ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Туше » 10 май 2010 21:18

На живо не съм срещал отрицание, че старото име на Локомотив е Славия или Славия-Ченгелов. Понеже незнанието не е аргумент, чакам някой да се аргументира в обратното, ама не срещам. Дори и тук, анонимно в интернет. ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив е Славия-Ченгелов (Спортклуб), днешният Локомотив Пловдив.
Ако пък някой твърди, че ЖСК е "Енергия", нека ми каже:

Има ли и кой е железничар в ЕНЕРГИЯ?

П.П.Остава и Енергия да затриете от Локомотив и ще остане май само да се посмеем заедно :roll:
Рама нарежда елементарната фактология, а се намират хора, които и нея не схващат. Какво ще стане, като се изправите срещу всички нас?! Какво ще стане, като се изправите срещу спартаклий, маричани, ботевисти, тичанци, левскари, слависти, цесекари, беройци, локомотивци, журналисти, футболни и всякакви спортни деятели, автори на книги и справочници, обикновени привърженици? И тях ли за "лъжци" и "манипулатори" ще ги обявите! Защото не става въпрос да се показва нещо, което "само ние си знаем", а нещата такива, каквито всеки ги е видял, описал, записал, снимал, помни и показва/разказва. А за който го мързи да научава и изучава, още веднъж - НЕЗНАНИЕТО НЕ Е АРГУМЕНТ!!!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 21:22

Botev fur immer
Г-н рам искам да видя документ,че в твоето дружество което се казва локо се е влял любимия ти спортклуб.И защо не приемаш 1919 за рожденна макар за нея да имаш документ.

Ти ме изумяваш бе майна!!! :mrgreen: Ами, че то няма ДОКУМЕНТ и за ОБРАТНОТО БЕ МАЙНА!!! :mrgreen: Ама ти ТВЪРДИШ че е така!!! Пак ще ти го напиша... Ч-Е-Т-И Б-А-В-Н-О и В-Н-И-М-А-Т-Е-Л-Н-О :mrgreen: ... ДОКУМЕНТА... НА БАЗАТА НА КОЙТО се е случило това, за което говориш е РЕШЕНИЕТО НА ЦК на БКП обнорадвано на 27 август 1949-та година, с което всички дружества в БГ минават на ведомствен принцип под "шапките" на ДСО-та... Едно оттях е ДСО "ЕНЕРГИЯ" :mrgreen: ... бах' ма'а му май не съм аз "болния" :mrgreen: ... Според това РЕШЕНИЕ в ДСО "ЕНЕРГИЯ" влизат ПРОФСЪЮЗИТЕ на ТРАНСПОРТНИТЕ РАБОТНИЦИ, ЕЛЕКТРОРАБОТНИЦИТЕ, МЕТАЛИЦИТЕ, РУДНИЧАРИТЕ.... В ПЛОВДИВ представители на съответните ПРОФСЪЮЗИ са СЛАВИЯ /за МЕТАЛИЦИТЕ и ЕЛЕКТРОРАБОТНИЦИТЕ/ и ЖСК /по това време вече Локомотив/ на ТРАНСПОРТНИТЕ РАБОТНИЦИ... представители на РУДНИЧАРИТЕ в Пд няма!!!...
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 21:24

Туше написа:На живо не съм срещал отрицание, че старото име на Локомотив е Славия или Славия-Ченгелов. Понеже незнанието не е аргумент, чакам някой да се аргументира в обратното, ама не срещам. Дори и тук, анонимно в интернет. ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив е Славия-Ченгелов (Спортклуб), днешният Локомотив Пловдив.
Ако пък някой твърди, че ЖСК е "Енергия", нека ми каже:

Има ли и кой е железничар в ЕНЕРГИЯ?

П.П.Остава и Енергия да затриете от Локомотив и ще остане май само да се посмеем заедно :roll:
Рама нарежда елементарната фактология, а се намират хора, които и нея не схващат. Какво ще стане, като се изправите срещу всички нас?! Какво ще стане, като се изправите срещу спартаклий, маричани, ботевисти, тичанци, левскари, слависти, цесекари, беройци, локомотивци, журналисти, футболни и всякакви спортни деятели, автори на книги и справочници, обикновени привърженици? И тях ли за "лъжци" и "манипулатори" ще ги обявите! Защото не става въпрос да се показва нещо, което "само ние си знаем", а нещата такива, каквито всеки ги е видял, описал, записал, снимал, помни и показва/разказва. А за който го мързи да научава и изучава, още веднъж - НЕЗНАНИЕТО НЕ Е АРГУМЕНТ!!!

Предложението ми е в сила:покажете ли официален документ ще обиколя града на ръце!И пак питам защо не 1919-та?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 10 май 2010 21:28

Документа е решението на ЦК на БКП за преименуване и преобразуване на дружествата.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 май 2010 21:32

Рама и Туше,папагал ли не сте виждали ?
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 22:01

Botev fur immer
Предложението ми е в сила:покажете ли официален документ ще обиколя града на ръце!И пак питам защо не 1919-та?

Botev fur immer... :mrgreen: Аз пак ти казвам да ни дадеш някакво определение на това КАКВО ТОЧНО Е ЗА ТЕБ ДОКУМЕНТ?! :mrgreen: ... Честно да ти кажа не съм сигурен, че ще намерим нещо, което да удовлетвори ПРЕДСТАВИТЕ ти за такъв!!! :mrgreen: Човек като говори с теб остава с впечатление, че говори с представител на някоя швейцарска банка, която е 100-кратно обезпечена, а от клиента се искат сериозни гаранции :mrgreen: ... :mrgreen:

Абе като каза за 1919... И щом РЕШЕНИЕТО на ЦК на БКП, което "решило" съдбите на ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ, а не само на "Славия" Пд и "ЖСК" не ти се струва достатъчно сериозен "ДОКУМЕНТ", който да УДОСТОВЕРЯВА ОБЕДИНЕНИЕТО МЕЖДУ СЛАВИЯ и ЖСК... То мога ли да те попитам... не за друго... но за да разбереш АБСУРДНОСТТА на ГЛУПАВИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО ЗАДАВАШ съм принуден да сведа нещата до там, където трябва да си АБСОЛЮТНО "ОБЕЗПЕЧЕН" :mrgreen: ... Та... След като си толкова "БЕЗМИЛОСТНО ВЗИСКАТЕЛЕН" към нас!!! :mrgreen: Моята молба е да ни покажеш ДОКУМЕНТА, който УДОСТОВЕРЯВА, че ДНА Пловдив този след 1950-та година е същият този Ботев отпреди есента на 1949-та!! Както знаеш ДНА Пловдив става едно цяло с ЦДНВ под името "Народна войска"... т.е. "премества" се в София, а съответният отбор играе с "ЛИЦЕНЗА" на ДНА Пловдив във "А" група...Айде моля те.. дай да видим документа, който казва, че ДНА /есента 1949/,класирал се за "А" група и този от 1950-та, който играе по долните групи и влиза в "А" група през 1951-ва са едно и също нещо!!!... т.е. айде да не връщаме нещата пак до "онзи" "учредителен протокол", а да се "ограничим" до годината, за която говорим в темата!!!

Извинявам се на другите "ботевисти", но този човек направо ме изумява!!! :mrgreen:
Последна промяна от plovdivram на 10 май 2010 22:18, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 май 2010 22:16

А какво е мнението на старите локомоитвци ? Някой питал ли ги е какво мислят по въпроса ? Доколкото знам на Зума реакцията е била следната : аз откакто се помня Локомотив е създаден 1936.
И още нещо : кой от футболните историци е потвърдил написанато от вас.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 май 2010 22:24

BPFC1912 написа: И още нещо : кой от футболните историци е потвърдил написанато от вас.

Кои са "футболните историци"/ ако има такива/ ? И кой от тях е отрекъл написаното от нас ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 май 2010 22:24

BPFC1912
какво е мнението на старите локомоитвци ? Някой питал ли ги е какво мислят по въпроса ? Доколкото знам на Зума реакцията е била следната : аз откакто се помня Локомотив е създаден 1936.

Ами ще ти кажа!!! :mrgreen: Присъствал е на ВСЯКА една от "Черно-белите Коледи", на които са ПРИСЪСТВАЛИ ОГРОМНАТА част от "старите локомотивци"... такива играли ДОРИ още с ИМЕТО СПОРТКЛУБ.... СЛАВИЯ... имашe такива, които са играли и в Парчевич и след това в Славия.... Имаше такива играли и в Ченгелов и след това в Славия-Ченгелов.... А ако питаш ТОЧНО за реакцията на Бонев... дословно ти я предавам... "Ами, че ПЪРВИТЕ ми треньори са Гегата, Червения и Бъчвара!!!" :mrgreen: ... Повече какво да ти кажа?!

BPFC1912

Точният въпрос по-скоро е КОИ ОТ ТЯХ СА ГО ОТРЕКЛИ?!!
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 10 май 2010 22:55

plovdivram написа:BPFC1912

Точният въпрос по-скоро е КОИ ОТ ТЯХ СА ГО ОТРЕКЛИ?!!

За да го признаят трябва да променят това което са писали до сега. Щом не са го направили....

Върни се в “Локо Пловдив”