Варткес Рупенян-завинаги един от нас!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Re: Gott Mit Uns спечелиха турнира в памет на Варткес
GMU са номер едно на терена,но The Usual Suspects са нoмер едно по улиците 

- Lokofanatic
Модератор ЛокоПД написа:Lokofanatic написа:Поздравления за ГМУ! Жалко, че не можах да се събудя за мачовете ;(. Иначе ГМУ отначало си бяха най-добрите, даже първия мач заслужаваха да го спечелят, но то удариха мисля, че поне 3-4 греди, а и на г*зето му вкараха 2 много странни гола, мисля че е продал мача за каса бира![]()
![]()
. Все пак всичко си дойде на мястото и най-добрите си спечелиха турнира.
А бе аз бях за Овните...В петък много хубаво тръгнаха - биха шампионите от GMU/единствено Овните успяха/ и Яката работа с по пет гола,ама днес бяха зле...явно снощи яко са "тренирали",особено капитана на отбора...
Те всеки уикенд си "тренират" така

Lokofanatic написа: Те всеки уикенд си "тренират" така![]()
![]()
Най тъжното при нас е, че сме отбор, който се събира в този състав (с нови попълнения почти всеки път) само за тези турнири, за разлика от другите отбори които си тренират и играят заедно. Не ми се мисли, ако и ние играехме редовно всяка седмица, как щяхме да изглеждаме на турнирите.
За мен лично беше адски приятно да прекарам петък вечерта и неделната сутрин на Лаута с приятели, закачки и футбол!
Поздравления за победителите от ГМУ, за момчетата от Автогол и за джентълмените от Гарата, които тънко тънко ни "излъгаха" за третото място!
LPFC
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Варткес Рупенян-завинаги един от нас!
Ако беше жив, днес Варткес щеше да има рожден ден. Почивай в мир, дано си на едно по-добро място!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Re: Варткес Рупенян-завинаги един от нас!
МИР НА ДУШАТА МУ.искренни саболезнования на бризките и приятелите.
BUNTA SEVER
- TheUsualSuspect
- Контакти: