Голям Локомотив!Голям мач!
Ей това е футболът, който искам да гледам от Локомотив - преса по целия терен, борба за всяка топка, и за всяка педя терен!
Футболът отдавна обърна гръб на романтиката!Днес истината е в прагматичния футбол и пресиране на противника през по-голямата част от мача.
Само се иска още да поизчистят грешните подавания, щото един класен и опитен отбор веднага може да те накаже...още повече, че грешните пасове са повече в средата на терена и дават предпоставка за безпогрешна контра от противника.Хареса ми хъсът, мотивацията и пълното раздаване на нашите момчета.Когато играят по този начин дори и да паднем няма да си тръгваме с провесени носове;тогава раздаването и борбата на целия отбор ще ни прави горди от нашите момчета.Не знам Велев, колко разбира от футбол и какъв тактик е, но много ме впечатлиха неговите думи:"...успях да убедя моите футболисти, че са по-добри от тези на Литекс".
Ами шапка му свалям, на тренера, майна - работи върху това, което винаги ни е липсвало:самочувствие, вяра и манталитет на победител".Все неща присъщи за шопите.Явно е успял да им вдъхне от шопското самочувствие и спортна злоба.Дано през зимната пауза направим здрава селекция и напролет да мачкаме като валяк.
Напред, мой Локомотив!
Пловдив е Черно-Бял
Честита победа, Братя!