Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Даксон в момента е в Бразилия.Освен от Левски Сф,има интерес и от чужди клубове...Това май го слушаме всяка година,откакто Даксон играе при нас.В личен разговор,ми е казвал ,че не иска да ходи никъде.Ще видим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
Моде, реших да си сложа твоя подпис. Много ми хареса и се надявам, да нямаш нищо против. Ще има рязане на венички изтънени от спринцовки... Още баснички в коша! Имах подпис със снимки на едни вълци и немски овчарки, обявени за красавци на един по-северен от "Лаута" стадион, ама не искам да карам хората да им леят куршум за уплах.
Даксон не е за Левски. И Левски не е за него. Но ако Коко напира и изпълни, това което Даксон иска, ще стане работата мисля. Аз няма да плача. Локо не играе вече онзи бавен, техничен и атрактивен футбол от времето на Бащата. Локомотив стана много физически и скоростен отбор. Даксон за мен не се вписва в тази схема. Дани Младенов, обаче е друга бира!!!
На някои, на които сме им уж безразлични. Кога някой ще се сети, че и вие имате футболисти? Кога Терминатора или оня велик вратар, който наричате пъдпъдък в Левски? А? Кога? Вратарчето 100 % помни един мач на Лаута, 5-0 и 2 редовни, но отменени гола на Локо. И около 4-5 гредички. Как залягаше и искаше да свърши мача....
Даксон не е за Левски. И Левски не е за него. Но ако Коко напира и изпълни, това което Даксон иска, ще стане работата мисля. Аз няма да плача. Локо не играе вече онзи бавен, техничен и атрактивен футбол от времето на Бащата. Локомотив стана много физически и скоростен отбор. Даксон за мен не се вписва в тази схема. Дани Младенов, обаче е друга бира!!!
На някои, на които сме им уж безразлични. Кога някой ще се сети, че и вие имате футболисти? Кога Терминатора или оня велик вратар, който наричате пъдпъдък в Левски? А? Кога? Вратарчето 100 % помни един мач на Лаута, 5-0 и 2 редовни, но отменени гола на Локо. И около 4-5 гредички. Как залягаше и искаше да свърши мача....
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
sure thing1926 написа:Моде, реших да си сложа твоя подпис. Много ми хареса и се надявам, да нямаш нищо против. Ще има рязане на венички изтънени от спринцовки... Още баснички в коша! Имах подпис със снимки на едни вълци и немски овчарки, обявени за красавци на един по-северен от "Лаута" стадион, ама не искам да карам хората да им леят куршум за уплах.
На някои, на които сме им уж безразлични. Кога някой ще се сети, че и вие имате футболисти? Кога Терминатора или оня велик вратар, който наричате пъдпъдък в Левски? А? Кога? Вратарчето 100 % пони един мач на Лаута, 5-0 и 2 редовни, но отменени гола на Локо. И около 4-5 гредички. Как залягаше и искаше да свърши мача....
[offtopic]Определено е по-добре от "сестрите на Тоца"

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ей , кажете как да пиша в Пловдив24, че жълтия админ днес пак ми сложи бан без причина.
Написах в един коментар
, че новината им за Коко, който търсел спонсори щото нямал пари да издържа клуба не отговаря на истината и айде веднага ми лепна бан.Комплексирано жълто админче!
Написах в един коментар

Ванко_Ултраса написа:Ей , кажете как да пиша в Пловдив24, че жълтия админ днес пак ми сложи бан без причина.
Написах в един коментар, че новината им за Коко, който търсел спонсори щото нямал пари да издържа клуба не отговаря на истината и айде веднага ми лепна бан.Комплексирано жълто админче!
[offtopic]То останаха ли пишещи локомотивци без БАН в миризливото им сайтче? От близо две седмици и аз само чета, и като гледам само папагали пишат и в нашите теми. Дано им се бъгне сайта на тия подлоги на Караибрахим

- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Ей , кажете как да пиша в Пловдив24, че жълтия админ днес пак ми сложи бан без причина.
Написах в един коментар, че новината им за Коко, който търсел спонсори щото нямал пари да издържа клуба не отговаря на истината и айде веднага ми лепна бан.Комплексирано жълто админче!
Аз съм баннат там от над 2 години и да ти кажа хич не ми липсва мизерния им турски сайт .
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
На мен също не ми е до сайта!
Единствено жълтата пропаганда, която там тече с пълна сила ме мотивира да пиша.
И понеже жълтите перушани не могат да ми опонират се озлобяват още повече и на такава като мен им намират цаката с БАН.
Единствено жълтата пропаганда, която там тече с пълна сила ме мотивира да пиша.
И понеже жълтите перушани не могат да ми опонират се озлобяват още повече и на такава като мен им намират цаката с БАН.

По смешен сайт от тоя няма . жълтурската пропагандата е голяма .
Освен това статиите им са преписани от други сайтове с един ден закъснение . Нямат нищо авторско .
Ванко и аз съм баннат за същото
преди няколко месеца.
Интересното е ,че имам две регистрации и двете баннати , едната за оспорване и другата за ''хранене'' .Още по интересното е ,че и на двете регистрации автоматично ме прехвърлиха в групата на сдружение 2010 без да съм го искал
А за групата на Локомотив Пловдив не ми дадоха одобрение
А най интересното е с невидимите постове , пишиш и си го виждаш само ти , други не го виждат
Освен това статиите им са преписани от други сайтове с един ден закъснение . Нямат нищо авторско .
Ванко и аз съм баннат за същото

Интересното е ,че имам две регистрации и двете баннати , едната за оспорване и другата за ''хранене'' .Още по интересното е ,че и на двете регистрации автоматично ме прехвърлиха в групата на сдружение 2010 без да съм го искал

А за групата на Локомотив Пловдив не ми дадоха одобрение

А най интересното е с невидимите постове , пишиш и си го виждаш само ти , други не го виждат

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Предишния ми БАН беше, че поканих няколко локомотивци на ЛС...забележи на ЛС да пишат във форума на Гонг, което дава да се разбере, че без мое разрешение администратора на П24 ми влиза и ми чете личните съобщения! 

- Пловдив1926
- Контакти:
В какъв бесен офтопик се вкарахте не е истина. Шефа на Пловдив 24 е свестен човек, но работят два-три неградски индивида, които живеят за да плюят пловдивския гранд и да трият мнения. Какво ви пука не мога да разбера
Аз там си влизам да чета извън-спортни новини: Противоградна ракета проби покрива на "Метро" в "Тракия" - как да не се посмееш 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]