Пловдив1926 написа:Частният бизнес е едно, казионното и партийните касички са друго нещо. Човека който визираш спонсорира и световния шампион по борба на България да речем, както и много други спортове. Когато беше жив защо не беше в затвора щом е жил престъпник? Защо не зададеш и същия въпрос за В Божков да речем? И нали уж за разлика от нас сте много принципни пък видиш ли ние не, ще ми отговориш ли каква длъжност заема в момента сина на Ирена Кръстева? Как ще отговориш и на статиите във вестниците Сега и Капитал както и много други за КТБ? Знаещ ли и колко платихте за правото за участие във В група и от къде са тези пари? Първо отговори на тези въпроси преди да задаваш други, ако имаш очи да го направиш разбира се...
Имам си цели 2 очи и ще ти отговоря разбира се! Това кой е спонсорирал не го прави по малко престъпник, както и много други които също не са в затвора, но и тях това не ги прави "частни бизнесмени"! Лично съм работил в дискотеката на " бат жоро" в Созопол и пределно ясно знам с какво се занимаваше(както и вие) нали не си мислите че го улучи заблуден коршум! Не ми дреме къв е сина на Кръстева , каква е тя в Ботев??? Значи ли че когато някой вестник напише нещо то моментално става истина ??? И ти от къде точно знаеш от къде са ни на нас парите , да не си член в управата ни ??? На Металик са платени точно 50 000 лв за лиценза и парите са от бизнесмените от управителния съвет!