Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 13:12

v.r.s. написа:
Пловдив1926 написа:Напротив, доста сериозно си ви подпрЕ, не свири един фал в центъра, и вашите почнаха да влизат на месо във всяко единоборство, натика ни с фалчета в наказателното поле, а червения картон дето никой не видя за какво е беше просто черешката на тортата. На няколко пъти брутални фалове при които наш се откъсва сам срещу вратаря или 1 защитник даже и картон не им дигна. Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил, тоя дойде с явната задача Миньор да не загуби в мача и си я постигна.

А как ще ме убедиш,че не е дошъл с целта Миньор да не спечели мача. Непризнат напълно редовен гол и съмнения,че топката преминава гол линията,при разбъркването пред врата през първото полувреме.

А за мача който беше прекратен,явно си малък след като не го знаеш.

Ти не ми обяснявай колко съм голям, кое знам и кое не. Свири нормално, повеждаме, обръща свирката, изравнявате, свири нормално, повеждаме, обръща свирката, изравнявате, свири нормално, повеждата, отменя гола. Ти на мача беше ли, и ако беше гледа ли какво става на терена или нещо вестник си чете?! Ако тоя беше свирил нормално мача отиваше 0:2, 0:3 с лекота.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 14:40

Пловдив1926 написа:
v.r.s. написа:
Пловдив1926 написа:Напротив, доста сериозно си ви подпрЕ, не свири един фал в центъра, и вашите почнаха да влизат на месо във всяко единоборство, натика ни с фалчета в наказателното поле, а червения картон дето никой не видя за какво е беше просто черешката на тортата. На няколко пъти брутални фалове при които наш се откъсва сам срещу вратаря или 1 защитник даже и картон не им дигна. Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил, тоя дойде с явната задача Миньор да не загуби в мача и си я постигна.

А как ще ме убедиш,че не е дошъл с целта Миньор да не спечели мача. Непризнат напълно редовен гол и съмнения,че топката преминава гол линията,при разбъркването пред врата през първото полувреме.

Ти не ми обяснявай колко съм голям, кое знам и кое не. Свири нормално, повеждаме, обръща свирката, изравнявате, свири нормално, повеждаме, обръща свирката, изравнявате, свири нормално, повеждата, отменя гола. Ти на мача беше ли, и ако беше гледа ли какво става на терена или нещо вестник си чете?! Ако тоя беше свирил нормално мача отиваше 0:2, 0:3 с лекота.

Не ти обяснявам,но след кото не знаеш за този мач,както ти сам казваш,явно не си не си много,в което няма нищо лошо. До този мач в Перник не е имало такива ексцесии,дори и при загуби,а това,че тогава се стигна до тях може да ти говори за какво става въпрос. Това си беше ощетяване и след този прекратен мач бяхме наказани с лишаване от домакинство,което на практика предопредели изпадането ни,след което 7 години бяхме по долните дивизии.

Ето ти линк от началото на мача преди около 10 години.

http://vbox7.com/play:2553ecaa

А защо мислиш,че това което казваш по такъв повърхностен начин е вярно,ти така го виждаш,а аз го виждам по различно. Аз виждам едно горе-долу нормално съдийство и дори да има грешки в наш ущърб,не претендирам за тях,защото гледам реално на нещата,а не съм с жълти очила. Кое ти дава право да мислиш,че ти се прав,а не аз или някой друг,който вижда нещата,по различен от теб начин?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 14:59

v.r.s. написа:
Пловдив1926 написа:
v.r.s. написа:А как ще ме убедиш,че не е дошъл с целта Миньор да не спечели мача. Непризнат напълно редовен гол и съмнения,че топката преминава гол линията,при разбъркването пред врата през първото полувреме.

Не ти обяснявам,но след кото не знаеш за този мач,както ти сам казваш,явно не си не си много,в което няма нищо лошо. До този мач в Перник не е имало такива ексцесии,дори и при загуби,а това,че тогава се стигна до тях може да ти говори за какво става въпрос. Това си беше ощетяване и след този прекратен мач бяхме наказани с лишаване от домакинство,което на практика предопредели изпадането ни,след което 7 години бяхме по долните дивизии.

Ето ти линк от началото на мача преди около 10 години.

http://vbox7.com/play:2553ecaa

А защо мислиш,че това което казваш по такъв повърхностен начин е вярно,ти така го виждаш,а аз го виждам по различно. Аз виждам едно горе-долу нормално съдийство и дори да има грешки в наш ущърб,не претендирам за тях,защото гледам реално на нещата,а не съм с жълти очила. Кое ти дава право да мислиш,че ти се прав,а не аз или някой друг,който вижда нещата,по различен от теб начин?

Къде прочете, че не знам за какво става въпроз мача ви с Левски бе човек. Знам за какво става въпрос, но станалото тогава няма нищо общо с това, което се случи в събота. Всички мачове, които съм гледал в България ми дават право да мисля по този начин. Защото са ми пределно ясни всичките им съдииски номера на тия кукли на конци. Ти ако не можеш да видиш как един съдя контролира мача, по-добре смени спорта, защото футбола явно ти е чужд.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 15:30

Къде прочете, че не знам за какво става въпроз мача ви с Левски бе човек. Знам за какво става въпрос, но станалото тогава няма нищо общо с това, което се случи в събота. Всички мачове, които съм гледал в България ми дават право да мисля по този начин. Защото са ми пределно ясни всичките им съдииски номера на тия кукли на конци. Ти ако не можеш да видиш как един съдя контролира мача, по-добре смени спорта, защото футбола явно ти е чужд.[/quote]

Пич на теб са ти чужди много други неща и най-вече нормалното общуване,което се вижда от коментарите ти не само в тази тема. Казваш нещо и когато някой започне да ти показва,че може и да не си прав,започваш да повтаряш едно и също,че така си видял и не си казал никаква лъжа,като дори си позволяваш да даваш квалификации,за останалите потребители на форума. Пак ти казвам,не мисли,че си прав във всичко,нещо за което не претендирам и аз,опитай се да погледнеш нещата обективно. Аз примерно мога да докажа,че има гол,който не е признат и това се вижда,докато ти не можеш да докажеш,че червеният картон е бил незаслужен. Видя ли ситуацията,тъй като на стадиона не се видя и наистина картона е незаслужен,ще го призная без проблем и ще кажа,че сте ощетени. Сигурен съм,че и ти не знаеш какво точно е станало.

"Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил."- А това изречение и начина по който е написано,показва,че не знаеш за прекратеният мач,на който съдия беше Антон Генов.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 16:25

v.r.s. написа:Пич на теб са ти чужди много други неща и най-вече нормалното общуване,което се вижда от коментарите ти не само в тази тема. Казваш нещо и когато някой започне да ти показва,че може и да не си прав,започваш да повтаряш едно и също,че така си видял и не си казал никаква лъжа,като дори си позволяваш да даваш квалификации,за останалите потребители на форума. Пак ти казвам,не мисли,че си прав във всичко,нещо за което не претендирам и аз,опитай се да погледнеш нещата обективно. Аз примерно мога да докажа,че има гол,който не е признат и това се вижда,докато ти не можеш да докажеш,че червеният картон е бил незаслужен. Видя ли ситуацията,тъй като на стадиона не се видя и наистина картона е незаслужен,ще го призная без проблем и ще кажа,че сте ощетени. Сигурен съм,че и ти не знаеш какво точно е станало.

"Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил."- А това изречение и начина по който е написано,показва,че не знаеш за прекратеният мач,на който съдия беше Антон Генов.

Значи не може да ми обясняваш, как нещо, което съм видял с очите си, не е така. Знам за прекратения мач на който съдя беше Антон Генов. Както и ти казах в миналия пост този мач няма нищо общо с мача в събота. Абсолютно нищо общо и въобще не ме интерисува, че преди време Генов ви е ощетил в полза на Левски.

Всеки който малко или много разбира от футбол и гледа мача му стана ясно, че тоя буташе срещата за Х. Червения картон, натикване в нашата половина, много майсторски водеше мача към нужния му резултата. Накрая вашия гол просто развали желаното и за това беше отменен. Може да не ти харесва, че Антон Генов ви подари една точка в загубен мач, но това са фактите. Христо Бонев му го каза директно, че е корумпиран, БФС не възрази, индиректно подкрепяйки думите му, за какво говорим въобще?! Къде ти е тезата, какво искаш да кажеш?! Не ти се разбират много неща, щото отменил гол и щото ви бил ощетил на мача с Левски един вид Генов ни бил бутал нас. Абсолютни глупости, ако не беше тоя червен картон и толерирането на брутални нарушения в центъра на терена, резултата отиваше на 2-3 на нула, защото си контролирахме играта във всяка една фаза.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 17:03

Пловдив1926 написа:
v.r.s. написа:Пич на теб са ти чужди много други неща и най-вече нормалното общуване,което се вижда от коментарите ти не само в тази тема. Казваш нещо и когато някой започне да ти показва,че може и да не си прав,започваш да повтаряш едно и също,че така си видял и не си казал никаква лъжа,като дори си позволяваш да даваш квалификации,за останалите потребители на форума. Пак ти казвам,не мисли,че си прав във всичко,нещо за което не претендирам и аз,опитай се да погледнеш нещата обективно. Аз примерно мога да докажа,че има гол,който не е признат и това се вижда,докато ти не можеш да докажеш,че червеният картон е бил незаслужен. Видя ли ситуацията,тъй като на стадиона не се видя и наистина картона е незаслужен,ще го призная без проблем и ще кажа,че сте ощетени. Сигурен съм,че и ти не знаеш какво точно е станало.

Значи не може да ми обясняваш, как нещо, което съм видял с очите си, не е така. Знам за прекратения мач на който съдя беше Антон Генов. Както и ти казах в миналия пост този мач няма нищо общо с мача в събота. Абсолютно нищо общо и въобще не ме интерисува, че преди време Генов ви е ощетил в полза на Левски.

Всеки който малко или много разбира от футбол и гледа мача му стана ясно, че тоя буташе срещата за Х. Червения картон, натикване в нашата половина, много майсторски водеше мача към нужния му резултата. Накрая вашия гол просто развали желаното и за това беше отменен. Може да не ти харесва, че Антон Генов ви подари една точка в загубен мач, но това са фактите. Христо Бонев му го каза директно, че е корумпиран, БФС не възрази, индиректно подкрепяйки думите му, за какво говорим въобще?! Къде ти е тезата, какво искаш да кажеш?! Не ти се разбират много неща, щото отменил гол и щото ви бил ощетил на мача с Левски един вид Генов ни бил бутал нас. Абсолютни глупости, ако не беше тоя червен картон и толерирането на брутални нарушения в центъра на терена, резултата отиваше на 2-3 на нула, защото си контролирахме играта във всяка една фаза.

Ето отново,казваш,че не мога да ти обяснявам нещо което си видял с очите си,че не е така. Еми и аз мога да кажа същото,дай аргументи,но не такива които са само в твоето въображение,а реални.
Еми явно не можеш да разбереш,но проблема не е в това което пиша аз,а в това което разбираш или не разбираш ти.Просто си предубеден,ти видя ли какво стана в ситуацията за картона,ако да,го кажи го,защото аз не съм,тъй като тя беше далеч от топката. А ако не си го видял и ти,как тогава можеш да си сигурен,че наистина картона е незаслужен. Ето ти конкретен въпрос. Хайде аз не разбирам от футбол,но също така и коментаторите на Канал 3 и други телевизии останаха очудени от претенциите на Бонев и изказаха мнение,че съдиите горе-долу са се справили с мача,което е и моето мнение.
Аз не претендирам за отмененият гол,както и съмненията,че топката мина гол линията,през първото полувреме. Защото при такива ситуации е нормално и да е отсъдено нетенденциозно,а вероятно просто така да го е видял съдията.
Самият ти коментар е безсмислен,първо казваш,че ни е подарил точката,а след това се оказва,че го е направил на вас,след като признаваш,че отмененият гол е редовен,но го е отменил,защото мача е трябвало да завърши Х. И в крайна сметка,тази точка на кого е подарена.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 17:11

Явно не четеш, а си повтаряш едно и също нещо. Моето мнение е, че Антон Генов беше там за да ви дате точката. Смятам така защото целенасочено не свиреше нарушенията ви в центъра на терена и ни натика в собствената половина. Смятам така и заради начина по който свирката му се променяше с резултата. Върха на сладоледа е отменения ваш гол. Кое не разбра от написаното? Е тва са реални аргументи, ти кво искаш, да водим 3:0 и да ви даде три дуспи, че да признаеш, че ви е порадил точката ли? Нарисувана поръчка, нарисувано назначение. Ще пратим Генов да одреже главата на Локо Пловдив, хем те в Перник го мразят и никой няма да каже, че им е помогнал...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 17:31

Пловдив1926 написа:Явно не четеш, а си повтаряш едно и също нещо. Моето мнение е, че Антон Генов беше там за да ви дате точката. Смятам така защото целенасочено не свиреше нарушенията ви в центъра на терена и ни натика в собствената половина. Смятам така и заради начина по който свирката му се променяше с резултата. Върха на сладоледа е отменения ваш гол. Кое не разбра от написаното? Е тва са реални аргументи, ти кво искаш, да водим 3:0 и да ви даде три дуспи, че да признаеш, че ви е порадил точката ли? Нарисувана поръчка, нарисувано назначение. Ще пратим Генов да одреже главата на Локо Пловдив, хем те в Перник го мразят и никой няма да каже, че им е помогнал...

Не зная,трудно се коментира с човек,който не следи мисълта си и казва неща,които си противоречат. Каква е логиката в това което казваш? -Антон Генов идва да помогне на Миньор и да отреже главата на Локомотив и отменя наш гол,което е върха на сладоледа.
А аргумент е нещо не което казва някой,независимо аз или ти,а нещо което е неопровержимо. Няма как думите без покритие,да са аргумент,това се нарича мнение.
Не ми отговори какво видя при ситуацията за червеният картон,нея я подмина,както и,че журналисти присъствали на мача,останаха изненадани от претенциите на Бонев и също бяха на мнение,че са неоснователни.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 17:34

Бута мача за Х с цялото си съдииство, какво да ти коментирам картона, ти въобще четеш ли какво ти пиша или си повтаряш заученото до припадък. Бахти човека, най-корумпирания съдя в България скапа поредния мач, той седнал да го защитава, защото на отборчето му подарили точица. Демек Генов е много лош като ни биха Левски незаслужено, ама като даде на генералчето точката е супер.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 17:54

Пловдив1926 написа:Бута мача за Х с цялото си съдииство, какво да ти коментирам картона, ти въобще четеш ли какво ти пиша или си повтаряш заученото до припадък. Бахти човека, най-корумпирания съдя в България скапа поредния мач, той седнал да го защитава, защото на отборчето му подарили точица. Демек Генов е много лош като ни биха Левски незаслужено, ама като даде на генералчето точката е супер.

Зададох ти конкретни въпроси на които,явно не можеш да отговориш.
Аз чета и коментирам това което си написал,и ти отговарям конкретно на тях,а ако според теб това което си написал ти е конкретен отговор на моите въпроси и коментари,просто не си заслужава да си губя времето.
Не искам да защитавам никого,а най-малко Генов,който е най-мразеният футболен съдия в Перник,но ти твърдиш неща,по начин в който няма никаква логика и не отговарят на реалността,а са твое мнение и имаш право да го изказваш,но не и да го налагаш,без никакви аргументи.
Съжалявам,че тази среща не се предава по телевизията,тогава може би щяха да я коментират и хора,по безпристрастни от нас,като самите спортни журналисти,за които ти писах.

Върни се в “Локо Пловдив”