kartacha_hs написа:kubik написа:Ако влезем по бързо в час с физическата подготовка,полу-аматьорското отборче от хасково го отнасяме без проблеми.
Иначе пак хикс![]()
Живот и здраве, хасково ще е ЧЕРНО-БЯЛО!
Ей тоя коментар визирах. Полуаматьорски бяхме преди 3 години в А регионална и във В група.
А относно коментирането във вашия форум, коментирам тука, щото на нас от Хасково очевидно форум не ни се полага.
Аз също мислих, че имаме 1500 гостенски места, защото стадионът е приблизително 16 000. Даже така бях писал в коментара си. Обаче после прочетох този материал. Визирам думите на г-н Петков:По искане на ръководството на тима от Пловдив сме заделили за тях 600 билета, толкова са местата в клетката за гостуващия отбор.
А относно "преструктурирания" и всякаквите трудни закани, че ще влизате в домакински сектор, от това се плаша. Половината си живот сигурно съм прекарал в едно пловдивско село. Ходил съм много по пловдивски мачове. И, както твърдите, може наистина да има много културни и разумни фенове, но доста от тях са слабоинтелигентни кретени. Не казвам, че това е само при вас. И при нас е същата и точно това ме плаши. Имаме си една група пияндета, живеещи още в анархистките години, и една сюрия хлапета, които се вдъхновяват от първите. И ако си изпълните заканата да се изтърсите в домакинския сектор, ще стане грозно и за двата отбора. Щото, както всички знаем, няма да ни галят с перце като чорбата и говедата, а ще си останем по без няколко домакинства и по без няколко десетки хиляди лева.
Затова призовавам разумните от вас малко от малко да имат уважение към нас, ако искате към феновете, които са си умират за футбол на високо ниво, ако искате и към пооправеното стадионче, ако искате и към усилието ни да играем основно с млади бъгларчета. Аз лично обещавам уважение и от нас. Все пак Локо е отбор с много традиции. А че няма да се мине без псувни едни по други, няма. Отдавна съм вдигнал ръце. Както каза Пловдив1926:Пловдив1926 написа:Со кротце, со благо...
Надявам се да съм отговорил на въпросите относно стадиона. Ако има още материали по въпроса тия дни, ще пиша. Инак може да следите haskovo.info и novinarug.com. Може да следите и нашата страница Ултра Хасково, която ми е в описанието. Ама е доста по-малко вероятно там да се появи първо информацията.
Тези "индивиди" ги има във всяка агитка, нашата не прави изключение... за жалост. Не го слушай Пловдив1926, в хумора му има изкривена нотка на самоизтъкване.
Ние уважаваме всеки отбор, който се старае да счупи стереотипа. Надявам се да стане един интересен мач между бълграски футболисти с много хора по трибуните.