Безсмислени са темите за евентуални нови собственици на този етап. Нека се радваме, щом дойде добрата вест от сайта на клуба, а не от някакви спортни журналисти, които трябват да си изкарат хляба по един или друг начин.
Междувременно:
"Вратарят на Локомотив Пловдив Божидар Стойчев ще тренира на облекчен режим, отделно от отбора, в продължение на една седмица. Стражът бе на преглед в болница Аджъбадем в Истанбул, която е официален здравен партньор на клуба.
Турските лекари са предприели инжекциозно лечение на Стойчев заради травми в двете рамена. В следващите дни вратарят ще се готви предимно във фитнеса на Лаута.
На преглед в Аджъбадем бе и халфът Александър Якимов, който обаче се включи на пълни обороти в днешната тренировка на отбора. Якимов има леки оплаквания в областта на адукторите, но конкретно решение за неговото лечение ще се вземе след края на есенния полусезон."
Ежедневна тема
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Ежедневна тема
Не знам защо я заключихте тая таема за инвеститорите - полезна е и хората така или иначе ще си говорят за това. В официалния сайт ще пуснем пресконференцията когато е подписан договора, т.е постфактум, там няма да намериш статия за преговорите и тн.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Не знам защо я заключихте тая таема за инвеститорите - полезна е и хората така или иначе ще си говорят за това. В официалния сайт ще пуснем пресконференцията когато е подписан договора, т.е постфактум, там няма да намериш статия за преговорите и тн.
Аз лично съм съгласен с мода и не виждам никакъв смисъл в продължаването на тази "дискусия", ако изобщо може да се нарече така. Обсъждат се фантазиите на група хора, а почти никой, от пишещите тук, си няма представа какво същност се случва и до каква степен са стигнали преговорите. До момента нямаме и 1 думичка от ръководството, която би подкрепила тези спекулации за евентуални нови, мистериозни, богати и т.н., собственици.
- Пловдив1926
- Контакти:
Докато хората се вълнуват от една тема, то тя ще се дискутира.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Да се пише тук! И за провокаторите бан! Дай боже нещата да са в напреднал етап!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Пловдив1926 написа:На него си му е любимец, аз му казах, че и на 70 като стане с бастуна ще му тегли една майна от време на време

Заради това лице съм имал черни дни на Лаута, а за всичко бях прав.
Но да обърнеш черното в бяло е наистина голямо и на лични ти писах за страхотния ти хумор! Уникално...
Песента - ЗА ТЕБ КОПНЕЯ И ЖИВЕЯ- е извънредно хубава... хайде да се стабилизираме финансово и подходящ изпълнител да я изпее. Може да се слее и с-ЦЕЛИЯ СЕКТОР- и да взривим класациите 

Я някой да пусне малко информация, че изглежда съм изпуснал някоя важна новина около отбора... 

soccerav написа:Я някой да пусне малко информация, че изглежда съм изпуснал някоя важна новина около отбора...
Ами трибунапловдив писа за преговори с лица за взимането на ЛОКО, plovdivderbi ги опроверга, нищо реално не си изпуснал!
Аха, ясно! То общо взето наближи ли пауза за първенството и излизат всякакви жълтини относно спонсори, собственици, селекция и т.н. и т.н.