Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадиона в Лаута

Мнениеот Туше » 05 яну 2011 22:41

Тук има два момента:
Един - имаме едни пари, да видим за какво да ги похарчим.
Втория - точно затова ми трябват точно тези пари и ги търся.

Аз не виждам в така поставената делба на една сума, каква точно е схемата. Не ги виждам тези пари като излишни за града и държавата, че да ни ги дадат.

За Ботев не знам, що се касае до Локомотив, нуждите са ни даже повече от споменатия милион. Нужни са сега и веднага - за тревно покритие, осветление, вдигане и ремонт на трибуни, терени за школата, един път има към стадиона, една лампа не свети по алеите... за каквото се сетиш.

Ние всички тези неща ще ги изпълним и рано или късно ще си ги имаме. Въпроса е кога.
Отбора ни върви, имаме своите шансове за по-добро представяне в първенството и купата, да се лишат пловдивчани от насладата с успеха на пловдивски клуб, не е редно. Ясно е, че са разделени по политически причини. Мъчат се да ги оправдаят някак.

Аз не мога да си кривя душата - за мен всичките пари трябва да са сега, веднага в Локото! Отваря ни се шанса, при нас трябва да са. Като дозрее сдружението от нещо повече от Б група, да им дадат на тях не 2 - 10 милиона да им дадат!
Колко ще бъда разбран от другия лагер не ме интересува. Според мен така е правилно!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 05 яну 2011 22:44

Абе, разгледахте ли им тяхната тема, да се посмеете малко. :lol: :lol: :lol: Няма такива комплексарски мнения...а онзи Jeff, изкарал успехите на Сдружението и нашите и прави сравнения??? :o :o :o Де го чукаш, де се пука :roll: ....еми не във В група, ами господ ще ги накаже още по жестоко скоро май! С тая злоба сами се затриха! :idea:
Последна промяна от отборът на Пловдив на 05 яну 2011 22:50, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 05 яну 2011 22:47

Моля се на господ тези пари, ако дойдат, да се използват по предназначение! За мен няма приоритети, в смисъл, което и да се направи по стадиона с тях, все ще е от полза! :idea:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 яну 2011 22:50

Туше написа:Тук има два момента:
Един - имаме едни пари, да видим за какво да ги похарчим.
Втория - точно затова ми трябват точно тези пари и ги търся.

Аз не виждам в така поставената делба на една сума, каква точно е схемата. Не ги виждам тези пари като излишни за града и държавата, че да ни ги дадат.

За Ботев не знам, що се касае до Локомотив, нуждите са ни даже повече от споменатия милион. Нужни са сега и веднага - за тревно покритие, осветление, вдигане и ремонт на трибуни, терени за школата, един път има към стадиона, една лампа не свети по алеите... за каквото се сетиш.

Ние всички тези неща ще ги изпълним и рано или късно ще си ги имаме. Въпроса е кога.
Отбора ни върви, имаме своите шансове за по-добро представяне в първенството и купата, да се лишат пловдивчани от насладата с успеха на пловдивски клуб, не е редно. Ясно е, че са разделени по политически причини. Мъчат се да ги оправдаят някак.

Аз не мога да си кривя душата - за мен всичките пари трябва да са сега, веднага в Локото! Отваря ни се шанса, при нас трябва да са. Като дозрее сдружението от нещо повече от Б група, да им дадат на тях не 2 - 10 милиона да им дадат!
Колко ще бъда разбран от другия лагер не ме интересува. Според мен така е правилно!

Няма да те разберат. И аз така мисля, но при това положение и тази "жълта" омраза... На Лаута ще и трябват минимум още 2 години, за да бъде преведена в европейски вид. Със "спирачките" в общината... може и три, при положение че няма проблеми с финансите, а и това ще дойде. Така че, колкото и да ми се иска да вземем купата, знам че ще има пак пътувания до Бургас, София или Ловеч, ако успеем. Затова и не мога да се зарадвам истински на една евентуална купа на България...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 яну 2011 22:55

Естествено! Да не мислиш, че си правя илюзии.

Представи си сега как се чувстват в Марица и Спартак на тази новина. Даже и в другите градове останалите отбори. Ние с жълтите ще се изядем, ами ония хора... Постави се на тяхно място!
Не виждам някаква далновидност и целесъобразност. Всъщност, при нас я виждам, ама щото гледам от нашата си камбанария. Обаче предложението си е чисто политическо и никакво друго. Понеже, обаче, както на нас, така и на жълтите ни е толкоз ума, връзваме се и мелим глупости.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 яну 2011 23:07

Пловдив1926 написа:Стига сте се занимавали с феновете на сдружението. Те са се събрали в кръг, хванали са се за ръце и си повтарят един на друг колко са велики и тн. :mrgreen:

За съжаление ст. Локомотив има нужда от много повече от 1 милион за да получи лиценз за УЕФА. Дано Коко извади останалите пари и дай Боже до година-две да играем евротурнири в Пловдив.

Тази сума ще стигне само за осветлението, не си мислете, че то е евтино ако искате да е качествено.
Терена само чужденци, фирма "Онтарио" колкото и да се пъчат са още далече от професионалисти. Нашия терен няма отопление и е на повече от 10 години и не е мръднал.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 яну 2011 23:07

Туше написа:Естествено! Да не мислиш, че си правя илюзии.

Представи си сега как се чувстват в Марица и Спартак на тази новина. Даже и в другите градове останалите отбори. Ние с жълтите ще се изядем, ами ония хора... Постави се на тяхно място!
Не виждам някаква далновидност и целесъобразност. Всъщност, при нас я виждам, ама щото гледам от нашата си камбанария. Обаче предложението си е чисто политическо и никакво друго. Понеже, обаче, както на нас, така и на жълтите ни е толкоз ума, връзваме се и мелим глупости.

Прав си,както обикновено....за съжаление.Дано да не си де,ама...Ще поживеем - ще видим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2011 00:17

Тази снимка от тренировъчен терен ли е или от стадиона?

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 06 яну 2011 00:35

PFC Litex написа:Тази снимка от тренировъчен терен ли е или от стадиона?

Изображение

Тренировачният ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 06 яну 2011 13:32

отборът на Пловдив написа:Абе, разгледахте ли им тяхната тема, да се посмеете малко. :lol: :lol: :lol: Няма такива комплексарски мнения...а онзи Jeff, изкарал успехите на Сдружението и нашите и прави сравнения??? :o :o :o Де го чукаш, де се пука :roll: ....еми не във В група, ами господ ще ги накаже още по жестоко скоро май! С тая злоба сами се затриха! :idea:

Още първите им приказки могат да те разсипят от смях - горе-долу темата не е за какво да се използват парите, ако изобщо се дадат някакви пари, а защо и на Локомотив ще се дават също толкова пари, при условие, че те са много по-велики от нас :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”