Ванко_Ултраса написа:Аз имах големи очаквания от Христо Бонев!
Мислех, че щом "Зума" пое "кормилото" на отбора значи работата е дебела и минимум трето място го взимаме.
За жалост съм грешал в преценката си.Бонев за мен лично се провали със селекцията.Самир някой може ли да ми каже защо дойде въобще при нас.Тоя може да рита при съгражданите ни от Ботев по селата, на не и на "Лаута"! Керчев и той ужасно разочарова...Кавдански също.За Аргиров пък да не говорим! С какво се подсилихме, та да очакваме по-добри резултати?!
Не може с младоци, които идват от долните дивизии да гониш високи цели.Не може и на всеки полусезон да взимаш по една дузина нови футболисти и да очакваш отбора да играе перфектно. Вижте как се работи в Левски и Литекс - там си имат едно ясно изградено и утвърдено ядро от класни футболисти и взимат нови попълнения само на определени постове, и то идват класни футболисти, а не от по-долните групи! Нашето си е аматьорска работа...парите отиват на вятъра, тва е.
Ще видиш Еду като се дойде за кво говорим и как се работи правилно!
Просто при нас целия принцип на работа е сбъркан!
Треньорът по принцип трябва да е главен мениджър и да отговаря за абсолютно всичко!Той е ШЕФА!
Четете и вижте какво прави Мауриньо в Реал Мадрид! Вижте как работи Сър Алекс Фергюсън в Ман Юнайтед.
Знаете ли, че Сър Алекс е първият човек на стадиона и още от сутринта започва да гледа всички формации от децата до младежите.След това вече се заема с тренировките на представителния отбор! Къде го има това у нас?!
Успехите не се постигат само с много пари...необходимо е и правилно да се работи!
Ванко,май не си много добре запознат с нещата,а правиш такива задълбочени анализи...

Всички чужденци в отбора са доведени лично от Коко Динев,който за добро или за лошо,сам избира част от играчите,даже понякога негова е решаващата дума кой да играе и кой не.Би трябвало да ги знаеш тези неща,преди да обвиняваш Зума в провал със селекцията и т.н.Това първо.Второ - за Керчев и Кавдански съм съгласен,но Аргиров е добър.Мисля,че Аргиров и двете момчета от Марица - Крачунов и Йотов,са си точно на място.
По темата...завръщането на Едо е много добра новина.