БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще победи?

Анкетата завърши на 31 окт 2009 21:05

1
50
46%
Х
11
10%
2
48
44%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: БОТЕВ ПД - ЛОКО ПД

Мнениеот plovdivram » 26 окт 2009 17:19

ktulu:
Имах предвид Абрамович. А за Форест стана въпрос, защото един "компетентен" направи аналог между Ботев-Локо и Форест-Челси. Това е, нищо специално не искам да ТИ кажа

Aaaa... OK... :lol: Има логика!!!

Иначе погледнато по друг начин аз бих предложил една друга аналогия... Ако си запознат със съперничеството между Форест и Дарби, разбира се... И тя е че... Твърдението, че ГОЛЯМОТО дерби на Ботев е срещу Левски е все едно феновете на Форест да твърят, че за тях ГОЛЯМОТО дерби е срещу Ливърпул само, защото от края на 70-те, до първите години на 90-те Форест дели "мегдан" с най-големите в Англия!!! Е!!! Да... ама НЕ!!! Феновете на Форест си ЗНАЯТ и БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ ще кажат, че ГОЛЕМИЯТ ИМ СЪПЕРНИК ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ДАРБИ!!! Това е... И това е така, защото ТЕ СИ ЗНАЯТ ИСТОРИЯТА НА СЪПЕРНИЧЕСТВОТО и най-вече НЯМАТ НУЖДА ДА СЕ МИСЛЯТ ЗА ПО-ГОЛЕМИ ОТКОЛКОТО СА!!!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 26 окт 2009 18:49

Само дето Ливърпул нямат "суша" от 11 години подред без победа над Форест и най-голямата ДОМАКИНСКА загуба на "бийтълсите" не е от Форест ;)
///// Gialloneri /////

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 26 окт 2009 19:38

ktulu: написа:Само дето Ливърпул нямат "суша" от 11 години подред без победа над Форест и най-голямата ДОМАКИНСКА загуба на "бийтълсите" не е от Форест ;)

Понеже спора тръгна от твърдението на един аграр, че 76 година баби, дядовци и правнуци смятали кцм за фаворит, се връщам на темата и сравнявам: по логиката ти ктулу, ако утре в жребия на купата на Англия се паднат форест и челси, форест са фаворити, защото са печелили 2 пъти кеш, а челси не, така ли? Смятам четейки това, разбираш колко си смешен, защото даже и върл фен на Форест като мен, не може и да мечтае да отстраним Челси. А за успехите на Форест грижа нямай, сигурен съм, че съм по-подготвен от теб. Аз поне съм гледал с очите си, как преди няма и 20 години отнесоха Челси със 7:0 на Сити Граунд.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 26 окт 2009 20:12

по логиката ти ктулу, ако утре в жребия на купата на Англия се паднат форест и челси, форест са фаворити, защото са печелили 2 пъти кеш, а челси не, така ли?

Естествено, че не. Но толкова време ние за ИСТОРИЯ и ТРАДИЦИИ ли говорим, или за МОМЕНТНА ФОРМА??? Правиш ли изобщо разлика между двете? Това, че вие 10 години сте почти винаги фаворити в градското дерби, НЕ означава, че Ботев има по-малко успехи от вас, нали? Дори е точно обратното и го доказва най-елементарното преброяване на спечелени медали, брой мачове в А-група, година на създаване и т.н. и т.н.
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 26 окт 2009 20:17

Пловдив е само наш !

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 26 окт 2009 20:39

Пловдив е черно-бял

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 26 окт 2009 20:57

0-2
ПЛОВДИВ Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 26 окт 2009 21:11

Мачът е наш. 0-1 и култово ръгане и чупене на топката от жабарите. :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 26 окт 2009 21:17

Ако толкова искате да има дерби, то се молете тогава да има сделка в Ботев, но тогава вероятността да вземете нещо рязко намалява. Сигурни ли сте, че искате тежко дерби или по-скоро победа над необиграни младоци?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 26 окт 2009 22:00

ilian12 написа:Ако толкова искате да има дерби, то се молете тогава да има сделка в Ботев, но тогава вероятността да вземете нещо рязко намалява. Сигурни ли сте, че искате тежко дерби или по-скоро победа над необиграни младоци?

Искаме здраво Дерби.Нека да победи по-добрия,ако загубим,няма да е голяма трагедия.Ако ви бием,ще го направим във ваше присъствие,а не като последния път.Не знам защо сред феновете на Ботев,битува мнението,че ето виждате ли,всички "буфери" стискат палци да няма сделка... :roll: Явно на жълтите фенове,особено по-младите,тази версия е много удобна.Да се поддържа омразата,"градските легенди" за "кръвните врагове" и т.н.Познавам много наши фенове,естествено ,не от най-младите,които псуват Селския не по-малко от вас.Няма нищо по-хубаво от това,да има два силни Пловдивски отбора.Това го знае всеки трезвомислещ човек и не знам защо си правите изводите от това,което се пише по форумите.Ако се следва логиката на форумните войни...ами ние ще се изтрепем по улиците бе,майна.Не знам кой кво бачка, но аз лично работя в един офис с двама "чорбари",двама "папагали",три "говеда" и един "паламуд"...Вярно,в София,но всеки от вас,в Пловдив,няма начин,да не работи с колега от "другия лагер".И като се има предвид,че в Пловдив всеки афишира открито пристрастията си към любимия отбор...би трябвало да стават търкали през 5 минути...Така че,пожелавам ви успех със сделката и най-после да си ходим на мачовете и да се псуваме като нормални хора 90 мин ;) След това - живота продължава.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”