Boksior4eto написа:Не знам дали при нас е криза,но не съм виждал играчи наЛевски с "обърнати" джобове.А ти?Не съм чул играч на Левски да казва,че му я няма заплатата,че не може да си плати квартирата и са го изхвърлили на улицата,че взима заеми,за да яде.А ти?Откъде ви хрумна,че Левски е във финансова криза?От ЕКТ взехме 3,3млн. евро.Вие кога за последно сте виждали толкова пари накуп?За селекция,игра и треньор по-добре да не говорим:
5.Левски 29-16 26т.
15.Локо Пд 13-33 9т.
В резултат на "страхотната" ви игра:Ботев-Лок Пд 1-0,последвана от сцени в стил Латинска Америка(сигурно част от играта)
Казваш толкова сме слаби,че даже вас не можахме да бием.Те и Реал М отпаднаха от Алгоркон.Е,и?
Вие сте излагация за България! Срамувам се,като ви гледам резултатите в Европа! Срамувам се от това,че въобще такъв отбор,като вашия представлява България на турнир! Ние в Пловдив сме много повече от фенове! Ние обичаме отборите си и ги подкрепяме до последно! Не,като вас,когато падате да ви ходят по 500 човека! За това футболът в Пловдив няма да изчезне! Не и докато ни има нас,феновете на Ботев и Локомотив! За това ще ти кажа само "Aufwiedersehen" и си гледай .....
Колкото до сделката,честито Локомотивци! Сипвайте да има!

Боксьорчето,по-нежно бе,майна....И без това нас,в Пловдив, ни смятат за най-крайните и т.н.

просто се дразня,когато някой хора се самозабравят и плуют. за справка 2004-та Локомотив Пловдив 3-1 Левски

Ей опасно човече си! Абе, остави ги тези справки, няма смисъл....