НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Защо няма да дават Локо - Литекс?

Мнениеот Parmalat » 22 авг 2010 09:40

POPCORN написа:Е тия вече избиха рибата тотално...Тези от про бг ли ринг бг са абсолютни идиоти с извинение.Няма да дават така интересният мач, Локо - Литекс където някой от тях може стане на първо място, а ще дават много много интересният мач Левски - Калиакра , където Левски са домакини..Тия от ринг бг и прог бг последните няколко месеца ми паднаха тотално в очите!За какво ми дават Левски днеска?Да видиме, че Калиакра ще си тръгне с 2-3 гола така ли?Тъпа работа!

Не са виновни Про Бг,а Литекс които искаха мача да се изтегли с един ден по-късно заради Лига Европа иначе Локомотив Пловдив-Литекс беше по програма за събота и трябваше да дават него вместо Пирин-Славия.Дано все пак БНТ вземе да се сети и да го излъчи в последния момент,но досега не е заложен в програмата им.Това е най-интересният мач в този кръг! :evil:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 09:44

Parmalat написа:
POPCORN написа:Е тия вече избиха рибата тотално...Тези от про бг ли ринг бг са абсолютни идиоти с извинение.Няма да дават така интересният мач, Локо - Литекс където някой от тях може стане на първо място, а ще дават много много интересният мач Левски - Калиакра , където Левски са домакини..Тия от ринг бг и прог бг последните няколко месеца ми паднаха тотално в очите!За какво ми дават Левски днеска?Да видиме, че Калиакра ще си тръгне с 2-3 гола така ли?Тъпа работа!

Не са виновни Про Бг,а Литекс които искаха мача да се изтегли с един ден по-късно заради Лига Европа иначе Локомотив Пловдив-Литекс беше по програма за събота и трябваше да дават него вместо Пирин-Славия.Дано все пак БНТ вземе да се сети и да го излъчи в последния момент,но досега не е заложен в програмата им.Това е най-интересният мач в този кръг! :evil:

не се ли научи,че БНТ не могат да дават мачове от България, защото Про БГ притежават правата!И да искат няма как да стане!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 09:45

Гуу написа:В случая ще са дава мача, който ще събере най-много хора пред телевизорите, а това несъмнено е Левски - Калиакра.Телевизиите пет пари не дават кой мач е по-интересен, в кой мач ще има повече интрига (а и не трябва). Добро лошо, това е положението, същото нещо щеше да е, ако нашия мач беше от 18:00 часа. Определено каквото и да си говорим откъм аудитория интересът към "червени" и "сини" е по-голям.

Еми може би си прав, ама тразбва да се прави компромиси!Тези от Плд и от Ловече , надали ще съберат по-малко аудитория от този мач на Левски!Да не говориме, че които иска да гледа този велик мач с Калиакра може да отиде на стадиона и да си го гледа!А аз не съм фен на Литекс нито на Локо , но ще ми е интересно!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 22 авг 2010 09:46

Parmalat написа:

Те имаха тежко гостуване в Унгария в четвъртък, естествено е, че ще искат да си го изтеглят. Още повече, че този мач срещу Локомотив ще е адски труден и е нормално да искат поне още един ден почивка.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 22 авг 2010 09:52

POPCORN написа:
Гуу написа:В случая ще са дава мача, който ще събере най-много хора пред телевизорите, а това несъмнено е Левски - Калиакра.Телевизиите пет пари не дават кой мач е по-интересен, в кой мач ще има повече интрига (а и не трябва). Добро лошо, това е положението, същото нещо щеше да е, ако нашия мач беше от 18:00 часа. Определено каквото и да си говорим откъм аудитория интересът към "червени" и "сини" е по-голям.

Еми може би си прав, ама тразбва да се прави компромиси!Тези от Плд и от Ловече , надали ще съберат по-малко аудитория от този мач на Левски!Да не говориме, че които иска да гледа този велик мач с Калиакра може да отиде на стадиона и да си го гледа!А аз не съм фен на Литекс нито на Локо , но ще ми е интересно!

Ама феновете на Левски не са само от София, а от цяла България. Грандовете ни са радват на голям интерес извън столицата, това означава, че зрителската маса ще е много голяма. Освен това левскараите са поне милион, а на стадиона днес ще има най-много 10 000, всички останали ще гледат по ТВ. Не забравяй, че повечето българи предпочитат да гледат двубойте от къщите си, а не на стадиона. От сега нататък това ще е положението, когато играят ЦСКА и Левски.

Според мен можеше един мачовете да се пусне по Ринг.бг, ама незнам защо вече всички срещи се излъчват по Про.бг. :roll:
Последна промяна от Гуу на 22 авг 2010 09:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 09:54

Гуу написа:
POPCORN написа:

Ама феновете на Левски не са само от София, а от цяла България. Грандовете ни са радват на голям интерес извън столицата, това означава, че зрителската маса ще е много голяма. Освен това левскараите са поне милион, а на стадиона днес ще има най-много 10 000, всички останали ще гледат по ТВ. Не забравяй, че повечето българи предпочитат да гледат двубойте от къщите си, а не на стадиона. Това ще е положението, когато играят ЦСКА и Левски.

Според мен можеше един мачовете да се пусне по Ринг.бг, ама незнам защо вече всички срещи се излъчват по Про.бг. :roll:

защото по това време ще дават мач от руското първенсто!Ама можеха да го направят комбинирано най-малкото!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 авг 2010 09:58

Гуу написа:Те имаха тежко гостуване в Унгария в четвъртък, естествено е, че ще искат да си го изтеглят. Още повече, че този мач срещу Локомотив ще е адски труден и е нормално да искат поне още един ден почивка.

Като играха Берое със Рапид Виена преди 3 дена точно Рапид имаха мач със Залцбург и искаха да го отложат и футболната им федерация не им позволи!Има си дати които са посочени и да отлагаш мачове или да ги преместваш с 24 часа не говори добре за отбора,а и за федерацията,че отлага мачовете.Лично аз не вярвам четвъртък Литекс да бяга 90 минути по терена повече срещу Дебрецен,а ти?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 22 авг 2010 09:58

POPCORN написа:защото по това време ще дават мач от руското първенсто!Ама можеха да го направят комбинирано най-малкото!

Всъщност не съм много сигурен, че това е основната причина, защото ми прави впечатление, че абсолютно никакви мачове от българското първенство не са заложени в програмната схема Ринг.бг...пък ако е заради излъчването на Руското първенство, си мисля, че е доста глупаво, тъй като зрителите на мача Локомотив - Литекс биха били в пъти повече, това Руско първенство така и така специално аз не го обикнах, също както и други хора, които едва ли биха седнали да гледат мач от Русия (нищо лично към този шампионат)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 09:59

веднъж да съм съгласен с тебе!И аз така мисля!С тия отлаганици само в България ги има!Като им е много тежко да си дадът мястото на някой друг БГ отбор и готово!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Локо Пловдив”