Трябваше някаква промяна,отбора от мач на мач играе все по зле.
друг е въпроса сърбина нали е точният човек.
Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бранко Милованович е новият главен мениджър на Локомотив
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Пловдив1926 написа:loko-pd-fan написа:Пловдив1926 написа:Казах ви вече, че Матушев ще продължи да работи в отбора. Не мисля, че е най-успешния ни треньор, че чак да реагираме по този начин. До сега във важните ни мачове, с изключение на Левски където нещата просто се получаваха нямаме никакъв успех. Не може да надиграем морето с 10 човека и нямаме удар към вратата, срещу Литекс имаме едно полужение и груба треньорска грешка да не се дублира малкото Бенжи. Къв човек трябва да си да наливаш пари и да подминаваш подобни грешки и да не предприемеш промени? Извинявайте, ама с тия играчи и Здравко вътре, който е треньор на терена и аз мога да бия Сливен и Видима на Лаута!
Ако беше хубав терена във Варна,с 10 души щеше да е друго.
С Черно Море беше терена, с ЦСКА беше съдията, с Литекс беше виновно...а да Раймонди, че удари греда (!), с Берое беше глобалното затопляне, с Миньор беше позицията земя-луна-марс. Явно не само на мен ми е писнало от опрвадания, а и на Коко. Не може с такива ПРЕКРАСНИ играчи, с един Здравко, който е перфектния капитан, дава опит и води отбора, да не може да биеш подобни отбори!
Тука не съм много съгласен.Във Варна терена - да,добре,но Здравко изпусна дузпата.С ЦСКА - освен един Антон Генов имаше и един Маркиньос,освен това там сбърка и Лучини.С Литекс - според мнозина /не само фенове/,направихме един от най-добрите си мачове.Призна го и Любо Пенев.Освен това в Ловеч имаше пак една мастия,наречена Антон Генов,който спести нарисуван втори жълт/респективно червен/ картон на Йеленкович и ...можеше да е иначе.Три пропуска за 3 секунди /образно казано/ - Данчо,бай Кольо и Ицето Златински.Да не говорим,че т.нар."грандове" имат също проблеми във Варна и Ловеч.С Берое да ти напомням ли кой беше в съблекалнята ?

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Жоро , четеш като дявола евангелието ! Я си припомни в Севлиево и някои други мачове кой беше старши 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plan-2012 написа:Жоро , четеш като дявола евангелието ! Я си припомни в Севлиево и някои други мачове кой беше старши
Точно това казвам - че и други са правили грешки.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- black&white
- Контакти:
Обаче малко множко станаха грешките... Не говоря за загубата като такава - всеки може да загуби в Ловеч. Но решенията на Неделчо определено не бяха много адекватни.
Не знам дали точно този сърбин е решението, но в случая максимата "който плаща, той поръчва музиката" важи с пълна сила. Мен ме дразни друго - още дошъл - недошъл и почна с изхвърлянията. Айде да я караме по-кротко - Зума вече достатъчно ги наговори за един сезон напред: )
Не знам дали точно този сърбин е решението, но в случая максимата "който плаща, той поръчва музиката" важи с пълна сила. Мен ме дразни друго - още дошъл - недошъл и почна с изхвърлянията. Айде да я караме по-кротко - Зума вече достатъчно ги наговори за един сезон напред: )
Модератор ЛокоПД написа:
Тука не съм много съгласен.Във Варна терена - да,добре,но Здравко изпусна дузпата.С ЦСКА - освен един Антон Генов имаше и един Маркиньос,освен това там сбърка и Лучини.С Литекс - според мнозина /не само фенове/,направихме един от най-добрите си мачове.Призна го и Любо Пенев.Освен това в Ловеч имаше пак една мастия,наречена Антон Генов,който спести нарисуван втори жълт/респективно червен/ картон на Йеленкович и ...можеше да е иначе.Три пропуска за 3 секунди /образно казано/ - Данчо,бай Кольо и Ицето Златински.Да не говорим,че т.нар."грандове" имат също проблеми във Варна и Ловеч.С Берое да ти напомням ли кой беше в съблекалнята ?А с Миньор...ами Миньор - всеки играе трудно там,а и няма отбор,който да побеждава всеки мач.За Сливен - помниш ли предишния мач с тях на Лаута ? А за Видима в Севлиево ?
Точно много си прав! Иги брат да ти кажа и на мен ми е писнало не по-малко от на теб от оправдания ама това е... както и по горе мода си го каза с Литекс направихме много добър мач, имахме си шансовете не ги вкарахме - вкараха ни... Левски, ЦСКА и прочие и те ще се закопаят на нивата във Варна.. Не играем толкова лошо, че да се правят някакви много твърди промени. Не знам дано това всичкото да е за добро, защото имаме прекрасните шансове и за купата и за 3-тото място. Ако ги изпуснем и двете възможности то ще е само заради тези промени.. А като гледам и Христо Бонев не е много ''за'' назначаването на агент 007

- отборът на Пловдив
- Контакти:
since1926 написа:Не знам дано това всичкото да е за добро, защото имаме прекрасните шансове и за купата и за 3-тото място. Ако ги изпуснем и двете възможности то ще е само заради тези промени.. А като гледам и Христо Бонев не е много ''за'' назначаването на агент 007
А каква е гаранцията че с Неделчо ще спечелим третото място и купата?

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
отборът на Пловдив написа:since1926 написа:Не знам дано това всичкото да е за добро, защото имаме прекрасните шансове и за купата и за 3-тото място. Ако ги изпуснем и двете възможности то ще е само заради тези промени.. А като гледам и Христо Бонев не е много ''за'' назначаването на агент 007
Гаранция няма,ако ще и Алекс Фергюсън да дойде.

- отборът на Пловдив
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:отборът на Пловдив написа:since1926 написа:Не знам дано това всичкото да е за добро, защото имаме прекрасните шансове и за купата и за 3-тото място. Ако ги изпуснем и двете възможности то ще е само заради тези промени.. А като гледам и Христо Бонев не е много ''за'' назначаването на агент 007
Гаранция няма,ако ще и Алекс Фергюсън да дойде.Повече ме притеснява тази длъжност,за която се спряга Милованович - главен мениджър ли е,спортно-технически директор ли е,или както там се води...С две думи -нагледали сме се на хора от типа на Гонзо в Левски,на оня там...как му беше името
в Черноморец и т.н.
Сега е модерно всички да се хващат с оня в Черноморец. Ама това че оня не върви не значи, че тоя на Лаута ще е като там! Незнам как ги правите таква сравнения. А длъжността е ясна, Коко е решил да сменя треньора, а това за главния менаджер го измисли Наско! Айде като големи и разумни хора да дадем шанс на човека и да не му предричаме бъдеще като на оня от Черноморец!

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
Ония от Черноморец се казва Душан Буковац. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]