Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Мнениеот Пловдив1926 » 17 ное 2012 20:10

Ванко послуша ли ме като казах да заложиш апартамента :)

ПП. Морски, как видя мача или още пътуваш обратно :D
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 17 ное 2012 21:20

Ако те бях послушал нямаше да мога да се порадвам на парите, Ицо, щото с тази игра на нашите и това престъпно съдийство щях да си умра на стадиона :)
Първото полувреме нашите - добре, но второто ги нямаше никакви.Верно отпаднаха физически, но много рано се прибраха да пазят резултата.Пропуските във фаза атака вдъхнаха самочувствие на грубияните от Варна, които много яко ни натиснаха.Добре, че Данчо го спаси онова положение към края, ама що да е...Стефанов вкара един, но изпусна два чисти.Още в самото начало Абушев, как ще я бие така тая топка ве...ми копваш я и вратаря увисва.Не мисли това момче ей...не мисли. :) КурдOFF след Жоро Илиев беше най-добрия футболист на Черно море.Много тромав, муден и пълен с грешни подавания...нищо не виждам в това момче.Или играе под голямо напрежение или толкова си може, но си остава загадка.Златински второто полувреме да не обърка вратите ве...какви са тези връщания назад?!Вместо като лидер да поеме отговорност и да изнесе момчетата по-напред, той ми връща топката назад.Дани Георгиев ми хареса много, Марков бекчето също.Ситито в последната минута сам срещу вратаря не можа да умери вратата е , как може ве :shock:
Нашите са една голяма Мъка в момента.Дано през зимната пауза направят една добра подготовка и Марешки да вземе нещо качествено щото ми оредя косата...на всеки мач си скубя по цели снопове от нея.
Гледайте да направите всичко възможно Мартин напролет да носи фланелката на Локомотив...другото е суета.
Локомотив си остана последния одушник на хората с оглед на мизерното живуркане в милата ни родина, и ако посегнат и на него коловете и тва е...
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 17 ное 2012 23:08

След 65 мин няма никой в къщи! Победихме и 3те точки са единственото хубаво нещо в тоя мач! Курдов в транферния или под наем някъде! Не виждам ( освен поради липсата на друг офанзивен) защо е титуляр! Елементарни картони. Наздраве ! Гответе се за следващия !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 ное 2012 00:24

А защо скъпи Гонг сме " излъгали" когото и да е ?!? Мотана , сега Черно море , Локо ПД ги би не е лъгал никого!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 ное 2012 11:31

Както и предположих, крив мач,много груба игра на гостите и минимална победа за Локомотив ПД с един гол.Хубава игра през първото полувреме,когато можехме да си решим мача с два-три гола.През второто полувреме,след 60-та минута,бяхме под всякаква критика.Не знам кога, нашето "Ръководство",в лицето на Марешки и спортно-техническия директор Бонев,ще "стоплят",че имаме нужда от един централен нападател.Не може да създаваме толкова положения и да няма кой да бележи.

Честита победа на всички черно-бели! :lol: Много важни три точки.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 ное 2012 17:28

Интересен факт е, че сме единствения отбор играещ само с български футболисти в момента :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 18 ное 2012 21:05

Пловдив1926 написа:Интересен факт е, че сме единствения отбор играещ само с български футболисти в момента :idea:

Е да но разчитахме и на Стелиус.Само Локо СФ са играли от началото на сезона само с българи.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 ное 2012 21:06

Марешки и Бонев са много наясно, Мод, че ни трябва централен нападател, който да реализира положенията и този нападател беше на стадиона :!:
Какво искат двамата не знам...да грабнем по един кърпел и да ги зачукаме по дебелите глави ли?
Щото май само така ще се оправят нещата.Ще го изпуснат Мартин, ще иде накрая в Левски или Литекс и почне ли да бележи напрежението на Лаута ще избие към много лошо...аз така ги виждам нещата.
Не искам да звуча като някой тартор, нито да се правя на такъв...моля се само Бонев да се вразуми, щото лежи върху статута си на легенда, ама забравя, че никой НЕ е по-голям от Локомотив.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 ное 2012 21:16

sky1 написа:И Локо София ;)

Дамм, забравих за тях :(

Върни се в “Локо Пловдив”