"А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: "А" Група, 15 кръг: Лудогорец(Разград) - Локомотив(Пловдив)

Мнениеот wannabe » 10 ное 2014 17:44

Asterix написа:
Пловдив1926 написа:Стискаме палци много скоро нещата да се подобрят и да атакуваме групите на шампионската лига. До тогава - това е :) Много искам тия отвратителни да не казвам какви, че ще ме баннат от Марек да ги изкъртим на Лаута. Няма по-антифутбол отбор в цялата А група.

До там едва ли с очаквания нов-стар президент :mrgreen: :geek:

:shock: Кой е очаквания нов-стар президент?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 ное 2014 18:00

Глупости от 1001 нощ :mrgreen: Само вятър на устата си правят някои хора :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 10 ное 2014 21:15

Браво на Локото, че играха открит футбол. Червеният картон май така трябва да се свири според последните тълкувания на правилата, преди фалът за дузпата можеше да мине и с жълт по преценка на съдията.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 ное 2014 10:52

[offtopic]Тия слухове дето вървят че Марешки щял да се връща не отговарят на истината. Поне аз доколкото знам.[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 ное 2014 10:56

dream team написа:Браво на Локото, че играха открит футбол. Червеният картон май така трябва да се свири според последните тълкувания на правилата, преди фалът за дузпата можеше да мине и с жълт по преценка на съдията.

Точно така, по преценка на съдията. На него изобщо не му пречеше и никой нямаше да го съди, ако беше показал жълт картон на Господинов за нарушението при дузпата, най-малкото защото атакуващия футблист не бяга фронтално към вратата, а отива настрани, а и имаше човек до Господинов...Лудогорец е домакин, води с 1:0, почти сигурно си взима мача, но както Камбуров каза съдията го е страх случайно да не изравним и затова предпочита да се подсигори и да изгони вратаря на Локомотив. Страх страх, голям страх.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 ное 2014 10:58

Нито Марешки, нито Коко ще се връщат в Локомотив, стига вятър на устата :mrgreen: И кви са тия глупости, че сме уплашили Лудогорец, червения картон си беше нарисуван - грешно влизане на Господинов с двата крака в краката на играч сам срещу него, ми скочи на шпагат или с тяло белкем ако има фал да му се размине. Много ясно, че ще му даде червен картон, и аз да свирих мача и аз щях да го изгоня. Дайте да гледаме малко по-реално нещата за да не ставаме за смях.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 ное 2014 14:53

Пловдив1926 написа:Нито Марешки, нито Коко ще се връщат в Локомотив, стига вятър на устата :mrgreen: И кви са тия глупости, че сме уплашили Лудогорец, червения картон си беше нарисуван - грешно влизане на Господинов с двата крака в краката на играч сам срещу него, ми скочи на шпагат или с тяло белкем ако има фал да му се размине. Много ясно, че ще му даде червен картон, и аз да свирих мача и аз щях да го изгоня. Дайте да гледаме малко по-реално нещата за да не ставаме за смях.

Без да влизаме в някаква безмислена дискусия, защото съм на мнение, че съдията с нищо не повлия на резултата.... но... влизането на Господинов си е точно опит за игра за топката... когато закъснееш се получава ДУЗПА, но не и УМИШЛЕН ФАУЛ, който би трябвало да се тълкува за ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Ако е така, както казваш би трябвало всяка дузпа да се санкционира с червен картон, само в този случай червения картон на Данчо Господинов би бил абсолютно без коментар... Ето, погледни на репортажа, че Данчо се опитва да играе за топката, а не на всяка цена да фаулира Хамза!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DkgQLXxsahU[/youtube]
Изображение

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 11 ное 2014 15:11

Аз затова подчертах, че има нови тълкувания на правилата, според които се свири директен червен. Преди не беше така и съдията решаваше дали даде жълт или червен. Ако говорим за съдийски грешки, на Хамза му отмениха чист гол през първото полувреме заради несъществуваща засада. Нямаше протести от Лудогорец.

Пак казвам обаче, браво на Локото, че играха открито. В определени моменти имаха добри шансове за гол, но пък Лудогорец се скъсаха да пропускат. Резервният вратар на Локото показа добър рефлекс и пласиране при няколко удара.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 ное 2014 15:17

dream team написа:Аз затова подчертах, че има нови тълкувания на правилата, според които се свири директен червен. Преди не беше така и съдията решаваше дали даде жълт или червен. Ако говорим за съдийски грешки, на Хамза му отмениха чист гол през първото полувреме заради несъществуваща засада. Нямаше протести от Лудогорец.

Пак казвам обаче, браво на Локото, че играха открито. В определени моменти имаха добри шансове за гол, но пък Лудогорец се скъсаха да пропускат. Резервният вратар на Локото показа добър рефлекс и пласиране при няколко удара.

Никой не отрича, че гола на Хамза си беше абсолютно редовен (поне според мен). Никой не отрича, че съдията не повлия върху резултата по никакъв начин! Това, което казвам е, че дори данчо да беше останал, то вероятно мача пак щее да свърши така.... Въпроса беше в тълкуването за конкретната ситуация с червения картон! Ако това, което казваш е вярно, то това означава, че всяка дузпа трябва да бъде санкционирана с червен картон! Това ли казваш?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 ное 2014 15:53

Влади кво значи ОПИТ за игра за топката бе брат. Що ме караш да защитавам съдята, че е изгонил Данчо срещу Лудогорец майна :) Не казвам, че е умишлено, но играча е сам срещу вратаря, нашия го качва на шейната - картон и чао. И чак като излиза показва ей на колко се разминал, само дето беше да двойно по толкова на колкото показваше :)

Данчо малко да си почине. А и имаме добър резервен вратар, който е добре, че ще получи шанс за изява.

Върни се в “Локо Пловдив”