Пловдив1926 написа:v.r.s. написа:Пич на теб са ти чужди много други неща и най-вече нормалното общуване,което се вижда от коментарите ти не само в тази тема. Казваш нещо и когато някой започне да ти показва,че може и да не си прав,започваш да повтаряш едно и също,че така си видял и не си казал никаква лъжа,като дори си позволяваш да даваш квалификации,за останалите потребители на форума. Пак ти казвам,не мисли,че си прав във всичко,нещо за което не претендирам и аз,опитай се да погледнеш нещата обективно. Аз примерно мога да докажа,че има гол,който не е признат и това се вижда,докато ти не можеш да докажеш,че червеният картон е бил незаслужен. Видя ли ситуацията,тъй като на стадиона не се видя и наистина картона е незаслужен,ще го призная без проблем и ще кажа,че сте ощетени. Сигурен съм,че и ти не знаеш какво точно е станало.
"Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил."- А това изречение и начина по който е написано,показва,че не знаеш за прекратеният мач,на който съдия беше Антон Генов.
Значи не може да ми обясняваш, как нещо, което съм видял с очите си, не е така. Знам за прекратения мач на който съдя беше Антон Генов. Както и ти казах в миналия пост този мач няма нищо общо с мача в събота. Абсолютно нищо общо и въобще не ме интерисува, че преди време Генов ви е ощетил в полза на Левски.
Всеки който малко или много разбира от футбол и гледа мача му стана ясно, че тоя буташе срещата за Х. Червения картон, натикване в нашата половина, много майсторски водеше мача към нужния му резултата. Накрая вашия гол просто развали желаното и за това беше отменен. Може да не ти харесва, че Антон Генов ви подари една точка в загубен мач, но това са фактите. Христо Бонев му го каза директно, че е корумпиран, БФС не възрази, индиректно подкрепяйки думите му, за какво говорим въобще?! Къде ти е тезата, какво искаш да кажеш?! Не ти се разбират много неща, щото отменил гол и щото ви бил ощетил на мача с Левски един вид Генов ни бил бутал нас. Абсолютни глупости, ако не беше тоя червен картон и толерирането на брутални нарушения в центъра на терена, резултата отиваше на 2-3 на нула, защото си контролирахме играта във всяка една фаза.
Ето отново,казваш,че не мога да ти обяснявам нещо което си видял с очите си,че не е така. Еми и аз мога да кажа същото,дай аргументи,но не такива които са само в твоето въображение,а реални.
Еми явно не можеш да разбереш,но проблема не е в това което пиша аз,а в това което разбираш или не разбираш ти.Просто си предубеден,ти видя ли какво стана в ситуацията за картона,ако да,го кажи го,защото аз не съм,тъй като тя беше далеч от топката. А ако не си го видял и ти,как тогава можеш да си сигурен,че наистина картона е незаслужен. Ето ти конкретен въпрос. Хайде аз не разбирам от футбол,но също така и коментаторите на Канал 3 и други телевизии останаха очудени от претенциите на Бонев и изказаха мнение,че съдиите горе-долу са се справили с мача,което е и моето мнение.
Аз не претендирам за отмененият гол,както и съмненията,че топката мина гол линията,през първото полувреме. Защото при такива ситуации е нормално и да е отсъдено нетенденциозно,а вероятно просто така да го е видял съдията.
Самият ти коментар е безсмислен,първо казваш,че ни е подарил точката,а след това се оказва,че го е направил на вас,след като признаваш,че отмененият гол е редовен,но го е отменил,защото мача е трябвало да завърши Х. И в крайна сметка,тази точка на кого е подарена.