Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2009 22:23

L_P_F_C 1936 написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: Майтапа си е майтап...Обаче едно ще ти кажа.От много години работя с италианци.Често пътувам до Италия.Сега,тази "новина" сигурно е "партенка",но ако наистина тръгнат натам нещата,няма да съм толкова ентусиазиран.Поне не чак толкова,колкото вие бяхте."Око да види,ръка да пипне" - стара българска поговорка,винаги валидна,особено когато говорим за италиански бизнесмени.Наистина,в Италия има точни хора,но...С две думи - имаш ли си работа с италианци,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си имай "едно наум"!!!Иначе и аз знам някои думички.Кой знае...може и да се псуваме на италиански на следващото Дерби... :lol: Поне нашите футболисти ще са "в час" и няма да си мислят ,че ги псуват,когато ги "поздравяват" вашите пом.треньори...Няма да има търкали и ала-бала. :lol:

Мисля,че все пак на Италянците трябва да имаме по-голяма вяра. Не за друго, а защото просто няма Български бизнемени които да се захванат с тази работа! Така ли е??? КАЖИ МИ ЕДИН Българин който може да ни купи?

Приятелю,вече трудно вярвам на каквото и да било.В Италия обстановката е сложна.Затварят се фабрики,затъват цели отрасли в икономиката.Помисли реално,в тази обстановка,ще се вдигне някой оттам и ще дойде да инвестира тук,в България,в Пловдив... :roll: Кой,как,колко ? Ако ще ни идват тука разни карикатури,дето не могат да си платят яденето и спането...да не цитирам имена...По-добре да не се хващаме на тая въдица.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 ное 2009 22:23

Ki Cho написа:
stefan0609 написа:Ex току стане миролюбиво и хоп, някой напише, contadini и вгорчи манджата. :( Колкото до жълтур, нещо не ще да е така. Джалар и нещо такова ще да е, но нали още не е станала сделката, ще простя.

Колкото до италианците :?: Аз бая време само с французи съм имал вземане-даване и все ми се чини, че няма как италианците да са по-зле. :?: От Галка Христолова обаче по-зле ще е трудно да си представи човек.

Абе рошав папагал ходи си чакай сделката в вашия форум какво тъсиш тук или си се отчаял вече.Комик!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

видолов

Мнениеот видолов » 11 ное 2009 22:24

L_P_F_C 1936 написа:
видолов написа:mamma mia,тва форума на локото ли е?няма един tampone тука :)

Кой Видолов си от Марица ,Ботев, Локото или Берое. Поне му напиши името с глвна буква- прост жълтур!

от локото разбира се :lol: това видолов няма об6то с футболиста,не ми се влиза в спорове,тампоне!
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 ное 2009 22:28

Модератор ЛокоПД написа:
L_P_F_C 1936 написа:
Модератор ЛокоПД написа: :lol: Майтапа си е майтап...Обаче едно ще ти кажа.От много години работя с италианци.Често пътувам до Италия.Сега,тази "новина" сигурно е "партенка",но ако наистина тръгнат натам нещата,няма да съм толкова ентусиазиран.Поне не чак толкова,колкото вие бяхте."Око да види,ръка да пипне" - стара българска поговорка,винаги валидна,особено когато говорим за италиански бизнесмени.Наистина,в Италия има точни хора,но...С две думи - имаш ли си работа с италианци,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си имай "едно наум"!!!Иначе и аз знам някои думички.Кой знае...може и да се псуваме на италиански на следващото Дерби... :lol: Поне нашите футболисти ще са "в час" и няма да си мислят ,че ги псуват,когато ги "поздравяват" вашите пом.треньори...Няма да има търкали и ала-бала. :lol:

Мисля,че все пак на Италянците трябва да имаме по-голяма вяра. Не за друго, а защото просто няма Български бизнемени които да се захванат с тази работа! Така ли е??? КАЖИ МИ ЕДИН Българин който може да ни купи?

Приятелю,вече трудно вярвам на каквото и да било.В Италия обстановката е сложна.Затварят се фабрики,затъват цели отрасли в икономиката.Помисли реално,в тази обстановка,ще се вдигне някой оттам и ще дойде да инвестира тук,в България,в Пловдив... :roll: Кой,как,колко ? Ако ще ни идват тука разни карикатури,дето не могат да си платят яденето и спането...да не цитирам имена...По-добре да не се хващаме на тая въдица.

Аз те попитах конкректно ! А от България очакваш ли да ДОЙДЕ НЯКОЙ. А тука дори нямаме заводи и фабрики. Така,че нека се хванем за нещо. Не сравнявай нещата с Кънчова поляна защото там на всички ни е ясно ,че Бат Митко движи нещата и щом е той е ясно,че нищо няма да стане.
Работите са различни!!!
Последна промяна от L_P_F_C 1936 на 11 ное 2009 22:37, променено общо 2 пъти.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 11 ное 2009 22:33

Малко косвена връзка с темата, но италианци мисля че строят скоростна ЖП отсечка Плодив Свиленград . Хората са нагазили вече в железничарските работи. :)

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 22:37

L_P_F_C 1936 написа:
Ki Cho написа:
stefan0609 написа:Ex току стане миролюбиво и хоп, някой напише, contadini и вгорчи манджата. :( Колкото до жълтур, нещо не ще да е така. Джалар и нещо такова ще да е, но нали още не е станала сделката, ще простя.

Колкото до италианците :?: Аз бая време само с французи съм имал вземане-даване и все ми се чини, че няма как италианците да са по-зле. :?: От Галка Христолова обаче по-зле ще е трудно да си представи човек.

Абе рошав папагал ходи си чакай сделката в вашия форум какво тъсиш тук или си се отчаял вече.Комик!

Е, таман да излезна и гледай кво чета. Как сега да стане? Гордост, чест ... С теб се бях ял преди време, май? За 1936 ако не се лъжа? Не е било лично. Колкото до комик ?.. Ще преглътна в името на ... де да знам и аз.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
stefan0609
Контакти:

Мнениеот stefan0609 » 11 ное 2009 22:37

видолов написа:
stefan0609 написа:Някои искаха да научат италиански ето ви за първо време-папагал-sodaggio ,жълтур-zhaltur, птица-uccello,поляна-lea и от мен още малко- селяни-contadini, пари-soldi, платете си сметките-pagare le bollette!

аре кат много ги знае6,кажи как е : христолов в ков4ег,сас галя на басеин,и падна ми трибуната :mrgreen:

Е уроците са с пари но ще бъда добър- Христолов е вечен-Hristolov eterno, Галя продава-Galia vendita, нов стадион-nuovo stadio :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2009 22:44

L_P_F_C 1936 написа:
Аз те попитах конкректно ! А от България очакваш ли да ДОЙДЕ НЯКОЙ. А тука дори нямаме заводи и фабрики. Така,че нека се хванем за нещо. Не сравнявай нещата с Кънчова поляна защото там на всички ни е ясно ,че Бат Митко движи нещата и щом е той е ясно,че нищо няма да стане.
Работите са различни!!!

Добре де,конкретно.Освен Черепа,няма кой друг.Но Жълтата подводница /ГТ/ го отряза.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

видолов

Мнениеот видолов » 11 ное 2009 22:45

нов стадион :shock: дано не си вярва6.за италянците се нареждаите на опа6ката,големи артисти са мамицата им :evil:
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 11 ное 2009 22:47

Само аз ли смятам, че тази статия, че италианци ще купуват Локомотив е ужасна подигравка с феновете и на двата отбора.
Ние с жълтите можем да си се джавкаме по всяко време и без такива псевдожурналистически изтъпления.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Върни се в “Локо Пловдив”