Истинска история
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Истинска история
alive написа:
Alive,пусни нещо друго бе,майна.Нещо,от последните 10 години.За разлика от теб /може и да не съм прав/,аз съм бил и на този мач,и на мача ви с Барселона.Като гледам спора с Plovdiv Ram,тук е мястото да кажа,че имаше доста локомотивци на този мач с Барса.Да,радвахме се наравно с вашите.Времената бяха такива т.е. други времена бяха.Не като сега.И хубаво си беше.Но може ли да живеете само с историята,с хубавите спомени.Твърде наивно и смешно е да живееш само със спомени.Знаеш ли какво ми прави впечатление ? Никой от нас не отрича успехите ви,историята ви и т.н.Но когато стане въпрос за историята и успехите на Локо Пд,ти и още няколко започвате да плюете - това не е така,това не е вярно,не може да сте имали толкова публика /това пък е най-смешното,защото всички знаят за какво става въпрос,плюс това е документирано/.С какво толкова ви пречим ?! Вярно,през последните години често ви пляскаме,но трябва вече да сте свикнали.

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- plovdivram
- Контакти:
alive, това, което си пуснал е наистина нещо, с което можете да се гордеете, но ще е добре да ни кажеш причината поради, която ни го постваш и каква е връзката с дискусията, която водим!!! Честно да ти кажа аз връзка не мога да намеря... Досега ти ни показваш как сте събрали по 40 000 и + с Барса и Байерн... ние ти показахме как сме събирали по толкова с Берое в "Б" група.. . рекорд за "Б" групата за всички времена... Същото нещо /според мен/ важи и за мача /баража/ в София... просто незнам да има друг мач на националния стадион, който да от второто ни футболно ниво... да е на два отбора, които са извънстолични... и да се е пълнил... Аз незнам... някой ако знае - нека каже и покаже!!!
Та!!! Ако се върнем в началото на дискусията ще видим, че всичко започна оттова, че твърдеше, че "винаги сте били повече от нас"... Ако си спомняш... предопредихте, че спора е напълно излишен и безсмислен...
Ето ти още от "Б" група...
1982-ра

Баража... 1983-та...

Та!!! Ако се върнем в началото на дискусията ще видим, че всичко започна оттова, че твърдеше, че "винаги сте били повече от нас"... Ако си спомняш... предопредихте, че спора е напълно излишен и безсмислен...
Ето ти още от "Б" група...
1982-ра

Баража... 1983-та...

- stefan0609
- Контакти:
alive, на вашите мачове с Барселона и Байерн на стадиона имаше и привърженици на Локомотив, Марица и Спартак.Бяхме на стадиона да гледаме футболистите на тези два отбора а не вас!
Добре...ходили сте на Барселона и Байерн.Значи и ние сме ви пълнили трибуните.
Какво става сега,едно време всеки ходил на мач без значение кой е отборът,важното е той да е от Пловдив!Все пак колкото и пловдивски любители на футбола да са ходили на другите отбори...според мен ядрото от фенове на даден отбор се запазва,и е в основата на зрителите на даден мач!С баща ми съм ходил на ваш мач,въпреки,че е заклет ботевист и покрай него и аз си останах верен на идеята.Спомням си баща ми имаше два календара в стаята си...Единият беше на Ботев/Тракия/1984г а другият на Локото с Ераносян.Садъков,Беделев...Да,тогава такива бяха времената,и нямаше толкова омраза както сега...

stefan0609 написа:alive, на вашите мачове с Барселона и Байерн на стадиона имаше и привърженици на Локомотив, Марица и Спартак.Бяхме на стадиона да гледаме футболистите на тези два отбора а не вас!
Стига де! Не му разваляй густото...

birabecks написа:stefan0609 написа:alive, на вашите мачове с Барселона и Байерн на стадиона имаше и привърженици на Локомотив, Марица и Спартак.Бяхме на стадиона да гледаме футболистите на тези два отбора а не вас!
Стига де! Не му разваляй густото...Естествено,всички искахме да видим Барса - Шустер,Симонсен,Санчес...По онова време бях в ДЮШ на Локо Пд и ни заведоха на мача целия отбор.Обаче се изкефихме,че "Тракия" биха.
Да,вие ни напълнихте стадиона...излишна ирония според мен!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MdPQqgqcK1c&feature=related[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ycBzRFGRWLQ&feature=related[/youtube]
Тук вече публиката си е наша 

- stefan0609
- Контакти:
alive,мисля че това са излишни спорове кой колко публика е имал,и нека да не живеем в миналото а да гледаме бъдището!
alive написа:birabecks написа:stefan0609 написа:alive, на вашите мачове с Барселона и Байерн на стадиона имаше и привърженици на Локомотив, Марица и Спартак.Бяхме на стадиона да гледаме футболистите на тези два отбора а не вас!
Стига де! Не му разваляй густото...Естествено,всички искахме да видим Барса - Шустер,Симонсен,Санчес...По онова време бях в ДЮШ на Локо Пд и ни заведоха на мача целия отбор.Обаче се изкефихме,че "Тракия" биха.
Да,вие ни напълнихте стадиона...излишна ирония според мен!
Няма ирония бе,Аlive.Ама гледайте малко положително на нещата !Мача си беше ваш.Публиката - ваша.Никой не го отрича.На бялото не можеш да кажеш черно.Мисълта ми беше друга.