Не ми отговорихте сектор "В" на "Лазур" този дългия сектор по средата ли беше, и "Бесика" къде точно ще бъде настанена?
Драснете два реда пак, когато последните 50 места за влака се изчерпят и се започнат с автобусите, понеже има хора, които не искат да пътуват с влак ще се запишат ако се отпуснат автобуси.
Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Re: Билетите за влака са продадени,пускат се автобуси
Ванко_Ултраса написа:Не ми отговорихте сектор "В" на "Лазур" този дългия сектор по средата ли беше, и "Бесика" къде точно ще бъде настананена?
Въпроса ти е доста странен затова не ти отговорих? Не знаеш ли, че този сектор на който бяхме с Брюж, Болтън и ОФК Белград е сектор "В"? Да това е сектора. Целия сектор ще бъде "Бесика", а ако се напълни ще сядаме зад вратата от ляво на сектор "В".
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Не ми отговорихте сектор "В" на "Лазур" този дългия сектор по средата ли беше, и "Бесика" къде точно ще бъде настанена?
Драснете два реда пак, когато последните 50 места за влака се изчерпят и се започнат с автобусите, понеже има хора, които не искат да пътуват с влак ще се запишат ако се отпуснат автобуси.
Ванко,понякога "къртиш мивки" с твоите въпроси,майна

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
AREA BIANCONERA написа:kubik написа:Няма да е зле утре да се пуснат билети за продажба на центъра .
Ако се пуснат билетите на центъра, за 2 часа ще свършат.
ние не искаме това

Точно сега беше момента да се направи широка кампания за привличане на фенове .
Поне някаква рекламка по радиото

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Re: Останаха само 50 билета за влака,пускат се автобуси
[center]в общи линии навсякъде по стадиона ще сме Черно-Бели,така че мощноооооооооо и сърцатоооооооо:САМОООООООООООО[/center]
Последна промяна от mannoli на 11 май 2012 21:34, променено общо 1 път.
- jia80
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Не ми отговорихте сектор "В" на "Лазур" този дългия сектор по средата ли беше, и "Бесика" къде точно ще бъде настанена?
здрасти сектор в е дългият а бесика е сигурно в г сектор отивайте и се записвайте казаха ми и на мен че автобуси има
само локо пловдив
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Не съм съгласен, че въпроса ми е странен - аз не мога да помня на всеки стадион как са обозначени секторите.
За Лазур питах да не би нещо да се бъркам, иначе знаех че е "В".
Този сектор изцяло ли е запълнен? Има ли билети за него?
А за Бесика попитах специално за фракциите ни дали имат уговорка за конкретно място на стадиона...аз не искам да се настаня до някои пенсионери...тва ще е бати и наказанието.
За Лазур питах да не би нещо да се бъркам, иначе знаех че е "В".
Този сектор изцяло ли е запълнен? Има ли билети за него?
А за Бесика попитах специално за фракциите ни дали имат уговорка за конкретно място на стадиона...аз не искам да се настаня до някои пенсионери...тва ще е бати и наказанието.

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
kubik написа:Точно сега беше момента да се направи широка кампания за привличане на фенове .
За това си прав. Можеше да се даде по-голяма гласност във всяко едно отношения и във всяка една посока.
87 години славен пловдивски футбол!
AREA BIANCONERA написа:kubik написа:Точно сега беше момента да се направи широка кампания за привличане на фенове .
За това си прав. Можеше да се даде по-голяма гласност във всяко едно отношения и във всяка една посока.
До година .....
П.П нека да не се смеем на лудогорци , защото ни показаха как се действа

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Пловдив1926
- Контакти:
Кви кампании кви пет лева бе хора, Пловдив е черно-бял! Днес на Лаута цял ден един след друг хора яко! Кой гледа децата, кой билет, кой фланела, кой за билет, кой за екскурзията
САМО ДНЕС сме продали над 700 билета. Който може да смята да смята

САМО ДНЕС сме продали над 700 билета. Който може да смята да смята

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]