Локо(Пловдив) -Сливен 24окт. (събота) от 16,00ч.-прогнози!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: локо пд.-сливен

Мнениеот емо73канар » 25 окт 2009 11:26

Еи така ще си идват и ще се подиграват с вас и нас щото нямат интерес от силни Ботев и Локомотив,и ще е така докато двата фен клуба неседнат на една маса и се разберът,как неразбрахте че цялата футболна мафия е против нас ГОРДИТЕ МАЙНИ,аиде останетеси със здраве а на предстоящото дерби пак може да се изтрепим за да са доволни всички на запад от табелата на ПЛОВДИВ.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 окт 2009 12:16

а вчера освен гредата в последната минута Локо защо нямаше голово положение? Вкараха гола чрез Рафаел и спряха...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Локо(Пловдив) -Сливен 24окт. (събота) от 16,00ч.-прогнози!

Мнениеот Sunway » 25 окт 2009 12:55

Това е поредният продаден мач от Локото.Никой не може да ме убеди, че Сливен са по-добри от Локото.Не става бе, просто черно-белите "не са играли".Още преди мача се знаеше, че Локото ще падат и оправданието ще е, че отсъстват много играчи.Айде това да го разправят на някои други.Просто срамота е да има такива мачове.Значи един път играят, един път падат, после пак същото.Щом могат да играят и са ги показвали, защо падат от слабите отбори в А група.Това ме навежда на мисълта, че ще загубите и от Ботев :mrgreen: .Ами логично е като погледнете статистиката този сезон в мачовете си срещу отборите след 10-то място, вие нямате победа.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 окт 2009 13:31

Бижутера написа:а вчера освен гредата в последната минута Локо защо нямаше голово положение? Вкараха гола чрез Рафаел и спряха...

Бижутер,ти гледа ли мача? Имаше 3 греди и доста положения.Да не говорим оня Фоткиния колко фала не ни даде пред наказателното на "воеводите"..
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 окт 2009 13:50

Бижутера написа:а вчера освен гредата в последната минута Локо защо нямаше голово положение? Вкараха гола чрез Рафаел и спряха...

Бижутер, и аз не гледах мача, но чух че сме играли "правилен" футбол. От теб очаквам да можеш да го оцениш...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 окт 2009 13:54

емо73канар написа:Еи така ще си идват и ще се подиграват с вас и нас щото нямат интерес от силни Ботев и Локомотив,и ще е така докато двата фен клуба неседнат на една маса и се разберът,как неразбрахте че цялата футболна мафия е против нас ГОРДИТЕ МАЙНИ,аиде останетеси със здраве а на предстоящото дерби пак може да се изтрепим за да са доволни всички на запад от табелата на ПЛОВДИВ.

+1 Мача трябваше да се играе в петък и да се дава по ТВ.Много мъдро го преместиха в събота,за да не се гледа Лечковия цирк.Преди мача всички за това говореха.Има няколко отбора в България,които си гостуват с подготвени съдии.Най-често в Пловдив.Защо ? Защото там има публика,защото знаят,че няма да си мълчим.Това разбира се,не е необходимо,тъй като ,няма кво да се лъжем,и Локо ПД и Ботев ПД в момента са трагични.Въпреки това обаче,хора като Лечков и тем подобните му се презастраховат...сигурно имат причина.Това води до случки,като вчерашната - можеше да стане наистина някоя беля. Емо,да те питам само нещо - гола на ЦСКА миналата седмица,не беше ли от засада? Бях на вашия мач,но не видях добре.Може и да ми се е сторило.За идеята двата фен клуба да седнат на една маса... :roll: Това е невъзможно,именно поради самите фен клубове.Преди да се регистрират тези фен клубове и различните фракции към тях,нямаше да е проблем.Сега времената са други.Вече не ходим на мачове заедно,като едно време...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

До Кога ???

Мнениеот ..Локо Пловдив » 28 окт 2009 10:58

На 24.10.2009 се случи нещо,което за съжаление много често взе да става в Българския футбол. На тази дата бе игран мач между отборите на Локомотив Пловдив и Сливен на стадион "Локомотив" в Пловдив. Този мач приличаше на много други от така обичаното ни първенство,с малкото изключение на Ивайло Стоянов (момчето,онава там - съдията ). На този мач той беше много зле ! Не владееше мача,свиреше когато нямаше какво да прави ( ако някой е гледал Канал 3 ще ме разбере ).. зареди тези негови отсъждания си испати Агитката на домакините. Феновете на Пловдивското Локо нормално и "добронамерено" се опитаха да нахлуят на терена,както го правеха феновете през миналия век. Зареди ПРЕСТЪПНИТЕ остъждания на Ивайло Стоянов испати също и момче на 18г. , Локомотив се оръси с 6000лева и лишаване от домакинство. Но на мен проблема не ми е че съм буфер и сега моя любим тим пострада. Проблема ми е това неандерталско съдийство. От това "знаменито" българско съдийство са си патили още отборите на Левски,Ботев,Цска ( когато гостуваха на Литекс в Ловеч ) и др. До кога ще търпим това съдийство,което свири на любимите ни отбори ?? Ние в този мач се дигнахме един вид на БУНТ,но за съжаление бунта беше потушен и бързо забравен ! Некорумпираното ни БФС също забрави случая и не наказа Ивайло Стоянов ! Аз бих го изпратил да свири по селата... за тези отсъждания,играчите ще те бият,не феновете !! :mrgreen: Но на въпроса,поради който пуснах тази тема и си напрягах мозъка :
До кога ще гледаме това съдийство,което кара цяла футболна България да страда ?
Ние трябва да подкрепим отбора,но когато отбора ти страда не зареди ръководство или играчи.. в този момент,повреме на игра,кой може да е виновен ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: До Кога ???

Мнениеот ЕМИЛ » 28 окт 2009 10:59

Докато не дойде ново неподкупно ръководство на БФС.До тогава.

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 28 окт 2009 11:06

Е как бе... Златните момчета от 94-та нямат нищо общо :) :)

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 28 окт 2009 11:13

Ами да се хванат всички отбори и да си викат съдий от чежбина всеки кръг, всеки мач. Да оставят родните без заплати и премий. Да ги видим тогава.

Върни се в “Локо Пловдив”