За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот o_yankov » 18 апр 2010 17:49

отново се изкарвате десиденти...каквото било за нас,такова и за вас.Както Чико зимаше заплата от военните,така и зулума от БДЖ-не се правете на интересни. И защо като говорите за "комунизма и жълтите" забравяте за подаянията, които Ботев и Спартак ви правиха(не точно от добра воля),за да останете в групата...

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 18 апр 2010 17:57

Били ли са Зума и Гочо офицери от ЖП войски и получавали ли са държавна заплата като офицери от БА?
Просто сте неграмотни момчета и не помните, но все още имате шанс да ги попитате.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 18 апр 2010 18:00

Славчо Атанасов = копеле на Шпатов :mrgreen:

Жълтурковци, с думите си показвате, че в цялата си история сте се чувствали най-силни, когато държавата (до 1989 година - партията) зад гърба си. Тоест, със собствени усилия сте доникъде, ама когато някой ви сервира нещо наготово - тогава сте първо по лакърдии.

Приказките за това, кой бил намазал от комунизма, издават пълно невежество. Сред вас самите си може да звучите убедително и авторитетно, но в разговор с поне малко запознат човек небивалиците ви излизат наяве. Може би затова "творите" история в затворен кръг между вас самите.

Загубата на връзката с реалността обаче при вас е патологична.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 18 апр 2010 18:03

отново се изкарвате десиденти...каквото било за нас,такова и за вас.Както Чико зимаше заплата от военните,така и зулума от БДЖ-не се правете на интересни. И защо като говорите за "комунизма и жълтите" забравяте за подаянията, които Ботев и Спартак ви правиха(не точно от добра воля),за да останете в групата...

Отговора ми е следния: ЖП войски ,войски ли бяха или цигански катун (което е по-точното), и ако са били дали са били държавни или са дошли от Анадола?
Не ме занимавай с тази тема защото си слабо подготвен приятелю,много те моля!

Тези луди филми! :) :) хаха...голям смях...егати дебелоочието...ЖП войски и Локомотив Пловдив...просто умирам от смях...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 18:06

o_yankov
И защо като говорите за "комунизма и жълтите" забравяте за подаянията, които Ботев и Спартак ви правиха(не точно от добра воля),за да останете в групата...

Така ли?!! :) Аз пъ' се сещам за една 1966-та година, когато един "друг" пловдивски отбор ПАК опира до местната власт, този път да му ходатайства за да може този същия да се спаси точно от отпадане... Странно.... но точно този мач е останал в историята като "Лъжливото овчарче... излъганото "железничарче""... :lol: 'що ли?!! Странно... но на следващата година този отбор става дори шампион... :lol: Благодарността към "мангалите" обаче е, че те си остават "мангали"!!! :lol: Интересното е, че точно тези "мангали" играят ГЛАВНАТА роля и при ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на Спартак Пд... Но... "мангалите"... пак си остават "мангали".... :) ... сега дори са "кюстендилски мангали"... :)

Yellow major

Странно :lol: ... като гледам отговорите ви... май не само НЕзнаете кой е построил стадиона в кв. Лаута... но и вашият не знаете КАК и ОТ КОЙ е построен!!! :lol:
Последна промяна от plovdivram на 18 апр 2010 18:17, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 18 апр 2010 18:13

Yellow major написа:Отговора ми е следния: ЖП войски ,войски ли бяха или цигански катун (което е по-точното), и ако са били дали са били държавни или са дошли от Анадола?

Ти си най-умствено ограничения елемент в целия форум.Типичен жълт дебил,свикнал да чака майката партия да му поднася всичко на готово и само да лапа и да приказва колко сме велики.
Нали видя резултата като свърши комунизма.Стигнахте ли до там да нямате отбор копеленце противно.Събирате ли се сега за връчване на пласмасови ключове и обновяване на паметници.И с цялата си наглост продължаваш да намилаш колко сте велики.Вие сте умряли и сте последния клуб на който трябва да се помага.Другите в момента продължават да развиват дейност и да си преследват целите.
Още чакаме да отговориш вашия стадион как е бил построен?
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 18 апр 2010 18:14

wander
Отговора ми е следния: ЖП войски ,войски ли бяха или цигански катун (което е по-точното), и ако са били дали са били държавни или са дошли от Анадола?

тук ме сбърка с жълтите

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 апр 2010 18:14

Yellow major написа:Спокойно буфери, Зума вече е намерил след 24 часово търсене на Бойко телефона и се очаква да го покани на лаута.
Типично в негов стил, нали?
Появи ли се някой на стадион Ботев и на другия ден "свинара" търси далаверата?
Не виждам никой от Вас да спомене нещо за подлеза на гарата, ВИС и Наков!! Къде бяхте тогава мрънкачи?
Винаги ще в сянката на Ботев,запомнете го!

Абе ние сме спокойни, ама вие като чуете Зума и само сваляте гащите и се надупвате май, хаха. Едно време на стадиона, сега в живота.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 18 апр 2010 18:17

За един майка за други мащеха...

за кой е машеха ? не ви ли дадоха стадиона на концесия вече ? това че славчо бил казал че общината щяла да оправи залата въпреки че ме съмнява какво лошо има ?
пак издребнявате ....
Може би затова "творите" история в затворен кръг между вас самите.

хахаххахахахах да затова 80 години не можем да решим дилемата кога сме основани :lol: я пак последно кога решихте че сте основани :)
ЖП войски

:lol: :lol: верно за такова чудо не съм чувал :lol:
Последна промяна от SHYNE на 18 апр 2010 18:22, променено общо 1 път.
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 18 апр 2010 18:21

Yellow major написа:Били ли са Зума и Гочо офицери от ЖП войски и получавали ли са държавна заплата като офицери от БА?
Просто сте неграмотни момчета и не помните, но все още имате шанс да ги попитате.

Момче, ти си кандидат за мозъчен байпас май, а? Като си толкова подготвен, ще ми обясниш ли, какво е това животно ЖП войски? Бях чувал за строителни, военно-морски, военно-въздушни, артилерия, пехота... , ама ЖП войски???? Може би е трябвало да ходят на война с влак?

Върни се в “Локо Пловдив”