Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

danchob4
Контакти:

Re: Право на отговор за ПФК Локомотив Пловдив 1926

Мнениеот danchob4 » 27 мар 2012 17:25

gld_84 написа:Моля някой да ми обясни, поради какви причини БФС налага наказания за посягане към полицай и т.н. и за подобни неща не се ли правораздава от съд? Ако затова се наказва с 10 мача, буди недоумение как други биват трансферирани и ритат отвреме навреме в Германия, след като са карали пияни с фалшива книжка... А Присо беше провокиран и замерван от футболисти и публика, летяха бутилки... за които дано поне глоба да получат
домакините...

Колко пъти трябва да ви се обяснява не знам.

Наказание по член 24 на дисциплинарния правилник, който предвижда 10 мача и 3 000 лева глоба за Нджонго Присо, са обсъждали неофициално членове на дисциплинарната комисия на БФС вчера на стадион „Васил Левски". Той се прилага при тежки провинения на състезател към служебни лица. За целта към доклада на дежурния делегат Тодор Лучев вече са приложени и писмени показания от полицаите, които са охранявали тунела на стадиона в Пловдив, където Присо им налетял с дървена палка от табелките за смяна, които се използваха в миналото.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 мар 2012 17:29

Ако Присо бъде наказан за 10 мача значи Даксон трябва да го накажат за 25. Тръгнали да дават акъл на БФС. Всички знаят какви са там. Случая с Янчев, Трифонов, Стоянов и случая Анисе. По всички правилници вече трябваше да играят. ДА АМА НЕ. Интересно ми е човека с точките от правилника да ми разясни за удар на играч и масажист с хвърлен предмет от публиката какво е наказанието? И дали очаквате БФС да си свърши работата в този случай.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 27 мар 2012 17:31

danchob4 написа:
gld_84 написа:Моля някой да ми обясни, поради какви причини БФС налага наказания за посягане към полицай и т.н. и за подобни неща не се ли правораздава от съд? Ако затова се наказва с 10 мача, буди недоумение как други биват трансферирани и ритат отвреме навреме в Германия, след като са карали пияни с фалшива книжка... А Присо беше провокиран и замерван от футболисти и публика, летяха бутилки... за които дано поне глоба да получат
домакините...

Наказание по член 24 на дисциплинарния правилник, който предвижда 10 мача и 3 000 лева глоба за Нджонго Присо, са обсъждали неофициално членове на дисциплинарната комисия на БФС вчера на стадион „Васил Левски". Той се прилага при тежки провинения на състезател към служебни лица. За целта към доклада на дежурния делегат Тодор Лучев вече са приложени и писмени показания от полицаите, които са охранявали тунела на стадиона в Пловдив, където Присо им налетял с дървена палка от табелките за смяна, които се използваха в миналото.

Хубав цитат, ама някакси си изтървал следващия абзац "В тях обаче няма и дума за присъствието на лица, които не е трябвало да бъдат там, или пък за отправени заплахи и псувни към камерунеца. Не е писано и за обидите, които му отправиха феновете на “Локо”, след като бе изгонен при знаменитата победа на ЦСКА с 3:0."

Айде, оплачи се от тази несправдливост, че не е описано в доклада...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 мар 2012 17:31

lpfc_1926 написа:
lothar_matthaus написа:Не ми стана ясно какво общо Присо и полицая с наказание да не играеш футбол. Или не различавате законите.

Наказание по чл. 24 на дисциплинарния правилник на БФС, предвижда 10 мача и 3000 лева глоба. Той се прилага при тежки провинения на състезател към служебни лица. Полицаят е длъжностно лице. Да го млатиш с дървена палка си е доста тежко провинение. Няма смесване на законите. Прокуратурата да си го разследва за удара срещу полицая и да го вкара Присото в затвора , ако и виновен. БФС да си свърши работата според техния правилник и да си го накаже за 10 мача както си му е реда. Така мисля , че е честно нали?!

Направо да го обесим на едно дърво,белким се успокоите малко.В България освен че се играе слаб футбол и ако не дай си боже някой добър футболист случайно се завърти край нас,трябва да го унищожим.Мораеш ще го ритат в глезена и ще го фаулират докато го контузят,Присо в затвора и българския футбол ще цъфне и върже.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 17:33

stannn написа:Ако Присо бъде наказан за 10 мача значи Даксон трябва да го накажат за 25. Тръгнали да дават акъл на БФС. Всички знаят какви са там. Случая с Янчев, Трифонов, Стоянов и случая Анисе. По всички правилници вече трябваше да играят. ДА АМА НЕ. Интересно ми е човека с точките от правилника да ми разясни за удар на играч и масажист с хвърлен предмет от публиката какво е наказанието? И дали очаквате БФС да си свърши работата в този случай.

Ти си от наглите.
Даксон симулира, но преди това ако проследим ситуацията Присо първи ПРАВИ НАРУШЕНИЕ след като го "дърпа за гащите" от чатала. Естествено съдията свири фал в полза на ЦСКА, след като НЕ Е ВИДЯЛ нарушението на Присо, но е видял влизането на Даксон в краката на Присо като нарушение.
Нали знаеш как е във футбола? Има сумати известни футболисти ОТЯВЛЕНИ провокатори. Съдията гони Присо, който си е навлякъл гнева от трибуните, след изразената си "радост" пред трибуната с най - фанатизираните привърженици на Локомотив, както и тази на съотборниците му, след което продължава с "радушните" си и крайно селски жестове... след което удря полицай!

Обясни ми по точките на кой закон в България, вие трябва да съществувате като футболен клуб в "А" група?
Последна промяна от Гагарин Обича Локо на 27 мар 2012 17:45, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 мар 2012 17:33

stannn написа:Ако Присо бъде наказан за 10 мача значи Даксон трябва да го накажат за 25. Тръгнали да дават акъл на БФС. Всички знаят какви са там. Случая с Янчев, Трифонов, Стоянов и случая Анисе. По всички правилници вече трябваше да играят. ДА АМА НЕ. Интересно ми е човека с точките от правилника да ми разясни за удар на играч и масажист с хвърлен предмет от публиката какво е наказанието? И дали очаквате БФС да си свърши работата в този случай.

Даксон може да бъде наказан само за действията си на терена и това бе направено показвайки му съдията червен картон... оттам-нататък ДК ще каже за колко мача... При Присо е май "малко" по-сложно положението... Е? Разбира се, ако Дучето не намери свидетели, които да потвърдят, че Даксон е пребил бременната майка на Присо в тунела... Той поне е доказал, че може да се справи с такава задача!!!
Изображение

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 мар 2012 17:40

Спри да пишеш тъпизми бе човече! Ставаш смешен! Един свестен пост нямаш от одеве,който дори заслужава отговор! Ввъпросите са ти подобни на тези от вчерашната декларация на любимия ти клуб! Затова,че сте Цска ли трябва да наказат Даксон с 25 мача????

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 27 мар 2012 17:41

Защо трябва да бъде наказан за 25? Защото Присо е от софийски отбор, а Даксон не? А знаем какви са БФС и ДК - за еднократно провинение по европейските първенства наказват за по половин-една година, само вас за РЕЦИДИВ (3 хванати, кой знае колко непроверени и нехванати) - 3 месеца, при това удобно нагласени да започнат преди почти тримесечната зимна пауза...

Колкото до Локо и Даксон - спокойни бъдете, и двамата ще си получат наказанията, при това вероятно по-сурови от заслужените. Въпроса е вашите маймунски звуци и престъпника в тунела дали ще бъдат наказани с нещо повече от 1000лв глоба и попляскване по ръчичките.

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 27 мар 2012 17:46

gld_84 написа:
danchob4 написа:
домакините...

Хубав цитат, ама някакси си изтървал следващия абзац "В тях обаче няма и дума за присъствието на лица, които не е трябвало да бъдат там, или пък за отправени заплахи и псувни към камерунеца. Не е писано и за обидите, които му отправиха феновете на “Локо”, след като бе изгонен при знаменитата победа на ЦСКА с 3:0."

Айде, оплачи се от тази несправдливост, че не е описано в доклада...

Нищо не съм пропуснал.

А според кой е имало лица, които не е трябвало да бъдат там, или пък са отправени заплахи и псувни към камерунеца?Ти бил ли си там?
Има си доклад на дежурния делегат,защо в него не е описано такова нещо,има и видеозаписи.
А това за обидите на феновете е просто смешно.Във всеки мач играчите на противника се освиркват и псуват на поразия.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 мар 2012 17:54

В днешно време голяма част от феновете на различни отбори се интересуват само от това коя глава да строшат преди или след мач. Как е възможно да се нападат майки с деца или въобще нормални хора седнали да пият кафе, бира или дори чаша вода. Кое му е нормалното фенове да се бият по между си при положение че цял мач стоят в един сектор и пеят за един отбор. Как е възможно толкова много злоба да се ражда в нас при положение че отиваме на мач, да се забавляваме с любими хора или приятели. Как е възможно преди месеци фенове на различни отбори да застанат рамо до рамо и да защитават Българи-малтретирани от някакъв си мръсен циганин на който му пожелавам да изгние в затвора, а сега са готови да се изколят. Как е възможно в България един футболен мач да се превърне във война вместо във забавление. Странна паплач сме ние. Едва ли Присо и Даксон са причината за всичко това, те са футболисти и са професионалисти и както се видя доста избухливи. Всеки ще си получи заслуженото от тях, надявам се, но едва ли ние ще станем по добри хора за съжаление.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Локо Пловдив”