този хал. Зума беше общински съветник. Един общински съветник не може да направи нищо сам. За това кой идва на наши мачове ти писах по-горе. Те никога не са били истински фенове, че да го правят тка или иначе.