Баце това, че се обръщам към тебе и говоря така не означава, че точно към теб го правя а говоря за всеобщото мислене, че у нас е такова.Трябва ли да пиша в скоби, че не се обръщам директно към тебе, за да го разбереш?
И не ми казвай къде да пиша и къде не с нищо не нарушавам правилата а водя една дискусия просто.
Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Локомотив Пд - Монтана ( тема за мача )
помниш ли мача цска локо свирна дузпа за нарушение срещу гарра ама червен картон не извади а положението бе идентично
- vantm
- Контакти:
Горе главата:
бием Сливен 3 т
сл. с Ботев 3 т
Бием Миньор 3 т
общо ставаме с 31 т
Сливен
пада от НАС
бие Берое 3 т
бие Спортист 3 т
пада от Локо М
бие Пирин 3 т
пада от Левски
събира 30 т ииииии САМО ЛОКО ОЛЕ
бием Сливен 3 т
сл. с Ботев 3 т
Бием Миньор 3 т
общо ставаме с 31 т
Сливен
пада от НАС
бие Берое 3 т
бие Спортист 3 т
пада от Локо М
бие Пирин 3 т
пада от Левски
събира 30 т ииииии САМО ЛОКО ОЛЕ
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ
- vantm
- Контакти:
И ОщЕ НЕщО КОЕТО щЕ СЪСИПЕ ОТБОРА НА СЛИВЕН
Окръжната прокуратура в Сливен съобщи, че днес е внесла искане в Окръжния съд за отстраняването на кмета на общината Йордан Лечков от длъжност с оглед повдигнатите обвинения срещу него, които имат за предмет престъпления, извършени във връзка с работата му, както и за да се осигури обективно, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата.
В същото съобщение се посочва, че с постановление на разследващ орган кметът на Сливен е привлечен в качеството на обвиняем и на 15 април са му предявени седем обвинения за извършени престъпления по служба - за злоупотреба със служебно положение, нецелево разходване на бюджетни средства и за съставяне на официален документ с невярно съдържание.
„Няма какво да коментирам. Няма логика. Ето, вчера твърдят, че няма да искат отстраняването ми, днес ми искат отстраняването. Повече ще знаем в понеделник", коментира Лечков.
Преди дни кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че ще подаде сигнал до ДАНС и инспектората на прокуратурата за нередности в дейността на прокурор Пламен Стефанов. Според него не е малък сигнал колко дела има Стефанов, вкарани в съда, и колко прекратени има срещу негови съученици от милиционерското училище.
Стефанов е прокурор по воденото срещу кмета досъдебно производство за безстопанственост.
Окръжната прокуратура в Сливен съобщи, че днес е внесла искане в Окръжния съд за отстраняването на кмета на общината Йордан Лечков от длъжност с оглед повдигнатите обвинения срещу него, които имат за предмет престъпления, извършени във връзка с работата му, както и за да се осигури обективно, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата.
В същото съобщение се посочва, че с постановление на разследващ орган кметът на Сливен е привлечен в качеството на обвиняем и на 15 април са му предявени седем обвинения за извършени престъпления по служба - за злоупотреба със служебно положение, нецелево разходване на бюджетни средства и за съставяне на официален документ с невярно съдържание.
„Няма какво да коментирам. Няма логика. Ето, вчера твърдят, че няма да искат отстраняването ми, днес ми искат отстраняването. Повече ще знаем в понеделник", коментира Лечков.
Преди дни кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че ще подаде сигнал до ДАНС и инспектората на прокуратурата за нередности в дейността на прокурор Пламен Стефанов. Според него не е малък сигнал колко дела има Стефанов, вкарани в съда, и колко прекратени има срещу негови съученици от милиционерското училище.
Стефанов е прокурор по воденото срещу кмета досъдебно производство за безстопанственост.
Локомотивец съм в "червата" - както се казва, почти не пропускам мач(и навън),седя в сектор "А "на "Лаута" и съм от "семкаджийте" както се изрази един от "ултрасите" с мляко в устата още, точно той ме провокира да отговоря на поста на "Jim Beam" - евала баце ,
и аз бях на стадиона и бях на крачка от това да си тръгна , не защото не обичам Локо, а имено затова , за да не гледам мъките на един отбор , който играеше мача на сезона , но състоящ се от 2 играещи и 9 зрители отблизо.
Няма смисъл да търсим извинения в жълтодрешковците , Монтана ни надигра с хитрост и тактика и ако Коко Динев е спечелил от този резултат(поне да има причина да преглътнем), добре , но ако мача се е играл - тежко ни...
Разочарования :
No 1 - Даксон Да Силва , слаб до неузнаваемост( защото знаем какво може), от пролетния сезон има само един мач на висота - Варна
No 2 - другото бразилче - даже не искам да му пиша и името че се ядосвам още - за него мисля че ако дават някой лев да ги прибират и да си ходи
No 3 - Мече - нямаше сърце , а беше с капитанската лента -лидер демек
No 4 - Юнес Бенжелюн , в такъв мач, в такава ситуация , пускаш нападателя да вкара(а може и да пропусне) и после се реваншираш с игра и при възможност пас или гол,непростимо за професионалист -какъвто е
No 5 - треньорските решения - на полувремето беше ясно че мача върви на зле, хода може би беше с пускане на Илиев на мястото на Джилио , като не променя формацията в защита , преместване на Данчо и Даки към центъра на полето, подпомагани от Чипев, и атакуващи Здравко и Гарра .
Удовлетворение:
Поздравления за феновете на Локо, те пяха и при 1:4 , подкрепяха отбора,
но не осъждайте с квалификации по-порасналите локомотивци, защото ние сме гледали на живо легендите , за които вие само сте слушали и ни боли когато губим , защото СИЛНО ЛЮБИМ И МРАЗИМ !
и аз бях на стадиона и бях на крачка от това да си тръгна , не защото не обичам Локо, а имено затова , за да не гледам мъките на един отбор , който играеше мача на сезона , но състоящ се от 2 играещи и 9 зрители отблизо.
Няма смисъл да търсим извинения в жълтодрешковците , Монтана ни надигра с хитрост и тактика и ако Коко Динев е спечелил от този резултат(поне да има причина да преглътнем), добре , но ако мача се е играл - тежко ни...
Разочарования :
No 1 - Даксон Да Силва , слаб до неузнаваемост( защото знаем какво може), от пролетния сезон има само един мач на висота - Варна
No 2 - другото бразилче - даже не искам да му пиша и името че се ядосвам още - за него мисля че ако дават някой лев да ги прибират и да си ходи
No 4 - Юнес Бенжелюн , в такъв мач, в такава ситуация , пускаш нападателя да вкара(а може и да пропусне) и после се реваншираш с игра и при възможност пас или гол,непростимо за професионалист -какъвто е
No 5 - треньорските решения - на полувремето беше ясно че мача върви на зле, хода може би беше с пускане на Илиев на мястото на Джилио , като не променя формацията в защита , преместване на Данчо и Даки към центъра на полето, подпомагани от Чипев, и атакуващи Здравко и Гарра .
Удовлетворение:
но не осъждайте с квалификации по-порасналите локомотивци, защото ние сме гледали на живо легендите , за които вие само сте слушали и ни боли когато губим , защото СИЛНО ЛЮБИМ И МРАЗИМ !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
dimara7 написа:Локомотивец съм в "червата" - както се казва, почти не пропускам мач(и навън),седя в сектор "А "на "Лаута" и съм от "семкаджийте" както се изрази един от "ултрасите" с мляко в устата още, точно той ме провокира да отговоря на поста на "Jim Beam" - евала баце ,
Разочарования :
Удовлетворение:
Абсолютно вярно.Чисто наша си е вината и няма какво да се оплакваме от съдиите.За мен лично,главният виновник за тази загуба е Шенсой - тотално объркана тактика,даже липса на такава...Определено имаше подценяване на съперника,все едно Монтана са дошли сами да се бият.А пък и някои от нашите футболисти явно са повярвали,че оставането в А група е даденост и няма смисъл да се напъват.Квото и да си говорим,загубихме най-важния си мач.
PS.За публиката - всеки сам преценява дали да остане докрая,или да си тръгне преди края на мача.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- vantm
- Контакти:
Пирин - Локо Мз 2-0 --45 мин.
- vantm
- Контакти:
Пирин - Локо Мз 3-1 за пореден кръг всичко е в наша полза само дето трябва да се възползваме.