Епизод 4: Началото на края

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Епизод 4: Началото на края

Мнениеот Пловдив1926 » 18 юни 2014 19:50

drums написа:
Пловдив1926 написа:Абсолютно признание пред 10 човека поне, казано с интонацията "Продавам в подготовката, ама ако си трайте няма да продавам официални мачове". Ама в ъпсурдистан, тия хора вместо в затвора са собственици на клубове.

По тази логика всички президенти трябва да за в затвора да не мислете,че само Коко залага и урежда мачове.Освен това Коко каза,че ако се намери сериозен инвеститор и да е спокоен за бъдещето на отбора ще се раздели с акциите,но да има някаква ГАРАНЦИЯ,а не този обещал онзи казал ама нищо сериозно

Аз не мога да разбера тебе какво те грее, че има и други боклуци? Нашия е 100% ПРОДАЖНИК, за затвора! Имало и други продавали?! Кво ми пука, че и друго продават бе.

Ти си жалък бе, не се ли усещаш колко си жалък и тъжен. От 100 кладенеца носиш вода само за да защитиш един ДОКАЗАН БОКЛУК!! Който продаде финала, който разплака 10 хиляди души в Бургас и им се изхрачи в лицата! Ей тоя човек защитаваш. Ама нали има и други дето продават. Капка достойство нямаш ли бе, не те ли е срам!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 18 юни 2014 19:51

Нулева толерантност вече към такива като Друмс и ония десетина старчока дето не спряха да плюят и обиждат... От такива няма да чуеш нищо градивно.По-добре да ни няма на картата отколкото с коко.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 юни 2014 21:56

smurfcho написа:
Готвача написа:
Пловдив1926 написа:
drums написа:Не сме против вас и не съм жълтур и никога няма да бъда освен това мисля,че тези действия които предприемаме вредим на клуба .Мислим ли,че с нашите действия ние отблъскваме Коко Динев.Колко наказания имахме миналия сезон?Колко глоби отнесохме от БФС ? не мислим ли,че тези излишни пари където ги даваме на БФС неможеха да отидат за примерно било за база,школа,заплати и други неща.Сега някой от вас да си дава парите и някой да го плюе или да му прави мръсно той как ще реагира.Според мен аз ви писах да поканим г-н Динев в голяма зала като Марешки и пред медии,журналисти да му зададем въпроси за бъдещето на клуба,а вие казвате,че сте говорили а никъде не пише къде,кога?!! И ние да чуем от устата на Г-н Динев какво обещава както вие казвате защото излиза така,че вие едва ли не лъжете не го твърдя,но така излиза.И ако тази среща се състои г-н Динев да каже пред голяма маса фенове на отбора и след време не го изпълни тогава вече като го има снимано черно на бяло вече всички фенове без да се делим ще знаем истината.

Отговорих ти на една дузина въпроси. Отговори ми ти от КОИ си, защото от 2 страници не си спрял да делиш хората на ние и вие. Ние кои сме ясно, кажи вие кои сте?

Коко Динев в лична среща се кълне в децата си, че не продава официални мачове. След това, играхме финал за Купата на България. За какви срещи какви пет лева?

Пич,прочетох внимателно какво си написал.Ако това казаното го имате на запис,мога да ти гарантирам че сте се отървали от Тото Динев.Ще го подчертая с ЧЕРВЕНО че да не стане някоя грешка.Това си е явно признание за ПРОДАЖБА на мачове.

Дори и да го има на запис, БФС и те са в играта особенно със създаването на нова тото група, държавата също е играта! Аз и ти щом ги знаем тези неща какво остава за хората по горните етажи! Единствената държава без нито един задържан за черно тото нали знаеш коя е?!

Ами има и международни организации занимаващи се с черното тото.Сигнал до тях/подплатен поне с някакъв запис/ще свърши перфектна работа.Сигурен съм,че имате между вас хора юристи,или поне с приятели юристи.Започвайте го,не оставяйте нещата да се разминат.Пуснете някоя платена дори статия в голям западен официоз,залейте сайта на УЕФА с инфо,пратете копия до където се сетите.Това същество не трябва повече да го оставяте да ви трови животеца.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 09:47

Ето го какво представлява санданското прасе! Бащата 12 месеца без заплата. Ония дървен философ Змей ли беше ламята спаска ли беше да обясни 300те му работници ако не са измислени колко заплати може да не им плати преди да си тръгнат :idea:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 19 юни 2014 11:08

Плашещо е колко зомбирани са някои хора в желанието си да изкривят фактите в полза на санданския. Първоначално сочиха Мартин Камбуров, който защитавал Коко, след това Бонев, след това Бащата. Един пенсионер на бариерата преди дни започна да ми "разкрива" кусурите на Бонев, а вчера гледам някакъв глупак писал че Бащата "винаги бил просто един мързеливец"!!! Срещу майка си ще се обърнат, но лоша дума срещу продажника няма да кажат!

Ако това не са продажници то със сигурност са много жалки мижитурки. Друг вариант няма!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 11:19

Хората си тренират,подготвят се,вие тука си чаткате "протестно" по клавишчетата...
Типична българска картинка...
Гледам,досега нито на Динев,нито на Велев сте го накривили...

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 19 юни 2014 11:45

blue avalanche написа:Хората си тренират,подготвят се,вие тука си чаткате "протестно" по клавишчетата...
Типична българска картинка...
Гледам,досега нито на Динев,нито на Велев сте го накривили...

И как точно го измисли тва? Или реши да се изхвърлиш ей така с клавишчетата... хейт да има
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 юни 2014 11:48

Седят и се крият като мишки в Пири с охрана амнайсе човека да не ни скимне да направим една екскурзия случайно, не са стъпвали в Пловдив ама иначе си тренирали :)

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 19 юни 2014 12:20

Не се нахвърляйте на старите хора! Не са прави в никакъв случай , но това не трябва да е основание за такова отношене ! Просто са заблудени и не могат да осъзнаят реалността.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 19 юни 2014 12:22

Нико написа:Не се нахвърляйте на старите хора! Не са прави в никакъв случай , но това не трябва да е основание за такова отношене ! Просто са заблудени и не могат да осъзнаят реалността.

Напълно съм съгласен с теб.

Върни се в “Локо Пловдив”