Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Мнениеот White Snake » 07 мар 2012 20:58

Blue1914 написа::o Ти му правиш лек комплимент, то ти скача на нож, щото си мисли че го обиждаш... :shock: Толкова ти е манталитета и ИСТИНСКОТО ти самочувствие- ниско долу, всеки зе всичко му е виновен... За теб няма спасение! Ти не ставаш за мачове сряда-събота всяка седмица, за хиляди километри из Европа. Ти ставаш за мачове веднъж седмично, само в Пловдив и околията. То твоите съграждани вече доказаха колко в свои води се чувстват, когато са първи на село... :?

Поздрав за небезнадеждните фенове на Локото, успех в Битката за Европа! И нека по-добрият в четвъртък да победи!

За твоя манталитет и самочувствие без покритие няма да говоря,защото всичко ни е ясно.За теб винаги има спасение,благодарение на МВРпреди,БФС преди и сега,Бат Бойко напоследък и бивши партийци и агенти.Твоето спасение,манталитет и самочувствие,са резултат на държавна политика десетилетия наред.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 мар 2012 21:27

Blue1914 написа: Сладури, а иначе имате толкова добри качества като фенска маса и агитка...

Сладур,вие също сте ни много симпатични като фенска маса и агитка...Останалото го знае цяла България :idea: Карай по-кротко и ще си прекараме чудесно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 07 мар 2012 21:45

Не беше ли редно, "Великия Левски" да приеме да играе в първоначално посочения ден, вместо да се плаши от "Малкия Локомотив"? Все пак Левски е свикнал да играе в режим вторник-четвъртак-събота-неделя. Като дойде време ей за такива ек-ек мачове и виждаш какви са "грандовете" на България. Обикновени отборчета с протекции. Докато Цеци и Леци са ни пионерската гордост, ще си останем държава с посредствен КЛУБЕН футбол. 1994 г. А група беше пак жив т...к. Хубаво, че имаше и хора, които играеха в Барса и Порто. От тая гледна точка е хубаво да има Лудогорец, Литекс и Черноморец. Като баланс на "грандовете". В двете Л развиват и базите, и школите. Лошото е, че манталитета на ръководене на клубовете е цървулски. Клубни съдии, шашми с дати, помощ от полиция и т.н. Остават традиционните центрове: Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Зара, да създадат клубове с организация, да се приключи с тази гнусотия.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 мар 2012 21:47

:) Извинавам се на феновете на Локо Пловдив за тона си! Мнението ми си беше за триене! Все пак да защитя любимия си тим, защото Левси е бил гранд на национално ниво не само заради комунистити и Бойковци, ами също (и основно) и преди, и ВЪПРЕКИ тях! 8-) На вас ви пожелавам успех и да търсите причините за неуспехите повече у себе си доказано е, че така е по-ефективно! Бъдете горди и самокритични, за да сте наистина големи! ;) И по-леко със софийските футболни конспирации като виновник на 85% от вашето състояние, нелепо е! ;)

Приятна вечер и поздрави на Пловдив!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2012 21:48

Blue1914 написа::o Ти му правиш лек комплимент, то ти скача на нож, щото си мисли че го обиждаш... :shock: Толкова ти е манталитета и ИСТИНСКОТО ти самочувствие- ниско долу, всеки зе всичко му е виновен... За теб няма спасение! Ти не ставаш за мачове сряда-събота всяка седмица, за хиляди километри из Европа. Ти ставаш за мачове веднъж седмично, само в Пловдив и околията. То твоите съграждани вече доказаха колко в свои води се чувстват, когато са първи на село... :?

Поздрав за небезнадеждните фенове на Локото, успех в Битката за Европа! И нека по-добрият в четвъртък да победи!

Благодаря, не ти искам комплиментите. И аз мога да раздавам комплименти, ако и ножът и хлябът са в мен (да се разбира БФС), и да си правя каквото си искам, а после да ти обясня как не си прав като казваш, че друг ти е виновен.
По-добре се погрижи за своето самочувствие, щото явно ви трябва държавна подкрепа, за да го имате - я държавни ръководители, я БФС, а после наесен всички гледаме резил от много голямо самочувствие.

Манталитетът не толкова, повече или по-малко, ами един или друг. Нашият е манталитет на хора, които никога не са разчитали на чужда/държавна помощ. За вас - мисля, че на теб ще ти е трудно да обясниш как това, което вижда цяла България, не било така.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 мар 2012 22:13

Бях отговорил на White Snake за това как само властите ни били тикали отборчето към върха, но го изтриха, защото казваше язвително някои истини. Накратко: Левски е имал 19 купи на национално, 15 на местно равнище и 10 години изгнание по бунищата преди да ни вкарат при ДС- ПАК като шампиони на страната! Имаме много сериозна историческа обусловеност да сме Гранд на България и това не може да се промени, колкото и помия да хвърляте по нас, оправдавайки се за собствената си несъстоятелност!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 мар 2012 23:05

Blue1914 написа:Бях отговорил на White Snake за това как само властите ни били тикали отборчето към върха, но го изтриха, защото казваше язвително някои истини. Накратко: Левски е имал 19 купи на национално, 15 на местно равнище и 10 години изгнание по бунищата преди да ни вкарат при ДС- ПАК като шампиони на страната! Имаме много сериозна историческа обусловеност да сме Гранд на България и това не може да се промени, колкото и помия да хвърляте по нас, оправдавайки се за собствената си несъстоятелност!

:lol: Левски е "гранд",разбира се.Едва ли има човек,който ще отрече успехите ви преди да дойде "народната власт".За 10 годишното изгнание по бунищата също сме чували...но да си поговорим за периода от края на 70-те до ден днешен.Мисля,че мога да коментирам този период,понеже ходя на мачове от 1973-74 г. т.е. оттогава имам спомени.Визирайки този период,ще ти задам един въпрос - какво щеше да е Левски без подкрепата на МВР, БФС,съдии,комисии,без взимането на чужди играчи по втория начин,без осигуряване на финансова обезпеченост и спонсори от държавата,без медийната подкрепа,без да ви дадат стадион,без да се променят дати и часове на мачове,както ви е удобно,без спестяване на наказанията/последния мач в София с нас при "закрити врата"/ и т.н и т.н.... :?: Що за гранд би бил любимия ти отбор без тези неща ?

ПС.Ако може, пак напиши язвителните истини,извинявам се,че ги изтрих.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 мар 2012 23:43

Модератор ЛокоПД написа:
:lol: Левски е "гранд",разбира се.Едва ли има човек,който ще отрече успехите ви преди да дойде "народната власт".За 10 годишното изгнание по бунищата също сме чували...но да си поговорим за периода от края на 70-те до ден днешен.Мисля,че мога да коментирам този период,понеже ходя на мачове от 1973-74 г. т.е. оттогава имам спомени.Визирайки този период,ще ти задам един въпрос - какво щеше да е Левски без подкрепата на МВР, БФС,съдии,комисии,без взимането на чужди играчи по втория начин,без осигуряване на финансова обезпеченост и спонсори от държавата,без медийната подкрепа,без да ви дадат стадион,без да се променят дати и часове на мачове,както ви е удобно,без спестяване на наказанията/последния мач в София с нас при "закрити врата"/ и т.н и т.н.... :?: Що за гранд би бил любимия ти отбор без тези неща ?

Щом гледаш мачове от 1973-74г. сигурно си спомняш сезон 1983/84,когато Левски спечели 3-те купи.Тогава в отбора бяха юношите на Левски:
Ем.Спасов
Б.Михайлов
Б.Искренов
П.Петров
Н.Илиев
Ем.Велев
Кр.Коев
Н.Сираков
Измежду останалите играчи(с немалък принос):М.Вълчев,Пл.Цветков,Пл.Николов,П.Курдов,Р.Гочев,В.Балевски,Кр.Чавдаров...
Кой от тях е взет по "втория начин"?
ПП.Междувпрочем,през този сезон ви изтрещяхме още първия кръг в Пловдив с безапелационното 3-0!Без да променяме датата и часа на мача...Изображение
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 08 мар 2012 00:10

Модератор ЛокоПД написа:Визирайки този период,ще ти задам един въпрос - какво щеше да е Левски без подкрепата на МВР, БФС,съдии,комисии,без взимането на чужди играчи по втория начин,без осигуряване на финансова обезпеченост и спонсори от държавата,без медийната подкрепа,без да ви дадат стадион,без да се променят дати и часове на мачове,както ви е удобно,без спестяване на наказанията/последния мач в София с нас при "закрити врата"/ и т.н и т.н.... :?: Що за гранд би бил любимия ти отбор без тези неща ?

Ще ти го напиша отново, няма проблем: 19 национални отличия и 15 местни за 55 години история, гордост, инициативност, трудолюбие, упоритост, обществена обич и подкрепа. Умножи го по две, представи си един хубав стадион в сърцето на София и ще ти просветне какво щяхме да бъдем горе-долу. :)

Сега ти ми обясни какво щяхте да представлявате без ДЪРЖАВНИТЕ железници да ви построят първата база, какво сте спечелили преди КОМУНИСТИТЕ да ви помогнат да оглозгате и захвърлите по долните дивизии Спортклуб, обясни ми за вашата направо кучешката обич, привързаност и благоговение към едни от най-тъмните субекти в най-новата българска история... или просто можеш пак да изтриеш каквото не ти харесва от коментара ми :roll:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 мар 2012 08:21

Blue1914
Ще ти го напиша отново, няма проблем: 19 национални отличия и 15 местни за 55 години история, гордост, инициативност, трудолюбие, упоритост, обществена обич и подкрепа. Умножи го по две, представи си един хубав стадион в сърцето на София и ще ти просветне какво щяхме да бъдем горе-долу.

Добре ще е да го разделиш периода на - преди 1944 и след това и да ни обясниш, защо една Славия Сф преди периода на "социализма" може да се счита за абсолютен хегемон, а след това ги няма направо никакви за сметка на ДВА отбора. Два отбора, за които мисля, че не е тайна, за никого в БГ, че след 9 септември 1944г. си бяха и си остават под закрилата на държавата и ако е имало някаква "война" между тях за надмощие, то си е на първо място между "лобитата" им....

Blue1914
Сега ти ми обясни какво щяхте да представлявате без ДЪРЖАВНИТЕ железници да ви построят първата база, какво сте спечелили преди КОМУНИСТИТЕ да ви помогнат да оглозгате и захвърлите по долните дивизии Спортклуб, обясни ми за вашата направо кучешката обич, привързаност и благоговение към едни от най-тъмните субекти в най-новата българска история... или просто можеш пак да изтриеш каквото не ти харесва от коментара ми

Кажи откъде точно да започнем с обясненията, защото е очевадно, че точно като "жълтите" ни съграждани, които се "интересуват" от нашата история НИЩО НЕ ТИ Е ЯСНО!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”