El Grande Capitan написа:...И после-тишина и самота по трибуните до следващия мач....

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
El Grande Capitan написа:...И после-тишина и самота по трибуните до следващия мач....
El Grande Capitan написа:Ванко_Ултраса написа:
Не знам,какво трябва да се случи, за да си нафрашкаме стадиона на макс,майна?!![]()
Да дойде домакинския ви мач с нас, елементарно....![]()
И после-тишина и самота по трибуните до следващия мач с жАлтити.....и така.....
s.th.1926 написа:след разгромната ви "победа" на 8-ми май с 0-0, на стадиона на следващия ви домакински мач присъстваха около 1000-1500 души!
El Grande Capitan написа:s.th.1926 написа:след разгромната ви "победа" на 8-ми май с 0-0, на стадиона на следващия ви домакински мач присъстваха около 1000-1500 души!
Колко присъстваха на вашия домакински мач след разгромната победа с 2-2 във вашето домакинство?
Требва да се разровя и да видя-ако са били повече от 500 ше се изненадам.
Въобще,както и да го въртите, статистиката за посещаемостта от миналия сезон категорично сочи огромното превъзходство на.....ъъъъ....извинете че го споменавам, знам че тва е мръсна дума в тоя форум....БОТЕВ пред втория Левски-двойно повече и,извинете още веднъж: тройно повече пред вас...
Така че ми е изключително забавно когато баш вие почнете да ми говорите за публика....
P.S. А що се отнася до трансфери-аз лично нямам ама НИКЪВ зор да продаваме Ел Гранде ТОШКО, нека да ви шибне още неколко шайби, па тогава....
локо до живот написа: да вземете да го нау4ите да я рита и с десния
El Grande Capitan написа:локо до живот написа: да вземете да го нау4ите да я рита и с десния
Хохохох, Пламен Илиев не е съгласен с теб...
El Grande Capitan написа:локо до живот написа: да вземете да го нау4ите да я рита и с десния
Хохохох, Пламен Илиев не е съгласен с теб...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта