Ще спрем ли Левски по пътя му към титлата?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще спрем ли Левски по пътя му към титлата?
Ако Коко Динев не си беше правил експерименти с тея сърболя, щях къщата си да заложа за Локомотив. Но сега с тея сърби, които хем са слаби треньори, хем са иди ми - дойди ми ще си треньор, не - ще те уволнявам, както и след вчерашната победа в дербито на втория срещу първия, очаквам победа за гостите. Подвиг ще е Локомотив да вземат и точка, за победа в момента не ми се струва реално да се говори. Все пак мач с мач не си приличат, може черно-белите да се вдигнат и да изнесат страшен мач. Прогноза Х или 2, но най-вероятно 2
Поне за "Левски" мача зависи от петъчната среща м/у "Славия" и "Литекс".
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
без да съм чел цялата тема отговарям на уводното мнение:
1) Левски няма път до титлата...
2) Максимума на Локо плд от този мач е Х
1) Левски няма път до титлата...
2) Максимума на Локо плд от този мач е Х
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Надявам се ДА!
Но по-скоро ме интересува ние да победим, отколкото да спираме Левски за титлата!
Но по-скоро ме интересува ние да победим, отколкото да спираме Левски за титлата!

Титлата беше в ръцете на Литекс още през зимата. Направо могат да ги наградят още днес, те няма как да загубят 5 точки. Така че, какъв път към титлата, какви 5 лева?
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
-
- Контакти:
Смешно заглавие на темата - кой вярва,че Литекс ще изпусне титлата?!Те нянма как да повторят историческия резил на ЦСКА от преди години!Лично аз нямам нищо против левскарите,дори им съчувствам,че клубът им се управлява от дебила Батков и некадърния Гонзо.Пак чухме колосални глупости и от двамата след снощи.Иначе очаквам здрав мач,на който всички да се изкефят.Убеден съм,че на Лаута ще стане празник.Е,тайничко се надявам,че след толкова неудачи е време да направим един силен мач,Карвальо ще играе като отвързано куче!Искам той да вкара за 1:0 в 90+ минута!!!
- Captain Stottlemeyer
Респект пред отбора на "Локо" - Пловдив и неговата страхотна публика. Не е срамно да загубиш в Пловдив. Все пак, надявам се това да не се случи.
Прогноза: Х2 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Левскар съм и в червата си,също така много уважавам Локото но този мач е чисто и просто за здраве!!!Контрола с публика,това си е чистата и проста истина.Левски и гъза да си съдерат няма да станем шампиони,а Локото да стане 4ти и да играе в Европа.Това си е истината другото е чиста заблуда.Просто Литекс е шампион а 4ти ще е Локо Сф или евентуално Черно Море което също за мен е доста трудно да стане!!!Просто и за Локото и Левски важи една и съща максима "Като изпуснеш Питомното,ходи гони после Дивото".И със здраве на всички фенове на Левски и Локо Пловдив,на всички които обичат най-обичания отбор в България и най-обичания отбор в Пловдив!!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
-
- Контакти:
luxorus написа:niksan1071968 написа:"Моралните шампиони" ще победят, защотото Локото ще полегне, така както Берое, Пирин и разни други.Жалко за публиката на ЛОКОТО!
Аман от псевдо разбирачи.Между другото,това е някакъв комплимент за Берое,щом Левски не може да ни бие по нормален начин.
Само комплименти за Берое!
- loko-pd-fan
- Контакти:
Дано да не играем,както срещу Пирин.Защото нищо хубаво не ни чака.В момента да си призная сме в много слаба форма.
И не ми се мисли ,изобщо за Европа.....
И не ми се мисли ,изобщо за Европа.....