Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!
Поговорката "Както дяволът чете евангелие" може да се усъвремени на "Както жълтур чете историята" Предлагам да не се хабите да им показвате исторически доказателства, защото те едва ли някога ще прояват достойнство да си признаят, че са сбъркали. Между другото, от нашето ръководство ги поздравиха по повод техният юбилей, колкото и съмнителен да е. Сега да видим те какво ще направят?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- 1912plovdiv
- Контакти:
plovdivram написа:1912plovdiv написа:За датата на създаване на ЖСК спор няма. В статията ти нище не се споменава за картотекирането на ЖСК в БФС /както искаш му викай при положение, че става въпрос за една и съща институция/ през април 1938 . Ако имаш нещо конкретно поствай го и млъквам. Аз също не мога да ти постна статията от в. Борба , така че няма смисъл повече да спорим, поне докато някой не покаже нещо конкретно
ОК... И няма как да пише в тази статия, че ЖСК е картотекиран през 1938г., при положение, че тя е от 1935г..... Ще продължим и нататък, но ти първо искам да ми кажеш ЛЪЖА ЛИ Е, че в статията на в-к "Борба" пише, че ЖСК Е КАРТОТЕКИРАН ОФИЦИАЛНО В БНСФ /или както ти го наричаш - БФС/?!
Ами при положение, че се споменава точно брой , дата и име на въпросния вестник съм склонен да вярвам. А ти можеш ли да кажеш нещо повече за "април 1938"
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Пловдив1926
- Контакти:
Защо спорите на тема история на пловдивския любимец с гроздоберач от Раковски и тийнейджър с баба в село Цалапица?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Честито! Дано подаръка другата седмица си струва! А на плодовете на родовите кръвосмешения им пожелават да се наслаждават на новините около Банго Васил!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- chepishev73
- Контакти:
Живи и здрави - честит празник (каквото и да празнувате). Чакам с нетърпение мача от 11-ти кръг и да стане велик мач с яки подкрепи от публиките, без псувни и обиди от страна на двете агитки.
- lokomotiv4o
- Контакти:
kistendil написа:Честито! Дано подаръка другата седмица си струва! А на плодовете на родовите кръвосмешения им пожелават да се наслаждават на новините около Банго Васил!
Ще си струва! Бъди сигурен.
- botevforever
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Защо спорите на тема история на пловдивския любимец с гроздоберач от Раковски и тийнейджър с баба в село Цалапица?!
Жалко,че няма да можете да чествате 100-годишен юбилей-изживяването е неописуемо и наистина си заслужава!
Честит 76-ти Рожден Ден.Пожелавам Ви да устискате още 24 години,независимо на какво ниво.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
- plovdivram
- Контакти:
1912plovdiv написа:plovdivram написа:1912plovdiv написа:За датата на създаване на ЖСК спор няма. В статията ти нище не се споменава за картотекирането на ЖСК в БФС /както искаш му викай при положение, че става въпрос за една и съща институция/ през април 1938 . Ако имаш нещо конкретно поствай го и млъквам. Аз също не мога да ти постна статията от в. Борба , така че няма смисъл повече да спорим, поне докато някой не покаже нещо конкретно
ОК... И няма как да пише в тази статия, че ЖСК е картотекиран през 1938г., при положение, че тя е от 1935г..... Ще продължим и нататък, но ти първо искам да ми кажеш ЛЪЖА ЛИ Е, че в статията на в-к "Борба" пише, че ЖСК Е КАРТОТЕКИРАН ОФИЦИАЛНО В БНСФ /или както ти го наричаш - БФС/?!
Ами при положение, че се споменава точно брой , дата и име на въпросния вестник съм склонен да вярвам. А ти можеш ли да кажеш нещо повече за "април 1938"
Ами ТИ АКО Я БЕШЕ ЧЕЛ ТАЗИ СТАТИЯ ЩЕШЕ ДА ПРОЧЕТЕШ СЛЕДНОТО:
8 май 1936г., “Борба”
“Основаният преди няколко дни железничарски клуб в Пловдив е направил постъпки пред БНСФ и областното управление да бъде приет за член...”
Е... сега като прочете за какво става въпрос, какъв ти е коментара?!! ОФИЦИАЛНО КАРТОТЕКИРАН ли пише или НАПРАВИЛ ПОСТЪПКИ?!!!
После ще му дам и на botevforever да прочете нещо от извора, 'щото пак носи от "десет кладенеца вода"!!!

lokomotiv4o написа:kistendil написа:Честито! Дано подаръка другата седмица си струва! А на плодовете на родовите кръвосмешения им пожелават да се наслаждават на новините около Банго Васил!
Ще си струва! Бъди сигурен.
Ама около Банго Васил кво се заформя..................не е истина. Руски БОТУШ как гази..........
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- botevforever
- Контакти:
plovdivram,не си прави труда да ми обясняваш нищо,освен ако не ми покажеш документ за сливането на "Спортклуб" и "Локомотив",според който новото дружество(отбор) наследява името "Локомотив" и ПРИЕМА историята на "Спортклуб".
Нито ти ще ме убедиш мен,нито аз теб.Карайте я както досега,опитвайте се да убедите феновете на отбори извън Пловдив,които не са запознати с футболната история на града ни.И най-важното,убедете и UEFA в НОВАТА Ви рождена дата.
Само не ми казвай,че по презумпция наследявате историята на "Спортклуб" при положение,че сте съществували паралелно.Това е все едно през 1967 година,при обединението на"Ботев","Спартак" и"Академик" под името "Тракия"да претендираме,че сме наследници на историята и успехите на трите отбора."Тракия" наследява историята и успехите само на "Ботев"!
Нито ти ще ме убедиш мен,нито аз теб.Карайте я както досега,опитвайте се да убедите феновете на отбори извън Пловдив,които не са запознати с футболната история на града ни.И най-важното,убедете и UEFA в НОВАТА Ви рождена дата.
Само не ми казвай,че по презумпция наследявате историята на "Спортклуб" при положение,че сте съществували паралелно.Това е все едно през 1967 година,при обединението на"Ботев","Спартак" и"Академик" под името "Тракия"да претендираме,че сме наследници на историята и успехите на трите отбора."Тракия" наследява историята и успехите само на "Ботев"!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
Фен на Локо: