Кви очила ве бял, съдията ви подпираше през целия мач,особенно второто полувреме стана мазало.
И няма по смешна и жалка публика от Славия.
Второто бях в края на трибуна Спортклуб до белите.По каруцарско пцуване не бях виждал.Никой не им отвръщаше само им се смеехме на мъничкият акъл който имат.И после парадират,че били интелегентна публика.Пародия и смях!
Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Славия - 1:1 FT
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- child in time
- Контакти:
Цял ма подпиране на съдията към Шоплука и един неузнаваемо слаб Локомотив Пловдив!
С тази игра Европа ще си остане мираж!
Бай Кольо да се стяга или по живо по здраво кой от къде е !

С тази игра Европа ще си остане мираж!
Бай Кольо да се стяга или по живо по здраво кой от къде е !

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
И с какво ни е подпрял - с 2-3 фала в центъра, просто не сте свикнали да ви се свири обективно на Лаута, това е цялата работа
При условие, че ви дава измислена дузпа, леко нахално е да говорите, ча нас ни бил подпрял
Като не си реализирате положенията, не ние или съдията сме ви виновни 

- Пловдив1926
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:E откога за натискане, бутване или чукване има дузпа ? Тъча определено преигра, но не обвинявам съдията, все пак решава за секунда![]()
Коцето не го даваме,не го опивайте много, че още тежки гостувания предстоят![]()
Аз нека да ти избабана опорния крак с бутоните и да ти разчекна каката после да ми кажеш дали има или няма дузпа.
Коцето изгоря, Венци не иска да "плаща откупа" ще го мъчим още малко и почваме твърдия алкохол
С димките иначе стана яко мазало, няма ли някой снимки нещо? По телевизията дадоха ли ги?

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Viktor4o_Rs написа:И с какво ни е подпрял - с 2-3 фала в центъра, просто не сте свикнали да ви се свири обективно на Лаута, това е цялата работаПри условие, че ви дава измислена дузпа, леко нахално е да говорите, ча нас ни бил подпрял
![]()
![]()
Като не си реализирате положенията, не ние или съдията сме ви виновни
Да те светна ,на Лаута ни подпират,както ни подпират и в гостуванията

Иначе да, ние сме си виновни.Играта ни става все по зле и по зле!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вижте, аз уважавам Локомотив (Пд) и винаги съм бил за вас, като играете с отборите на армията или полицията
Не съм квартален отговорник на тези, които са били в Пловдив и не знам дали са псували или не, аз тва не го одобрявам, защото смятам, че противника трябва да се уважава
Ако тая дузпа беше за Левски или ЦСКА, досега сигурно да съм получил бан от яд, но за днес пак казвам, в случая съдията не е видял и толкова ... Имахте повече положения, което е нормално, но не си ги вкарахте и закономерно резултатът е равен. Желая ви успех по-нататък, може и да се срещнем за Купата отново, ще видим 

Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин
За какво им е точка , борят се за 6то место ли ?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Asterix написа:Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин![]()
Е вече ви легнахме 1 път за да останете в елита, пак ли трябваше ?

Viktor4o_Rs написа:Asterix написа:Гледайте сега до края на сезона играта на Славия .......... ще бъдат бити от почти всеки отбор и ще се нагледаме на бисери от страна на човека с 2те колонки за бензин![]()
Е вече ви легнахме 1 път за да останете в елита, пак ли трябваше ?
Не ми отговори на въпроса , а той беше - Защо ви е 1 точка ?
Какво става бе пичове ? Гледам сте тръгнали за Европа , но вече 180 мин, не може да отбележите гол от игрова ситуация ...
Очаквах да биете,не съм гледал мача но това 1-1 ми говори , че почивката се е отразила добре на Славия
Очаквах да биете,не съм гледал мача но това 1-1 ми говори , че почивката се е отразила добре на Славия