Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Локомотив подписа с Патрик Огунсото за 1.5 години

Мнениеот Irish stout » 18 яну 2011 14:16

TSHABALALA написа:Абе каквото и да им говорите ,аз не виждам желание за правене на силен отбор в Локомотив.Да взимаш играчи,да се утвърдят ,като най-добри в първенството и след 5 месеца да ги продаваш на конкуренцията и същевременно да казваш искаме да направим силен отбор ,който да играе в ЕКТ ,абе не се връзва ,хич даже.За да правиш това трябва или да си вчерашен или да хвърляш прах в очите.И децата знаят ,че отбор за евротурнирите не може да се направи за по-малко от година с изцяло нови играчи.А какво правим ние -всеки трансферен прозорец +5 нови и -5 от старите .Тържище за футболисти е тва .А дали парите от транферите ще се инвестират в стадиона това не е важно ,защото Бонев и Динев казват ``тази година искаме да сме в Европа`` а не ``тази година искаме да оправим стадиона``.Ако Локото се класират за Европа това ще по-скоро случайност отколкото закономерност, защото на Лаута не се работи по правилен модел за изграждане не силен отбор.Поне според мен, поне досега

Ти хубаво приказваш, ама за да се работи по правилен модел, трябват пари. Там където има пари, те не се дават за футбол. Където има футбол пък - не се дават пари. Получава се порочен кръг, в който губещите сме ние, привържениците. С този тип политика за спорта у нас, клубовете са обречени да се издържат от бързи трансфери - за съжаление. Тъжно но факт. И това не е политика на Коко Динев и Локото, а политика, налагана от обстоятелствата.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 яну 2011 14:24

Браво на Локо дано се окаже сполучлив трансферен удар поне има много впечатляваща визитка .
Чудно ми е как напоследък в Левски и ЦСКА няма качествени чужденци смисъл внасят се на кило а не на качество , дали се дължи на навъртащите се около двата лагера менаджери незнам ,но те Локо ,Черноморец и Литекс са за пример че има доста качествени чужденци за без пари а грандовете освен да ги източват май друго не правят
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 18 яну 2011 14:32

Ако трябва да сме реалисти, то тоя футболист би трябвало да направи фурор в А група и да се утвърди като един от най-добрите нападатели в БГ. Това според мен на 90 % ще се случи. Смятам също, че евентуално ще бъде привлечен в Левски. Локомотив Пд и Левски са два от отборите в Бг, които се уважават и работят заедно прекрасно, плащаме си трансферите към тях както трябва, а и двете публики се уважават и не се обиждат. Първо взехме Георги Иванов, след това Дембеле, а и играчи като Милиев и т.н. също са от тяхната школа. Левски и Локо Пд са в прекрасни отношения и винаги са търгували успешно, дано да продължават така. Тая година въпреки, че съм левскар бих се радвал да вземат купата.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 18 яну 2011 14:34

Irish stout написа:
TSHABALALA написа:Абе каквото и да им говорите ,аз не виждам желание за правене на силен отбор в Локомотив.Да взимаш играчи,да се утвърдят ,като най-добри в първенството и след 5 месеца да ги продаваш на конкуренцията и същевременно да казваш искаме да направим силен отбор ,който да играе в ЕКТ ,абе не се връзва ,хич даже.За да правиш това трябва или да си вчерашен или да хвърляш прах в очите.И децата знаят ,че отбор за евротурнирите не може да се направи за по-малко от година с изцяло нови играчи.А какво правим ние -всеки трансферен прозорец +5 нови и -5 от старите .Тържище за футболисти е тва .А дали парите от транферите ще се инвестират в стадиона това не е важно ,защото Бонев и Динев казват ``тази година искаме да сме в Европа`` а не ``тази година искаме да оправим стадиона``.Ако Локото се класират за Европа това ще по-скоро случайност отколкото закономерност, защото на Лаута не се работи по правилен модел за изграждане не силен отбор.Поне според мен, поне досега

Ти хубаво приказваш, ама за да се работи по правилен модел, трябват пари. Там където има пари, те не се дават за футбол. Където има футбол пък - не се дават пари. Получава се порочен кръг, в който губещите сме ние, привържениците. С този тип политика за спорта у нас, клубовете са обречени да се издържат от бързи трансфери - за съжаление. Тъжно но факт. И това не е политика на Коко Динев и Локото, а политика, налагана от обстоятелствата.

Убеден съм,е и тая с бързите трансфери ще се свърши и то скоро! Както ти казваш,трябват пари а Коко прави точно това! До сега е доказал,е не само прибира а предимно инвестира,и то за радост в базата,което е най-радващо! За тази база обаче трябват пари а според почти всички фенове от нея по-важно няма и затова се правят тези трансфери,които само за половин година ни докараха над милион и половина лева и ако включим и евентуалния процент от Гарата даже и повече! Всичко обаче става постепенно а Коко определено до момента доказва,че е обмислил всичко! Когато се направи осветление и нова фенска трибуна с козирки,за които трябват много пари със сигурност честите трансфери ще намалеят,но не бива да искаме да спират защото в края на крайщата трябва и да се печели! Подобни постове като тоя,по който взимаме отношение и двамата,са просто едно умишлено черногледство налагано от наши недоброжелатели! Виж,че "жълтура" веднага се включи да подкрепя с плюсове..........!

guess_mm
Контакти:

Мнениеот guess_mm » 18 яну 2011 14:37

http://www.youtube.com/watch?v=FvHjMi1X ... re=related

още един забележителен гол на Огунсото

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 яну 2011 14:48

fire написа:
Leooo написа:Хаххахах ще го видим това момче , да не е инвестиция на вятъра само ;)

Гледам някои хорица(и то "сини"????) почват да злорадстват?! Само да не стане лятото "дано го вземем и тоя"! От сърце се надявам Карвальо да е последния трансфер в посока софия и изобщо Бг!Нека вече да е в чужбина! Не ми е приятно да се превръщаме в кръводарител на "грандовете" и после с наще играчи да обират лаврите и да се бият в гърдите,колко били велики! Нищо лично,просто за да бъдем класа,а ние определено сме,трябва да задържаме звездите си и ако ги продаваме,това да НЕ Е в България!Локомотив Пловдив вече е най-големия фактор у нас относно откриването и трансферирането на играчи и заслужава да бъде признат и то достойно за това!

Ами като не ти е приятно, извади 100 000 евро на месец за заплати на играчите на Локо (Пд) и те ще си останат при вас. Много е лесно да седиш отстрани и да даваш акъл как се управлява и издържа футболен клуб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 18 яну 2011 18:18

fire написа:
Irish stout написа:

Убеден съм,е и тая с бързите трансфери ще се свърши и то скоро! Както ти казваш,трябват пари а Коко прави точно това! До сега е доказал,е не само прибира а предимно инвестира,и то за радост в базата,което е най-радващо! За тази база обаче трябват пари а според почти всички фенове от нея по-важно няма и затова се правят тези трансфери,които само за половин година ни докараха над милион и половина лева и ако включим и евентуалния процент от Гарата даже и повече! Всичко обаче става постепенно а Коко определено до момента доказва,че е обмислил всичко! Когато се направи осветление и нова фенска трибуна с козирки,за които трябват много пари със сигурност честите трансфери ще намалеят,но не бива да искаме да спират защото в края на крайщата трябва и да се печели! Подобни постове като тоя,по който взимаме отношение и двамата,са просто едно умишлено черногледство налагано от наши недоброжелатели! Виж,че "жълтура" веднага се включи да подкрепя с плюсове..........!

Това ,че съм от Локо не означава ,че трябва да ``прегръщам`` всяко решение и действие на спонсора ,президента ,треньора.Както и това ,че не ми се нрави случващото се не означава ,че съм недоброжелател. Думите и действията просто се разминават и според мен ,поради тази причина Локо в края на сезона ще е след 3-то място.Ако някой си мисли ,че отбор се прави ,като се продават най-добрите и на тяхно място се взимат ``по -добри`` нямам какво да кажа просто :) .Купата е единствена възможност за ЕКТ в момента за Локо Пловдив , това е което мисля.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 18:54

Говориш прекалено много използвайки "ще" и "ще бъде". Каква сума си готов да заложиш срещу сто процентовата си убеденост в мнението си?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 18 яну 2011 19:06

Гадно ми е да забожа срещу Локо.Но все пак,в случай ,че МНОГО ДЪРЖИШ да доказвам убедеността си с пари ,предложи някаква сума и ако мога да ти платя залога ,ще се видим на мача с Черноморец.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 яну 2011 19:25

Който ме познава знае, че имам 5 залагания в живота и съм на + от тях и смятам така и да си остане :mrgreen: Въпроса беше, че няма човек, който да може да е толкова убеден къде и как ще завършим. Ако вземем купата на България, едно пето-шесто място ме устройва да ти кажа честно, от друга страна ако отпаднем за купата, под трето е провал на целите поставени в началото на сезона. Общо взето много ако-та.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”