L_P_F_C 1936 написа:Модератор ЛокоПД написа:Майтапа си е майтап...Обаче едно ще ти кажа.От много години работя с италианци.Често пътувам до Италия.Сега,тази "новина" сигурно е "партенка",но ако наистина тръгнат натам нещата,няма да съм толкова ентусиазиран.Поне не чак толкова,колкото вие бяхте."Око да види,ръка да пипне" - стара българска поговорка,винаги валидна,особено когато говорим за италиански бизнесмени.Наистина,в Италия има точни хора,но...С две думи - имаш ли си работа с италианци,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си имай "едно наум"!!!Иначе и аз знам някои думички.Кой знае...може и да се псуваме на италиански на следващото Дерби...
Поне нашите футболисти ще са "в час" и няма да си мислят ,че ги псуват,когато ги "поздравяват" вашите пом.треньори...Няма да има търкали и ала-бала.
Мисля,че все пак на Италянците трябва да имаме по-голяма вяра. Не за друго, а защото просто няма Български бизнемени които да се захванат с тази работа! Така ли е??? КАЖИ МИ ЕДИН Българин който може да ни купи?
Приятелю,вече трудно вярвам на каквото и да било.В Италия обстановката е сложна.Затварят се фабрики,затъват цели отрасли в икономиката.Помисли реално,в тази обстановка,ще се вдигне някой оттам и ще дойде да инвестира тук,в България,в Пловдив...