Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 сеп 2010 22:16

Пловдив1926 написа:Частният бизнес е едно, казионното и партийните касички са друго нещо. Човека който визираш спонсорира и световния шампион по борба на България да речем, както и много други спортове. Когато беше жив защо не беше в затвора щом е жил престъпник? Защо не зададеш и същия въпрос за В Божков да речем? И нали уж за разлика от нас сте много принципни пък видиш ли ние не, ще ми отговориш ли каква длъжност заема в момента сина на Ирена Кръстева? Как ще отговориш и на статиите във вестниците Сега и Капитал както и много други за КТБ? Знаещ ли и колко платихте за правото за участие във В група и от къде са тези пари? Първо отговори на тези въпроси преди да задаваш други, ако имаш очи да го направиш разбира се...

Имам си цели 2 очи и ще ти отговоря разбира се! Това кой е спонсорирал не го прави по малко престъпник, както и много други които също не са в затвора, но и тях това не ги прави "частни бизнесмени"! Лично съм работил в дискотеката на " бат жоро" в Созопол и пределно ясно знам с какво се занимаваше(както и вие) нали не си мислите че го улучи заблуден коршум! Не ми дреме къв е сина на Кръстева , каква е тя в Ботев??? Значи ли че когато някой вестник напише нещо то моментално става истина ??? И ти от къде точно знаеш от къде са ни на нас парите , да не си член в управата ни ??? На Металик са платени точно 50 000 лв за лиценза и парите са от бизнесмените от управителния съвет!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 сеп 2010 22:19

za nas e toj religiq написа:.... Значи ли че когато някой вестник напише нещо то моментално става истина ??? И ти от къде точно знаеш от къде са ни на нас парите , да не си член в управата ни ??? На Металик са платени точно 50 000 лв за лиценза и парите са от бизнесмените от управителния съвет!

Споко бе,майна :lol: Всички знаем откъде са ви парите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 сеп 2010 22:20

Модератор ЛокоПД написа:
za nas e toj religiq написа:
Пловдив1926 написа:Като се изразяваш нормално нищо не изчезва:) Нямате собственик, но парите ви идват от Иренчето и КТБ. А, да и от 240-те лева на 200 човека, с които и правото за участие от Металик нямаше да може да купите. И нали знаеш, че който плаща той поръчва музиката...а музиката я видяхме на полувремето в Харманли...

Ами добре де вие не знаехте ли от къде идваха парите на вашия герой? Защо ги искахте ? И не продължавате ли да го боготворите??? Музиката и аз я видях, кво не ти хареса :)

Това означава ли,че знаете откъде са ви парите ?

Е вие нали знаете ,нас кво ни интересува ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 сеп 2010 22:21

Модератор ЛокоПД написа:
za nas e toj religiq написа:.... Значи ли че когато някой вестник напише нещо то моментално става истина ??? И ти от къде точно знаеш от къде са ни на нас парите , да не си член в управата ни ??? На Металик са платени точно 50 000 лв за лиценза и парите са от бизнесмените от управителния съвет!

Споко бе,майна :lol: Всички знаем откъде са ви парите.

И ние знаехме от къде са ваще, ама това промени ли нещо :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 сеп 2010 22:23

А така,разбрахме се.Пишете сега нещо по темата,а не по въпросите за финансирането. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 22 сеп 2010 22:26

Модератор ЛокоПД написа:

А така,разбрахме се.Пишете сега нещо по темата,а не по въпросите за финансирането. :idea:

Е кво да пиша по темата , аз едно нещо написах по нея и някой го изтри :mrgreen: :mrgreen:

Incroyant
Контакти:

Мнениеот Incroyant » 22 сеп 2010 23:19

По темата. Днес Красьо Димитров срещнал един стар приятел и оня го пита - "Кво ти е ,бе Краси , що вървиш така с разджофрени крака ? Да не са те ритнали нещо на мача вчера ? - Красьо отговаря - Не бе , не съм ритан , Видолов ми направи 20 крачола , не мога да си събера краката... :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 сеп 2010 23:32

Incroyant написа:По темата. Днес Красьо Димитров срещнал един стар приятел и оня го пита - "Кво ти е ,бе Краси , що вървиш така с разджофрени крака ? Да не са те ритнали нещо на мача вчера ? - Красьо отговаря - Не бе , не съм ритан , Видолов ми направи 20 крачола , не мога да си събера краката... :mrgreen:

Умно.

ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА
Контакти:

Мнениеот ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА » 22 сеп 2010 23:32

Това нещо виц ли е какво? Нещо не го разбрах!!! Приемам, че грешката е в мене :mrgreen:
Страхувайте се, треперете, крийте се - има една скрита сила, една невидима заплаха за всички вас във В група!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 22 сеп 2010 23:38

Две неща нямат край - Вселената и грандоманията на жълтите, като за Вселената не е много сигурно. При тях каквото и да се случва те намират начин да се изкарат много велики. Ако преди години Георги Илиев ги беше поел и ги беше направил шампиони още сто години нямаше да си затворят човките, а след като това не стана те запаха друга песен - че не им трябва Георги Илиев и едва ли не те са му отказали защото са много принципни. Години наред куткудякаха по повод на обединението с Кюстендил и даже когато и при тях се наложи подобно обединение пак лицемерието им взе връх и вместо да се засрамят още по-усилено започнаха да врякат как едното с другото обединение няма нищо общо. Според мен сегашното им изгнаниое във В група е като накакзание за тахната арогантност, но те вместо да се замислят защо им се случва всичко това и скромно и търпеливо да изчакат да се върнат, те продължават с грандоманските изцепки и едва ли не вече се готвят за финал за купата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”