Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2013 09:30

- Знаете ли защо жътлтурите не протестират?
- Защото протестите са граждански :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2013 09:32

Show Must Go On написа:Взехте ли мангиииииииии :) :) :) , който е взел, за свещи да ги ползва :oops:

На 100% съм съгласен с теб. За наще момчета знам, че не са взели един лев, ама божо и компания дали не са лапнали от караибрахима парички за да не протестират :) Хана горкия чак в София дойде да протестира да не му се карат от бултрас политбюрото, че протестира срещу спонсора-майка дпс-бсп-ктб.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 04 юли 2013 09:51

za nas e toj religiq написа:
Ivan-LPFC написа:
Тралала написа:Имам един въпрос. Защо, когато същите тези хора и медии "обгрижваха" предишното правителство не затваряхте организирано магистрали? Очаквам адекватен отговор! Или за 2 месеца си смениха собствеността? :)

И на още 10 места да го напишеш това все един и същ отговор ще получиш, като гледам и твоите хора те нападат, че си ибрикчия и на помощи. Слагай феса и отивай на контра-протест турска подлого. Колко жалко подобие на българин трябва да си за да подкрепяш такова правителство ... СРАМ !

Виж сега , това че си на 15 или имаш акъл на такъв , не значи че всичко което хвърчи се яде ;) И ние имаме глави и за твое голяма изненада , и те могат да мислят ! В по голямата си част хората и бизнеса осъзнават , че не е момента държавата да изпада в нова безтегловност за още 3,4 месеца! Друга не малка част (включително и аз ) не виждам смисъл да искам оставка поради простата причина ,че който и да дойде на власт , по нищо няма да се различава от тези които са в момента ! И последната е ,че не може да искаш на някой оставка , без да знаеш дали ще свърши работа или не ! И аз съм съгласен че в държавата трябва радикална промяна , за това и бях на протестите в първите няколко дни ! Но след като на 3тия ден взе да се иска оставка , просто спрях да ходя ! Защото за мен това не е изход от ситуацията ! А бъди сигурен че тя никак не е розова и само след няколко месеца , ще го разбереш на собствения си гръб !

Имам два простички въпроса:
1 Ако това правителство остане, какво ще се промени за бизнеса в България?
2 Какъв бизнес има в България и какво ще спре съществуването му, ако това правителство падне?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2013 09:58

Какъв бизнес бе, те като ти преизчеслят бюджета, раздадът парите на мангалите и направят 5-6 PR решения със заеми после тия милярди кредити нали се сещаш как ще ги връщаме? Пак тия дето носим на гръб 5 мангала и 3 пенсионера поне. За бизнеса да не говорим, щото труда в България е безумно скъп, заради данъчната политика + още бюрокращина, корупция и утежнения. Тия не могат да си сложат още на всички комисии хора, ще управляват държавата. То даже не става въпрос за политика - ляво/дясно, а за пълно бездарие и неможене. Ще има пак руски и турски фирми да взимат всички поръчки, докато Болен бори корупцията от парламента, държавните пари при караибрахима и така. Пък който оживее, оживее...

Тралала

Мнениеот Тралала » 04 юли 2013 10:15

То пък щото при Тиквата беше по-различно......

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2013 10:47

Определено много по-добре от колкото тия боклуци. Десетки пъти по-добре.

Тралала

Мнениеот Тралала » 04 юли 2013 12:14

Пловдив1926 написа:Определено много по-добре от колкото тия боклуци. Десетки пъти по-добре.

За някои вероятно да. Като цяло за държавата не съм съгласен.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2013 12:28

Никой не те пита. Ходи пред НДК да викаш за орешарски като искаш. Всеки има право да изразява гражданската си позиция. Всеки ден десетки хиляди искат оставката на това правителство по улиците - това е достатъчно то да си иде поне в нормалните демократични държави. После на изборите всеки за който иска да гласува, ако ще и БЗНС да направи кабинет, но три загубили изборите партии с диаметрално противоположни политически виждания да направят такава гнусна коалиция само и само да крадът и да слугуват на мафията - това е гнусно и неприемливо.

Тралала

Мнениеот Тралала » 04 юли 2013 12:32

За това какво ще кажеш? Виден гербер!

Имотите на пловдивския кмет и обществените поръчки

http://tv7.bg/dobro-utro/news/9780284.html

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 04 юли 2013 13:20

Тралала написа:За това какво ще кажеш? Виден гербер!

Имотите на пловдивския кмет и обществените поръчки

http://tv7.bg/dobro-utro/news/9780284.html

Ти кво очакваш да се каже, може би аферим? Разнищване и шут в задника, ето това следва да се случи! Протестите са именно затова - за да се промени системата и да няма министри, депутати, държавни служители и т.н, които се чувстват безнаказани и обслужват частни интереси за лична изгода! Неразбираемо е защо тези протести се свързват с герб, карамфил, нарцис и т.н. Или част от вас са малоумни или наистина сте жалки! Не гледайте само във вашия двор, отворете си очите за България, защото всички имаме деца, а сме взели България назаем от децата си! Затова днес трябва да направим опит да им осигурим по-добро бъдеще от нашето настояще! :lol:
Но не с отворени потни ръчички и наведени главички пред караибрахимовци тем подобни.
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Локо Пловдив”