Чрез по-голям брой препинателни знаци се подсилва възхищение или почуда!!! Граматически е правилно! Неправилно е да поставиш запетайка, а след нея да пропуснеш шпация!!!
Аз не съм бивш военен! Колкото и да ти се иска:))) Не съм носил (опазил ме господ) и ЖП униформа!:)))
Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Ексклузивно: Локо взима "Лаута" за десет години!
Vict0ry написа:Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:
Транспортни войски участваха и в строежа, и ремонта на стадиона. Аз лично съм пренареждал и камъните на входа(с отбор войници и майстор:)))) Имаше си отговорник полковник, който пращаше редовно войници да чистят снега и други изкопни работи. Той живееше в блока на Джикана(Кр. Чавдаров) ...на сточна гара. ЖП управление, ТРАНССТРОЙ .май стават повече от две.
Червено бял екип- резервен на Ботев. Аз специално съм ги гледал само срещу Миньор с такъв екип(в Перник)!!!!
Идеята на Кочо Гяуров беше неприемлива и за нас ботевистите!!! От там дойдоха само 2 играчи!!! Тя не е по наше желание!! А при вас е пълно с такива "ИДЕИ" ИМАТЕ ПОНЕ 10 СЛИВАНИЯ и 5 вливания!!! Имате поне 10 имена и незнайно защо не си върнете първото от 1926?????? ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА!! МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!! ПРОСТО ЗАЩОТО ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ , та и аз рекох...................да задам.
Идеята била неприемлива....кажи честно.На вашия стадион военните винаги са били в пъти повече,не само за чистене на сняг,а и като публика,под строй.Така че пак прекаляваш с демагогията.Сливанията и вливанията също не са малко - Бай Ганьо,Шипка,Стефан Кираджиев,СК Пловдивски гарнизон,Спартак,Академик,Металик...За имената - повече от десет :
СК Ботевъ - от 191? до 1949 г.;
Ботев при ДНВ (Ботев при Дома на народната войска) - 1949 и 1950 г.;
ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [1] - 1950 и 1951 г.;
ДНА (Дом на народната армия) от 1952 до 1955 г.;
СКНА (Спортен клуб на народната армия) - 1956 и 1957 г.;
АСК Ботев (Армейски спортен клуб Ботев) - от 1957 до 1964 г.;
Ботев - от 1964 до 1967 г.;
Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
АФД Тракия (Армейско физкултурно дружество Тракия) - от 1972 до 1985 г.;
ФК Тракия - от 1985 до 1989 г.;
ФК Ботев - от 1989 до 2010г.
...Та рекох и аз да ти отговоря.Между другото сте играли и в черно-бяло. Ваша си работа.
Позволих си да те поправя.По принцип отбора съществува,но всички се отказаха от него
.
Май си прав.Вече е "сдружение"...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
ДНВ (Дом на народната войска), след присъединяването на "Стефан Кираджиев" и СК на Пловдивския гарнизон [1] - 1950 и 1951 г.;
Тракия - след обединение на Ботев, Спартак (1947 г.) и Академик (1949 г.) - от 1967 до 1972 г.;
ФК Ботев - от 1989 досега;
...Та рекох и аз да ти отговоря.Между другото сте играли и в черно-бяло. Ваша си работа.
Войници под строй:)))))))))))))))) И аз съм ходил, но за да не стоя в казармата!:)))) Сега като няма войници, кой ви е виновен?? Нашият стадион ще се пръсне по шевовете, а вашият..........................НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!! Тогава идваха от цяла България да гледат и да се учат на футбол от БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Jako ,ако чете или пише във форума тук, нека ми драсне два реда на ЛС. 

Не давай толкова информация.
)) По трибуните нито веднъж, ама дори и за миг никой не си е помислял да вика АСК, МСК и т.н. Викаше се САМО БОТЕВ!!! Както и сега! При вас са малко по- различни нещата. 2/3 са викали "давай Спортклуб" 1/3 юруш Парчевич:)) Велбъжд не съм чувал наистина да се вика, ама купата май е в Кюстендил....... ? Тук в Пловдив не я виждам?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
polit56 написа::lol: Идеята била неприемлива....кажи честно.На вашия стадион военните винаги са били в пъти повече,не само за чистене на сняг,а и като публика,под строй.Така че пак прекаляваш с демагогията.Сливанията и вливанията също не са малко - Бай Ганьо,Шипка,Стефан Кираджиев,СК Пловдивски гарнизон,Спартак,Академик,Металик...За имената - повече от десет :
ФК Ботев - от 1989 досега;
Войници под строй:)))))))))))))))) И аз съм ходил, но за да не стоя в казармата!:)))) Сега като няма войници, кой ви е виновен?? Нашият стадион ще се пръсне по шевовете, а вашият..........................НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!! Тогава идваха от цяла България да гледат и да се учат на футбол от БОТЕВ ПЛОВДИВ!!![/quote]
От цяла България идвали да гледат футбол...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Разговора се измести. Карай да върви. Гледай смело напред в бъдещето!!! Ако съвсем случайно се случи нещо лошо с любимия ти отбор, ще пускаш теми за други отбори(по избор)! Живота си тече. Да сме живи, здрави и усмихнати!:))))))))))))))
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
polit56 написа:Разговора се измести. Карай да върви. Гледай смело напред в бъдещето!!! Ако съвсем случайно се случи нещо лошо с любимия ти отбор, ще пускаш теми за други отбори(по избор)! Живота си тече. Да сме живи, здрави и усмихнати!:))))))))))))))
Вярно,попрекалихме.Ако се случи нещо лошо с любимия отбор,няма да пускам теми за други отбори.Жив и здрав и ти.
Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:Разговора се измести. Карай да върви. Гледай смело напред в бъдещето!!! Ако съвсем случайно се случи нещо лошо с любимия ти отбор, ще пускаш теми за други отбори(по избор)! Живота си тече. Да сме живи, здрави и усмихнати!:))))))))))))))
Вярно,попрекалихме.Ако се случи нещо лошо с любимия отбор,няма да пускам теми за други отбори.Жив и здрав и ти.
Вземи върни бутилката "Джак" на hetfield!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:polit56 написа:Разговора се измести. Карай да върви. Гледай смело напред в бъдещето!!! Ако съвсем случайно се случи нещо лошо с любимия ти отбор, ще пускаш теми за други отбори(по избор)! Живота си тече. Да сме живи, здрави и усмихнати!:))))))))))))))
Вземи върни бутилката "Джак" на hetfield!
[offtopic]Бутилката "Джак" всъщност,е спечелена на бас от Svobodni.При мен е само на съхранение.Идеята е,да бъде изпита в подходящо и за двете страни време и място.Ако има развитие по въпроса,ще ти пиша на ЛС /между другото се видях с hetfield преди няколко дена/.[/offtopic]