от сега ли почваме да се оправдаваме със съдията!? това е тъпо, а и точно на ЦСКА никой няма да помогне, това всички го знаем! мача ще бъде едно истинско дерби имайки предвид, че и двата отбора са в що годе добра форма сега! победа за червените, естествено....
Аз нещо друго искам да отбележа, софийските грандове се наакаха от страх при домакинствата си на Локо Пд.... какво ли ще е пролетта, когато и двата мача са в Пловдив!?
ЦСКА-ЛОКО ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Irish stout
- Контакти:
Re: ЦСКА-ЛОКО ПД
Vlado Marinov написа:от сега ли почваме да се оправдаваме със съдията!? това е тъпо, а и точно на ЦСКА никой няма да помогне, това всички го знаем! мача ще бъде едно истинско дерби имайки предвид, че и двата отбора са в що годе добра форма сега! победа за червените, естествено....
Аз нещо друго искам да отбележа, софийските грандове се наакаха от страх при домакинствата си на Локо Пд.... какво ли ще е пролетта, когато и двата мача са в Пловдив!?
Не бих го нарекъл оправдание. Просто сме в черния списък на Генов. Ако си играем на максимума, той не може да повлияе, но ако нещата стигнат до неговото решение - няма начин да не ни резне. Това обаче не може да ни бъде оправдание за играта, ако сме играли слабо.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- jorjy1966
- Контакти:
ЦСКА са фаворити с оглед на историята ,но пък сега не са в някаква супер форма .Да,направиха няколко победи ,но единствено с Рапид играха здраво.С Берое бяха почти изпуснали мача,с Пирин гол от засада/хич ги нямаше/,но какво толкова коментирам играта на ЦСКА,мен ме интересува как ще играят Локото.Ако направим нашата си игра и Генов няма да може да ни пореже/а той го иска ,вярвайте ми/.Играем здраво и се надявам на победа.САМО ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
Ние / Берое/ ги изтървахме,но мисля,че вие имате много по-добро нападение и ще ги разкриете.Прогноза 1:3 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
-
- Контакти:
КЪСМЕТ ЛОКОМОТИВЦИИ!!!
Сложете им една 3ка!!!
Сложете им една 3ка!!!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Vlado Marinov написа:.
Пролетта ще е много интересно на Лаута

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Mоята прогноза е Х.Мисля или някво грозно 0:0 или няква луда работа като 3:3,зависи как ще тръгне мача.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Пловдив1926
- Контакти:
batbozho написа:Mоята прогноза е Х.Мисля или някво грозно 0:0 или няква луда работа като 3:3,зависи как ще тръгне мача.
Аз искам грозно 1:7

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Значи назначиха ни съдия, който където ни свари, ни "реже главите", майна.
Примери бол - с "Калиакра"...наскоро и в Перник, а след този мач Бонев и Генов се изпочепкаха жестоко.
Някой ще ме светне ли защо няма адекватна реакция от ръководството на Локомотив?
Как ще ни сложат баш Генов ве, майна...тва е баси наглостта, майна.И нашите си мълчат и си правят пас.
Е много се извинявам, ама тва нашето не е нормално ве, майна!!!Някои хора пак ще напълнят гушите от този мач.
Примери бол - с "Калиакра"...наскоро и в Перник, а след този мач Бонев и Генов се изпочепкаха жестоко.
Някой ще ме светне ли защо няма адекватна реакция от ръководството на Локомотив?
Как ще ни сложат баш Генов ве, майна...тва е баси наглостта, майна.И нашите си мълчат и си правят пас.
Е много се извинявам, ама тва нашето не е нормално ве, майна!!!Някои хора пак ще напълнят гушите от този мач.

- Пловдив1926
- Контакти:
Кво значи пак бе Ванко, ай стига си писал глупости, най-големия експерт по ПЪЛНЕНЕ НА ГУШИ ти ли си в тая страна ? Кажи ми и на мене да си напълня гушата, че не мога и не мога да си я напълня пък бачкам като луд. Обясни ни тука, че явно си по-умен от останалите, като нямаме никакво ЛОБИ в БФС какво ще постигнем като ревем против Генов освен ОЩЕ ПОВЕЧЕ да ни одреже главите? Ние да не сме Локо СФ Гигов дига телефона и наряда е който трябва?! Или Левски или ЦСКА? Все едно от луната падате, че тва БФС е на заплата при 4 отбора в България. Знаеш ли колко бързо ни затапват с това, че е най-добрия рефер в България ужким тоя? И ако ОРЕВЕМ света както предлагаш и земем, че бием 0:1 с дузпа кво прайме тогава? Ама е много лесно да си нямаш грам идея кво се случва и да пускаш уж експертни мнения по половин страници пълни с глупости. Отиваме всички в София, подкрепяме си отбора, играем колкото можем, ако бием бием, ако паднем паднем. Ако Генов осере мача - ще му искаме сметка и наказание, ако не - ок.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]