Ботев Враца - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ботев Враца - Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 12 май 2012 22:42

Да, добре Диков. Определено не всичко в шампионата е наредено - вижда се. Има неща, които са си във футбола от време оно. Някой път просто си от кофти страната и като ти се случи на теб е зле. Лудогорец - Черноморец си беше супер чист мач, въпреки опитите на бургазлии да го превърнат в цирк. Тва ти го пиша защото тука другите не знаят какво сме си говорили и става бесния офтопик. Според мен проблема на нашите съдии е, че са слабо квалифицирани. Не толкова, че служат на интереси. Определено ги няма свинщините от предни години. И някой път и ние преиграваме. Седнал да говори Коко за отборчета. Ама от къде да знае какъв отбор са Враца и че се уважаваме от сто години и тн… Просто супер много ме е яд, тва е. Взимаме купата в сряда и това е. Всичко друго за мен е провален сезон!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 12 май 2012 22:57

Браво на Враца. И бяхме наказани от локомотивец, който даже е бил на проби на "Лаута". Когато рискуваш понякога печелиш , понякога се дъниш.... И ние имахме късмет с Левски за купата. И с Литекс за купата, първите 20 минути. Имаме един мач и там трябва да победим.

Че не спечелихме срещу Враца, ще го преживеем. Или трябваше и ние да платим на някой от Ботев, да си вкара автогол, в 85 минута например?

За мен трагедията днес завърши току що в зала "Армеец"...
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 май 2012 23:02

Явно бързо ти минава престъпното съдийство на мача с Левски за Купата на Лаута и този с Литекс в Ловеч.
Трябваше да видиш на ЦСКА, каква дузпа им даде - за търкаляне на топката по земята, щото аз не видях нито някой да направи нарушение, нито пък игра с ръка в наказателното поле.Таско е уникален престъпник...то да е само той. При гола на Лудогорец има очеваден фал срещу Шуешу, който съдията подмина...ми то само това да беше.С тоя съдия Черноморец посмъртно не можеха да вземат нещо.
Тия съдийчета чисто са си в слугинаж на силните на деня.Ти гледай сега, какво ни чака в Сряда, особено ако поведем.
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 12 май 2012 23:13

Пловдив1926 написа: Взимаме купата в сряда и това е. Всичко друго за мен е провален сезон!

Диков :lol: .
Така е. Другото е минало вече. Мислим само как да подкрепим отбора в сряда!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 май 2012 00:42

Бях на мача.Вярно,съдията даде 3 минути продължение,изравняването стана в 95-та мин.,но мисля,че съдията не е виновен.Сами сме си виновни - мач се играе до ...последния съдийски сигнал,тва е.Подценихме този мач,личеше си и по състава,с който излезнахме.Поздрави за агитката на Ботев,уважението е взаимно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 май 2012 01:00

от foryoubitch на 12 Май 2012 14:17
Мача е купен 1-2 за Локо . аз бутнах 500 лева на локо :)

Сменяй занаята,пич.Ще фалираш :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 13 май 2012 01:53

Радвам се, че тук има адекватни коментари. Относно изказванията на Коко Динев, предполагам са плод на емоция и това което е казал не го е мислил наистина. Малко в повече идват нервите в края на сезона и донякъде го разбирам. Надявам се, че като осмисли нещата ще намери време да се извини.

Поздрави на всички фенове на Локо. И още веднъж успех в сряда!

И кой каза...
[offtopic]НАЗДРАВЕ!!!
Изображение[/offtopic]
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 май 2012 07:46

Ванко_Ултраса написа:Явно бързо ти минава престъпното съдийство на мача с Левски за Купата на Лаута и този с Литекс в Ловеч.
Трябваше да видиш на ЦСКА, каква дузпа им даде - за търкаляне на топката по земята, щото аз не видях нито някой да направи нарушение, нито пък игра с ръка в наказателното поле.Таско е уникален престъпник...то да е само той. При гола на Лудогорец има очеваден фал срещу Шуешу, който съдията подмина...ми то само това да беше.С тоя съдия Черноморец посмъртно не можеха да вземат нещо.
Тия съдийчета чисто са си в слугинаж на силните на деня.Ти гледай сега, какво ни чака в Сряда, особено ако поведем.

"Престъпно съдийство"? Ванко, много бързо забравяш. Имаше си нормалното леко подпиране на "гранда" от София. Нищо повече. Престъпното съдийство беше на Антон Генов в Каварна, да речем. А мача с Литекс като го гледаш не от трибуните, а после спокойно на запис ще видиш, че хич не е "престъпно" съдийството.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 13 май 2012 08:36

..
Последна промяна от Arto на 31 окт 2015 09:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2012 10:22

Arto написа:
Относно подпирането на Левски, не можеш да го наричаш "леко". От 2 мача сме ущетени с 2 абсолютни чисти и нарисувани дузпи. И двете за игра с ръка, първия път на Рамос в мача за Купата, а втория на Пинто. Една такова нарушение може да обърне играта изцяло. Нуно пинто щеше да бъде изгонен в последвствие, а ние щяхме да водим с 3:2 още на почивката. Напълно сериозно си повлияха на резултата на мача. Щеше да свърши по съвсем различен начин!

"Напълно сериозно си повлияха на резултата на мача. Щеше да свърши по съвсем различен начин!"
Тука вече става интересно!При положение,че и двата мача свършиха с победа на Локо Пд,как "напълно сериозно си повлияха на резултата" и кой е този "съвсем различен начин",по който трябваше да свършат?Ако можеш да разясниш,плийз...

Върни се в “Локо Пловдив”