СТАМАТ написа:Не е страшно отношение 1500:600, но няма да стане само с СМСи........ Бат Коки май беше натрупал 5,5 мил. задължения?????? Как ще се изчистят????? А за заплати??????
Стамате,виж си първо вашите задължения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
СТАМАТ написа:Не е страшно отношение 1500:600, но няма да стане само с СМСи........ Бат Коки май беше натрупал 5,5 мил. задължения?????? Как ще се изчистят????? А за заплати??????
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Нека резюмираме фактите:
1) не сме си пълнили стадиона и трябвало да им дадем билети ей така...вие кога сте си пълнили вашият селски стадион питам аз?
2) теренът щял да е наводнен...за да спрем Лом от Ром? Вън белите от моя Ботевъ!
![]()
![]()
botevist_75 написа:wannabe написа:Нека резюмираме фактите:
1) не сме си пълнили стадиона и трябвало да им дадем билети ей така...вие кога сте си пълнили вашият селски стадион питам аз?
2) теренът щял да е наводнен...за да спрем Лом от Ром? Вън белите от моя Ботевъ!
![]()
![]()
Опасенията,че терена ще бъде наводнен идва от факта,че имате собствен кладенец,при това черен.
wannabe написа:botevist_75 написа:wannabe написа:Нека резюмираме фактите:
![]()
![]()
Опасенията,че терена ще бъде наводнен идва от факта,че имате собствен кладенец,при това черен.
Не се обяснявай... кажи че ви е страх... "опасения"...
Лидерът на Ботевъ пред над 10,000 фена на Ботев... страхува ли ви Локо?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h89qop0xQAE[/youtube]
wannabe написа:Нека резюмираме фактите:
![]()
![]()
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:
Продължаваш да си неадекватен, не мисля че по-нататъшните опити да налеем вода в каца без дъно биха довели до различен от досегашния резултат.
Жив и здрав...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта