Локомотив Пд - Лудогорец суперкупа 2019

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Пловдивския любимец- Лудогорец суперкупа 2019

Мнениеот mark1926 » 04 юли 2019 12:39

Kiselichko написа:Много малко публика имаше вчера очакваше се да има повече. :?

Какво означава малко?Домусчиев с безплатен транспорт, безплатен билет и сандвич докара около 60 човека!Това действително е малко...

Ето Пловдивската публика, мощна и неспираща да подкрепя своя отбор през целия мач ,а и след него...

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... x-663uvz8y

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 04 юли 2019 12:50

Марко, я си помисли колко филибареца щеше да има, ако мача беше ...в Търново примерно - не ми отговаряй, ами помисли/ ако можеш/ .
висша математика:314 :idea:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 04 юли 2019 13:26

ELFen написа:Марко, я си помисли колко филибареца щеше да има, ако мача беше ...в Търново примерно - не ми отговаряй, ами помисли/ ако можеш/ .

Нека не говоря, нека феновете от четвъртфинала за купата с Етър ти покажат дали щеше да има разлика да играем Търново с отбора без фенове Лудогорец... https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... DVwv_4ng0-

п.п. Е тук ще кажа нещо- И В РАЗГРАД ДА БЯХМЕ ИГРАЛИ СУПЕРКУПАТА, ПЛОВДИСКАТА АГИТКА ЩЕШЕ ДА НАДПЕЕ ТОТАЛНО И УНИЗИТЕЛНО разградските мълчаливци, без фенска култура...

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 04 юли 2019 14:23

:shock: Изпадам в криза на смисъла, четейки подобни постове.
Какво те топли това, че надпявате друга публика? И колко разум има човек, който смята, че да надвикаш/надпееш някого, означава да го унижиш? Според мен е трудно(направо невъзможно) да оприличим подобно мислене на мъдро такова.

Предполагам обаче, че доста бивши вече ултраси са осъзнали цялото абсурдно безсмислие на дейността неистово, фанатично поддържане на някакви си професионални спортисти. И са го заменили с по-смислено занимание...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 04 юли 2019 15:08

krumeto написа:
dindan написа:Голяма голеада Лудогорец отново е подпиран,чиста игра на Карагерен и неправилно отменен гол.
В Европа ще лъсне голата истина,надявам се още в първия мач!

Къде я видя тая "чиста игра на Карагерен"?
На стадиона или пред телевизора? На стадиона си на сто метра от обратната страна.
На телевизия могат да докарат, че е играл с глава!

Истината е съвсем друга - гола беше отменен от страничния, а той бе на 10 - 15 метра от ситуацията!

МАРКО ТОТЕВ,
къде си бе? Що се скри бе мишок. Два гола в тренировъчно темпо! Влезте си в дупката! ;) :mrgreen:

Видях я по телевизора и топката срещна рамото му,ако телевизора лъже значи да взема да го хвърля през терасата,гледай и ти поне едно повторение,макар,че още на първо четене се видя,че няма игра с ръка!
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 юли 2019 15:24

dindan написа:
krumeto написа:
dindan написа:Голяма голеада Лудогорец отново е подпиран,чиста игра на Карагерен и неправилно отменен гол.
В Европа ще лъсне голата истина,надявам се още в първия мач!

Къде я видя тая "чиста игра на Карагерен"?
На стадиона или пред телевизора? На стадиона си на сто метра от обратната страна.
На телевизия могат да докарат, че е играл с глава!

Истината е съвсем друга - гола беше отменен от страничния, а той бе на 10 - 15 метра от ситуацията!

МАРКО ТОТЕВ,
къде си бе? Що се скри бе мишок. Два гола в тренировъчно темпо! Влезте си в дупката! ;) :mrgreen:

Видях я по телевизора и топката срещна рамото му,ако телевизора лъже значи да взема да го хвърля през терасата,гледай и ти поне едно повторение,макар,че още на първо четене се видя,че няма игра с ръка!

Всяко нещо - пряк или непряк св. удар, 11 метров, фаул и т.н. го има, когато свири съдията!
Горе ти обясних, че аз мога да го докарам, че е играл с ръка.
По света го няма, само в България отборите падат, само от съдийски гешки (тънки оправдания).
Приказвайте си, Лудогорец с 8 поредни шам. титли и 4 суперкупи>
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 04 юли 2019 15:50

rudiger написа::shock: Изпадам в криза на смисъла, четейки подобни постове.
Какво те топли това, че надпявате друга публика? И колко разум има човек, който смята, че да надвикаш/надпееш някого, означава да го унижиш? Според мен е трудно(направо невъзможно) да оприличим подобно мислене на мъдро такова.

Предполагам обаче, че доста бивши вече ултраси са осъзнали цялото абсурдно безсмислие на дейността неистово, фанатично поддържане на някакви си професионални спортисти. И са го заменили с по-смислено занимание...

Предполагам ,че питаш Мен? Както и всички ултраси по света?

Извън Разград има фенове, те са отдадени на своя отбор, те живеят за него, за тях е животоспасяващо да пеят за своя Локомотив! Без него няма живот! Да надпееш противника е чест, достойнство, гордост, защото НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ЛОКОМОТИВ и сме ПОМОГНАЛИ!!!

В Разград или от ,което село си там, няма как да знаете, НО купата ,която спечелихме с Коматево се носеше пред феновете на Локо от ФЕН на Локомотив-Тишо,не от футболист, а от ФЕН!!!Защото феновете, това са ОТБОРА!Ние пеем за ТЯХ ,ТЕ ИГРАЯТ ЗА НАС...

Много е жалко да не го разбираш-затова Лудогорец е СЕЛСКИ КЛУБ!!!И винаги ще е за милионите, никога за СЪРЦАТА...

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 04 юли 2019 16:19

Много излишен патос си вложил в горната публикация. Освен това натруфените безсмислици са облечени в красиви слова, издаващи желанието да продължаваш да се самозаблуждаваш. Обикновено когато го сполетят беди и страдания, човек оценява истински важните неща в този живот. И те не са дали агитка Х ще надпее агитка У... Надявам се да се осъзнаеш навреме. :|

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 04 юли 2019 16:46

Ти гадаеш, но това, което ти казах Аз е изпято в няколкото албума на Локо Пловдив...

Пускаш си ги и говориш тогава! АЗ ти го казвам, ти не вярваш, някой греши???
Стани фен, запалянко и ще разбереш...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 04 юли 2019 18:16

mark1926 написа:Ти гадаеш, но това, което ти казах Аз е изпято в няколкото албума на Локо Пловдив...

Пускаш си ги и говориш тогава! АЗ ти го казвам, ти не вярваш, някой греши???
Стани фен, запалянко и ще разбереш...

А сега стани и започвай да мислиш - защо паднахме от Лудогорец в решителен мач и кога ще ги победим в такъв!
След много години или никога! :mrgreen:
Остави философията на други, не ти се получава.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Локо Пловдив”