Ако те бях послушал нямаше да мога да се порадвам на парите, Ицо, щото с тази игра на нашите и това престъпно съдийство щях да си умра на стадиона
Първото полувреме нашите - добре, но второто ги нямаше никакви.Верно отпаднаха физически, но много рано се прибраха да пазят резултата.Пропуските във фаза атака вдъхнаха самочувствие на грубияните от Варна, които много яко ни натиснаха.Добре, че Данчо го спаси онова положение към края, ама що да е...Стефанов вкара един, но изпусна два чисти.Още в самото начало Абушев, как ще я бие така тая топка ве...ми копваш я и вратаря увисва.Не мисли това момче ей...не мисли.

КурдOFF след Жоро Илиев беше най-добрия футболист на Черно море.Много тромав, муден и пълен с грешни подавания...нищо не виждам в това момче.Или играе под голямо напрежение или толкова си може, но си остава загадка.Златински второто полувреме да не обърка вратите ве...какви са тези връщания назад?!Вместо като лидер да поеме отговорност и да изнесе момчетата по-напред, той ми връща топката назад.Дани Георгиев ми хареса много, Марков бекчето също.Ситито в последната минута сам срещу вратаря не можа да умери вратата е , как може ве
Нашите са една голяма Мъка в момента.Дано през зимната пауза направят една добра подготовка и Марешки да вземе нещо качествено щото ми оредя косата...на всеки мач си скубя по цели снопове от нея.
Гледайте да направите всичко възможно Мартин напролет да носи фланелката на Локомотив...другото е суета.
Локомотив си остана последния одушник на хората с оглед на мизерното живуркане в милата ни родина, и ако посегнат и на него коловете и тва е...