Irish stout написа:haiobaio написа:Честито на пловдивчани.
Много гаден мач беше вчера. Страхлив мач. Слаб футбол и никакви положения за гол. За дузпата-всеки може да си говори каквото иска, но Искрен си изигра ситуацията перфектно, в което няма нищо лошо. За отменения гол - засада има, но се вижда само на записа. Не знам как страничния я видя. Лично се радвам, че гола не беше зачетен. Дузпите са гаден начин за решаване на мач, но и 60 полувремена да бяхме играли, гол нямаше да има. Ако Сашко не беше излизнал от игра, смятам, че щяхме да си ви тупнем доволно и с разлика, но той реши да се пази за новия си отбор. Жив и здрав да е, много успех му желая и му благодаря най - сърдечно за всичко, което направи в Локомотив, за спортменството и за уважението, което показа към нас.
Генков да не се отчайва, а да вдига главата и следващия мач да вкара хетрикна съгражданките от Славия
![]()
Много хубав ден и най-накрая се посъбрахме повече хора. Имаше и адски много деца, което е най-радващото.
Пичове, а защо викахте "Бе Де Же на к***и синове"? Малко е тъпо, или вие смятате, че нямате нищо общо са железниците![]()
Иначе подкрепата ви беше на ниво.
Златински да лигави бибата.
Имаш ли познат ушен лекар?
"БФС - на тра-ла-ла синове"
А разсъждения с колко сте щели да ни тупнете имат само съжалителен характер. И аз мога да кажа, че ако в центъра играеше човек, който вчера не игра и двама Сашковци да имахте, пак нямаше да ни биете, ама все тая. Това са външни оправдания. Както и оправданията на Васев, че сте владеели инициативата. Мачът си беше равностоен отвсякъде, да не кажа, че вие нямахте нито едно положение за целия мач.
Живи и здрави!
За какви оправдания говориш? Това мисля, това казвам. А вие положения имахте ли? Както казах много гаден мач.
За скандиранията, добре, явно не съм разбрал.