Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT

Мнениеот kubik » 02 апр 2011 17:53

Кви очила ве бял, съдията ви подпираше през целия мач,особенно второто полувреме стана мазало.

И няма по смешна и жалка публика от Славия.

Второто бях в края на трибуна Спортклуб до белите.По каруцарско пцуване не бях виждал.Никой не им отвръщаше само им се смеехме на мъничкият акъл който имат.И после парадират,че били интелегентна публика.Пародия и смях!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 апр 2011 17:58

Цял ма подпиране на съдията към Шоплука и един неузнаваемо слаб Локомотив Пловдив!
С тази игра Европа ще си остане мираж!
Бай Кольо да се стяга или по живо по здраво кой от къде е ! :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 апр 2011 18:01

И с какво ни е подпрял - с 2-3 фала в центъра, просто не сте свикнали да ви се свири обективно на Лаута, това е цялата работа ;) При условие, че ви дава измислена дузпа, леко нахално е да говорите, ча нас ни бил подпрял :lol: :lol: :lol: Като не си реализирате положенията, не ние или съдията сме ви виновни 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 апр 2011 18:02

Viktor4o_Rs написа:E откога за натискане, бутване или чукване има дузпа ? Тъча определено преигра, но не обвинявам съдията, все пак решава за секунда ;)
Коцето не го даваме,не го опивайте много, че още тежки гостувания предстоят :lol: :lol:

Аз нека да ти избабана опорния крак с бутоните и да ти разчекна каката после да ми кажеш дали има или няма дузпа.

Коцето изгоря, Венци не иска да "плаща откупа" ще го мъчим още малко и почваме твърдия алкохол

С димките иначе стана яко мазало, няма ли някой снимки нещо? По телевизията дадоха ли ги?

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2011 18:07

Viktor4o_Rs написа:И с какво ни е подпрял - с 2-3 фала в центъра, просто не сте свикнали да ви се свири обективно на Лаута, това е цялата работа ;) При условие, че ви дава измислена дузпа, леко нахално е да говорите, ча нас ни бил подпрял :lol: :lol: :lol: Като не си реализирате положенията, не ние или съдията сме ви виновни 8-)

Да те светна ,на Лаута ни подпират,както ни подпират и в гостуванията ;)

Иначе да, ние сме си виновни.Играта ни става все по зле и по зле!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 апр 2011 18:12

Вижте, аз уважавам Локомотив (Пд) и винаги съм бил за вас, като играете с отборите на армията или полицията ;) Не съм квартален отговорник на тези, които са били в Пловдив и не знам дали са псували или не, аз тва не го одобрявам, защото смятам, че противника трябва да се уважава :roll: Ако тая дузпа беше за Левски или ЦСКА, досега сигурно да съм получил бан от яд, но за днес пак казвам, в случая съдията не е видял и толкова ... Имахте повече положения, което е нормално, но не си ги вкарахте и закономерно резултатът е равен. Желая ви успех по-нататък, може и да се срещнем за Купата отново, ще видим 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 02 апр 2011 18:19

Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин :lol:

За какво им е точка , борят се за 6то место ли ?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 апр 2011 18:27

Asterix написа:Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин :lol:

Е вече ви легнахме 1 път за да останете в елита, пак ли трябваше ?
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 02 апр 2011 18:30

Viktor4o_Rs написа:
Asterix написа:Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин :lol:

Е вече ви легнахме 1 път за да останете в елита, пак ли трябваше ?

Не ми отговори на въпроса , а той беше - Защо ви е 1 точка ?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 апр 2011 18:31

Какво става бе пичове ? Гледам сте тръгнали за Европа , но вече 180 мин, не може да отбележите гол от игрова ситуация ...

Очаквах да биете,не съм гледал мача но това 1-1 ми говори , че почивката се е отразила добре на Славия

Върни се в “Локо Пловдив”