О неразумний буфере...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: О неразумний буфере...

Мнениеот lauta hools » 05 яну 2009 16:56

Първо отбор с името "Доко" не съществува това е само във вашите представи ;)
Второ и така да е,не разбирам вас какво ви бърка толкова,вие нямате ли си проблеми,та се занимавате с нас???
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 17:06

Пак повтарям открадната,а не спечелена титла!За да не допуснем други такива гадости на хората трябва да се припомня тази низост.Нека всичко се решава на терена,а не със заплахи и подкупи.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 05 яну 2009 17:09

беков, нямаше нужда да казваш, че можеш и на арабски знаем, та нали турския пройзлиза от арабския!

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 05 яну 2009 17:15

Гадост и низост ли щеше да бъде,ако титлата беше ваша?
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 17:17

Спечелена по този начин ДА!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2009 17:22

hools_1912
Пак повтарям открадната,а не спечелена титла!За да не допуснем други такива гадости на хората трябва да се припомня тази низост.Нека всичко се решава на терена,а не със заплахи и подкупи.

И от кого я откраднахме бе hools_1912?! В последния кръг с тези дузпи ли я откраднахме? Със сумати скандални мачове ли я откраднахме?
Мен лично ми се струва, че тази титла е "крадена" единствено във вашите очи и в тези на хората, на които никак не им хареса това!!!

И като искаш да си говорим честно айде кажи ми колко пъти си гледал ситуациите за дузпите, които толкова много са ти "трън в очите" и които заклеймяваш като едва ли не най-голямото престъпление в историята на българския футбол? Айде кажи ми колко пъти си гледал тези ситуации? Аз даже съм на 99% сигурен, че говориш наизустени приказки и сега ако те питам срещу кого бяха свирени тези дузпи ще ти трябват поне няколко телефонни разговора или запитвания по Skype-ове /или др./ и известно време за да се добереш до информацията, която ти трябва за да ми отговориш!!! И пак те питам... ОТ КОГО Я ОТКРАДНАХМЕ?!! От Левски ли... от ЦСКА ли? ... от кого?!!! КОЛКО БЯХА СКАНДАЛНИТЕ МАЧОВЕ НА ЛОКО ПД В ТОВА ПЪРВЕНСТВО?! Ами, че то ако така лесно се крадяха титлите Ники Гигов щеше да стане поне няколко пъти шампион в БГ с Локо Сф...

Да!!! Съгласен съм, че в БГ е абсурдно да вземеш титлата без да хванеш съдията на даден мач или да наредиш направо целият мач... НЯМА КАК ДА СТАНЕШ!!!т.е. ТОВА СА ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА... Но това не означава, че не си бил най-добрият... ТОВА ГО ДОКАЗВАШ И ШАМПИОН СЕ СТАВА В МАЧОВЕТЕ С т.нар. ГРАНДОВЕ, КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА КУПИШ пич!!! ... и съм сигурен, че ти тези неща ги знаеш много-много добре!!!
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 05 яну 2009 17:29

hools_1912 написа:Спечелена по този начин ДА!

Ти си кажи, колко нощи не можа да заспиш,
като станахме ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ, а вие се озовахте в небитието(Бгрупа) :lol: :lol: :lol: :lol:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 17:33

Аз мисля,че отговорите ти сам ги даде в написаното от теб.Титлата е дадена,а не спечелена.Дори брокерите когато бяха на власт не дадоха купа на Ботев.Виждаш ли разликата в успехите на двата пловдивски отбора?

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 17:39

Забравих да кажа ОТКРАДНАХТЕ Я ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЗРИТЕЛ ,КОЙТО ЧИННО СИ КУПУВА БИЛЕТ ЗА МАЧ А НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ВЕСТИК ЗА ДА ЧЕТЕ ЗА ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР.

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 05 яну 2009 17:44

Дам вече всичко ми е ясно,мерси много :D :D :D :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение

но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]