Берое СЗ - Локомотив ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое СЗ - Локомотив ПД
Коефицента за 2 нещо взе да пада.
от 3,70 на 2,90.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
acmilan написа:Колкото до този мач с Тракия 8-1,не съм бил роден още,но баща ми ми е разказвал за натровените футболисти,да не забравяме и три дузпи за едно полувреме...В крайна сметка обаче двата отбора си разменят по една победа,а накрая титлата е в Зарата
Що не вземеш да питаш баща ти, защо след "шампионското" ви 8:1, следващите години имате загуби от Ботев и с по 6:0 ?!?! Пак ли разстройство нещо...?
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...
Айде, честита победа днес! Сега трябва само да дебнем Мездра да не изкочи напред, ама ми се струва, че няма да имаме проблеми с оставането в групата! 
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
forumgongbg написа:Айде почти не остана![]()
Дано се получи здрав мач
Локо-гледайте да понапълните сектора за гости,че мразя да го гледам празен
Би трябвало да си доволен от "сектора за гости"
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Старозагорци-надиграни и надпяни у дома си.Нищо ново,мисията изпълнена.
PB1936 написа:Старозагорци-надиграни и надпяни у дома си.Нищо ново,мисията изпълнена.
Сега се прибирам и аз от мача. Ама айде сега...надпяти..надиграни...няма нужда. Публиката на Берое е една от малкото които аз лично уважавам. Помниш ли на една контрола срещу тях на "Кошарта", момчетата извадиха едно знаме "Свобода за Иван Велков" a и не само тогава а и много други пъти са ни подкрепяли.
Зара имат много мъжкарска агитка, но днеска имахме нужда от точки и победата ни беше задължителна. Наздраве пловдивчани, само ЛОКО!
Последна промяна от vasko1936 на 19 мар 2010 20:20, променено общо 1 път.
Аз също ги уважавам най-много от всички останали български агитки.Но винаги констатирам фактите.Заминах за Ст.Загора оптимистично настроен и ето,че имаше защо.Евала на отбора на Берое,хвърлиха се мъжката и те,но за нас точките са на живот и смърт.Пък и трябваше да си го върнем за онова 1-3 на Лаута.Живи и здрави!
forumgongbg написа:Айде почти не остана![]()
Дано се получи здрав мач

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plan-2012 написа:forumgongbg написа:Айде почти не остана![]()
Дано се получи здрав мач
Странно,май не ги видях днеска.Кой вестник е източник на тази информация ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
plan-2012 написа:forumgongbg написа:Айде почти не остана![]()
Дано се получи здрав мач
Викаш нищо лично
Много поздрави на Бюреков и на нюз 4000(източника на фишека)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!