Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур
Само днес над 700 билета 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Re: Останаха само 50 билета за влака,пускат се автобуси
Пловдив1926 написа:Кви кампании кви пет лева бе хора, Пловдив е черно-бял! Днес на Лаута цял ден един след друг хора яко! Кой гледа децата, кой билет, кой фланела, кой за билет, кой за екскурзията![]()
САМО ДНЕС сме продали над 700 билета. Който може да смята да смята
Гласът на Лаута няма ли...нещо а у

Проблема не е в това колко сме продали . Много познати още не са си купили билет . предполага пика на билети ще е утре и в други ден . Не се съмнявам ,че ще сме 7 000 -10 000 .
Въпроса е ,че с една рекламна кампания щяхме да събудим много заспали локомотивци и да привлечем много хора за черно - бялата идея
Въпроса е ,че с една рекламна кампания щяхме да събудим много заспали локомотивци и да привлечем много хора за черно - бялата идея

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- child in time
- Контакти:
За първи път от студентските ми години ще ходя към БС с влак и определено за първи път с желание и нетърпение! Време е Пловдив да си вземе своето! Заслужаваме го!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Пловдив1926
- Контакти:
kubik написа:Проблема не е в това колко сме продали . Много познати още не са си купили билет . предполага пика на билети ще е утре и в други ден . Не се съмнявам ,че ще сме 7 000 -10 000 .
Брат, Локомотив е голяма марка. Нужда от реклама имат селските отбори - те си пускаха такива рекламки по Веселина, Ритмо и тн. до скоро. Все едно да рекламираш Мерцедес, същата работа

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Кви кампании кви пет лева бе хора, Пловдив е черно-бял! Днес на Лаута цял ден един след друг хора яко! Кой гледа децата, кой билет, кой фланела, кой за билет, кой за екскурзията![]()
Така си беше.Интересното е,че повечето билети вървяха комплект с шал или фланелка.Няма размери от някои артикули...аз днеска мислех да си взема нещо,ама за размери XXL,даже и за XL - греда

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Редовно се зарежда
От тая фланела за купата няма да ти казвам какви количества сме продали само по Интернет. Праили сме само от новите артикули ся от първи май в 8 града на България неща, а за бройка артикули не ми се вади статистика сега даже 

- Пловдивчанин
- Контакти:
kubik написа:Проблема не е в това колко сме продали . Много познати още не са си купили билет . предполага пика на билети ще е утре и в други ден . Не се съмнявам ,че ще сме 7 000 -10 000 .
Супер много приятели, които не се интересуват от футбол ме питат кога е мача...Има супер голям отзвук, едва ли е нужна допълнителна реклама, за която да отидат пари, които и без това са кът към момента.
Днес и вчера записах петима приятели, следобед надъхах още двама, изобщо много малко им трябва на хората, подканвайте ги! Нека си направим густото, ще е незабравимо!

ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур
Някой ако тръгва от София и има свободно място нека ми пише на ЛС да се оточним .
-
===================================================================
Кротни се малко, че някоя мисирка ще се гътне... Всички интернетни легенди за пореден път отиват в клозета....
Ти гледай утре как с 250 билета ще влезнат 7000 на стадион за 5000...
И аз мисля, че Купата би събудила много локомотивци. Все пак сме 70 % от интересуващите се от футбол в Пловдив. Бяхме доста повече но много селяни се нанесоха в града ни. Такава еуфория май и по време на шампионския сезон е нямало. И причината е, май че никой не я очакваше. Играхме и спечелихме мачове, в които бяхме "сигурните губещи". Спортната интрига, емоцията, необходимостта да се сбориш с фаворитите и да си оставиш сърцето за Локо на терена, са причините, поради които тези играчи пасват идеално за Локо. Това са причините, поради които избирахме Локо, пред подарените 3-ти места....
нека има еуфория, нека има трепет. Когато Локо печели, печели цял Пловдив!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gMqIuAJ92tM&ob=av2e
===================================================================
Кротни се малко, че някоя мисирка ще се гътне... Всички интернетни легенди за пореден път отиват в клозета....
Ти гледай утре как с 250 билета ще влезнат 7000 на стадион за 5000...
И аз мисля, че Купата би събудила много локомотивци. Все пак сме 70 % от интересуващите се от футбол в Пловдив. Бяхме доста повече но много селяни се нанесоха в града ни. Такава еуфория май и по време на шампионския сезон е нямало. И причината е, май че никой не я очакваше. Играхме и спечелихме мачове, в които бяхме "сигурните губещи". Спортната интрига, емоцията, необходимостта да се сбориш с фаворитите и да си оставиш сърцето за Локо на терена, са причините, поради които тези играчи пасват идеално за Локо. Това са причините, поради които избирахме Локо, пред подарените 3-ти места....
нека има еуфория, нека има трепет. Когато Локо печели, печели цял Пловдив!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gMqIuAJ92tM&ob=av2e
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg