danchob4 написа:Пловдив1926 написа:Единствения им страх е прасето да не продаде мача. Това му е любимото - правим 3-4 силни мача и вдига цената на 5я. Както беше и на финала, който ако не беше продал нямаше как да загубим с тая публика и с тая игра.
За сега не мърдат коеф. Да видим как ще се развият до утре нещата.
Супер удобна позиция.Когато бием е е гати и кефа.А ако паднем?Все някога ще дойде и някой слаб мач и и съм сигурен, че много хора тука ще изригнат.Надеждите ви почнаха още от мача със Славия, бат Венци и Кокича били уредили работата.После Коко бил червен и в червата, прогнози 0-2, полягане, грозна картина и не знам какво още.Имам чуството, че направо сте бесни, че спечелихме и двата мача.Не го разбирам честно ви казвам, изиграха се 14 мача от първенството, кажете някой в който се съмнявате(да давам ли примери с резултати на други отбори, чиито фенове и дума не дават да се каже за тото)!Колкото до евентуална загуба от Левски(Не дай боже) замислете се дали вина няма да имат и някои наши фенове които оставиха отбора без подкрепа в този мач.
Тук много се изложи. Като се събирахме с останалите протестиращи на Лаута да гледаме мачовете на Локомотив Пловдив на телевизор, не можеш да си представиш какво вълнение и радост при гол беше!!! А това с: "те и другите отбори продават." - МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!! Аз НЕ искам моят Локомотив да бъде замесен в тези игри!!!