Тук има два момента:
Един - имаме едни пари, да видим за какво да ги похарчим.
Втория - точно затова ми трябват точно тези пари и ги търся.
Аз не виждам в така поставената делба на една сума, каква точно е схемата. Не ги виждам тези пари като излишни за града и държавата, че да ни ги дадат.
За Ботев не знам, що се касае до Локомотив, нуждите са ни даже повече от споменатия милион. Нужни са сега и веднага - за тревно покритие, осветление, вдигане и ремонт на трибуни, терени за школата, един път има към стадиона, една лампа не свети по алеите... за каквото се сетиш.
Ние всички тези неща ще ги изпълним и рано или късно ще си ги имаме. Въпроса е кога.
Отбора ни върви, имаме своите шансове за по-добро представяне в първенството и купата, да се лишат пловдивчани от насладата с успеха на пловдивски клуб, не е редно. Ясно е, че са разделени по политически причини. Мъчат се да ги оправдаят някак.
Аз не мога да си кривя душата - за мен всичките пари трябва да са сега, веднага в Локото! Отваря ни се шанса, при нас трябва да са. Като дозрее сдружението от нещо повече от Б група, да им дадат на тях не 2 - 10 милиона да им дадат!
Колко ще бъда разбран от другия лагер не ме интересува. Според мен така е правилно!
Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Абе, разгледахте ли им тяхната тема, да се посмеете малко.
Няма такива комплексарски мнения...а онзи Jeff, изкарал успехите на Сдружението и нашите и прави сравнения???
Де го чукаш, де се пука
....еми не във В група, ами господ ще ги накаже още по жестоко скоро май! С тая злоба сами се затриха! 
Последна промяна от отборът на Пловдив на 05 яну 2011 22:50, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Моля се на господ тези пари, ако дойдат, да се използват по предназначение! За мен няма приоритети, в смисъл, което и да се направи по стадиона с тях, все ще е от полза! 
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
Туше написа:Тук има два момента:
Един - имаме едни пари, да видим за какво да ги похарчим.
Втория - точно затова ми трябват точно тези пари и ги търся.
Аз не виждам в така поставената делба на една сума, каква точно е схемата. Не ги виждам тези пари като излишни за града и държавата, че да ни ги дадат.
За Ботев не знам, що се касае до Локомотив, нуждите са ни даже повече от споменатия милион. Нужни са сега и веднага - за тревно покритие, осветление, вдигане и ремонт на трибуни, терени за школата, един път има към стадиона, една лампа не свети по алеите... за каквото се сетиш.
Ние всички тези неща ще ги изпълним и рано или късно ще си ги имаме. Въпроса е кога.
Отбора ни върви, имаме своите шансове за по-добро представяне в първенството и купата, да се лишат пловдивчани от насладата с успеха на пловдивски клуб, не е редно. Ясно е, че са разделени по политически причини. Мъчат се да ги оправдаят някак.
Аз не мога да си кривя душата - за мен всичките пари трябва да са сега, веднага в Локото! Отваря ни се шанса, при нас трябва да са. Като дозрее сдружението от нещо повече от Б група, да им дадат на тях не 2 - 10 милиона да им дадат!
Колко ще бъда разбран от другия лагер не ме интересува. Според мен така е правилно!
Няма да те разберат. И аз така мисля, но при това положение и тази "жълта" омраза... На Лаута ще и трябват минимум още 2 години, за да бъде преведена в европейски вид. Със "спирачките" в общината... може и три, при положение че няма проблеми с финансите, а и това ще дойде. Така че, колкото и да ми се иска да вземем купата, знам че ще има пак пътувания до Бургас, София или Ловеч, ако успеем. Затова и не мога да се зарадвам истински на една евентуална купа на България...
Естествено! Да не мислиш, че си правя илюзии.
Представи си сега как се чувстват в Марица и Спартак на тази новина. Даже и в другите градове останалите отбори. Ние с жълтите ще се изядем, ами ония хора... Постави се на тяхно място!
Не виждам някаква далновидност и целесъобразност. Всъщност, при нас я виждам, ама щото гледам от нашата си камбанария. Обаче предложението си е чисто политическо и никакво друго. Понеже, обаче, както на нас, така и на жълтите ни е толкоз ума, връзваме се и мелим глупости.
Представи си сега как се чувстват в Марица и Спартак на тази новина. Даже и в другите градове останалите отбори. Ние с жълтите ще се изядем, ами ония хора... Постави се на тяхно място!
Не виждам някаква далновидност и целесъобразност. Всъщност, при нас я виждам, ама щото гледам от нашата си камбанария. Обаче предложението си е чисто политическо и никакво друго. Понеже, обаче, както на нас, така и на жълтите ни е толкоз ума, връзваме се и мелим глупости.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Пловдив1926 написа:Стига сте се занимавали с феновете на сдружението. Те са се събрали в кръг, хванали са се за ръце и си повтарят един на друг колко са велики и тн.![]()
За съжаление ст. Локомотив има нужда от много повече от 1 милион за да получи лиценз за УЕФА. Дано Коко извади останалите пари и дай Боже до година-две да играем евротурнири в Пловдив.
Тази сума ще стигне само за осветлението, не си мислете, че то е евтино ако искате да е качествено.
Терена само чужденци, фирма "Онтарио" колкото и да се пъчат са още далече от професионалисти. Нашия терен няма отопление и е на повече от 10 години и не е мръднал.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Туше написа:Естествено! Да не мислиш, че си правя илюзии.
Прав си,както обикновено....за съжаление.Дано да не си де,ама...Ще поживеем - ще видим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Тази снимка от тренировъчен терен ли е или от стадиона?

PFC Litex написа:Тази снимка от тренировъчен терен ли е или от стадиона?
Тренировачният
отборът на Пловдив написа:Абе, разгледахте ли им тяхната тема, да се посмеете малко.![]()
![]()
Няма такива комплексарски мнения...а онзи Jeff, изкарал успехите на Сдружението и нашите и прави сравнения???
![]()
![]()
Де го чукаш, де се пука
....еми не във В група, ами господ ще ги накаже още по жестоко скоро май! С тая злоба сами се затриха!
Още първите им приказки могат да те разсипят от смях - горе-долу темата не е за какво да се използват парите, ако изобщо се дадат някакви пари, а защо и на Локомотив ще се дават също толкова пари, при условие, че те са много по-велики от нас
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe