Не сме 1956 година , но отрочетата на партията майка още се подкрепят
ПС Неспорете с папагал , той никога няма да си признае , дори и да им покажеш реални факти
Ивелин Попов - коя е най-добрата публика
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lauta-Army
- Контакти:
- Jeff Ament
- Контакти:
Re: Ивелин Попов - коя е най-добрата публика
Lauta-Army написа:Не сме 1956 година , но отрочетата на партията майка още се подкрепят
ПС Неспорете с папагал , той никога няма да си признае , дори и да им покажеш реални факти
Това с комунизма взе да става банално.Аз също не ги харесвам.

12 март 1912 г.

Jeff Ament написа:Срещу вас,почти пълен стадион!най-много да сте 4 000,останалите 18 000 сме ботевисти...Спомняш си на втората снимка тези 22 000 нали?

Оф пак папагалски раздувки - ЦЕЛИЯТ ви стадион е 22 000 4.5 сектора буферни зони къде ги събра тия 22 000

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
Добрата публика не е само какво хорео прави, каква численост е и как скандира, добрата публика се определя и по нейното поведение, а публиката на Локото в последните кръгове показва, че е достойна за уважение.
Феновете на Локо са изчакали нашите футболисти да се поздравят с нашите фенове, след което футболистите на Литекс са минали и пред публиката на Локо и въпреки загубата на техния отбор са ни аплодирали и пляскали.
Феновете на Локо на Герена също по;учиха суперлативи от тези на Левски за уважението и т.н.
Това да се псува всеки го може, но си голям тогава, въпреки загуба да се вдигнеш и да поздравиш противника, за което респект.
Феновете на Локо са изчакали нашите футболисти да се поздравят с нашите фенове, след което футболистите на Литекс са минали и пред публиката на Локо и въпреки загубата на техния отбор са ни аплодирали и пляскали.
Феновете на Локо на Герена също по;учиха суперлативи от тези на Левски за уважението и т.н.
Това да се псува всеки го може, но си голям тогава, въпреки загуба да се вдигнеш и да поздравиш противника, за което респект.

Истината е една,ако тръгне да се брои реално публиките ще са много по-малко като цифри изнасяни от пристрасни журналя.Зрителна измама и насаждания в последните години тук са практика.Няма седалки,хората се разреждат и изглеждат повече от в действителност.
Който е бил на мач в чужбина ще е наясно с това.
Който е бил на мач в чужбина ще е наясно с това.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Jeff Ament
- Контакти:
loko2004 написа:Jeff Ament написа:Срещу вас,почти пълен стадион!най-много да сте 4 000,останалите 18 000 сме ботевисти...Спомняш си на втората снимка тези 22 000 нали?
![]()
Оф пак папагалски раздувки - ЦЕЛИЯТ ви стадион е 22 000 4.5 сектора буферни зони къде ги събра тия 22 000
Не знам дали си ходил на този мач,но имаше доста правостоящи.Вижда се и от снимките.
12 март 1912 г.

- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
vasko1936 написа:Jeff Ament написа:vasko1936-Първата снимка е преди 4 г. втората преди 2 г.Какво куче?Всъщност,какво има да ти обяснявам,вижда се съвсем добре.
Или се правиш на луд, или си и толкова ботевист да не знаеш този транспарант кага сте го вдигнали!
Тъй като аз съм правил въпросната снимка мога да ти кажа и точната дата - 05.04.2008. Ако не вярваш ето ти още една снимка на транспаранта от друг източник - http://www.plovdiv24.bg/pic/936/36.html
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
Ангел написа:Тъй като аз съм правил въпросната снимка мога да ти кажа и точната дата - 05.04.2008. Ако не вярваш ето ти още една снимка на транспаранта от друг източник - http://www.plovdiv24.bg/pic/936/36.html
Прав си от тогава е - една от най-сладките победи, нещо се бяхте превъзбудили преди мача ... и как ви думнахме по най-готиния начин с обрат на края

П.С. 15000 на стадиона

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Jeff Ament
- Контакти:
loko2004 написа:Ангел написа:Тъй като аз съм правил въпросната снимка мога да ти кажа и точната дата - 05.04.2008. Ако не вярваш ето ти още една снимка на транспаранта от друг източник - http://www.plovdiv24.bg/pic/936/36.html
Прав си от тогава е - една от най-сладките победи, нещо се бяхте превъзбудили преди мача ... и как ви думнахме по най-готиния начин с обрат на края![]()
П.С. 15000 на стадиона
Да,мача завърши лошо за нас,но на стадиона имаше над 20 000.

12 март 1912 г.

batbozho написа:izgrevist написа:Смешници-мач на сезона,билети колкото пакет семки,прекрасно време,истерия,продажба на пропуски 3 дена по рано и какво стана.Само 6 400 продадени билета,отново мач на сезона свързан с оставане в групата,отново напускате секторите 20 минути преди края.Нещастници и дребни закостенели душички живеещи с комплекса Ботев Пловдив.И Бонев никога няма да стане треньор-без пари нищо не прави и отделно го е страх да не се изложи защото е накадърник.Треперете мишки и се молете на Вили и чичо Венци да ви пуснат аванта.Защото и на Коко вече омръзнахте ....
Този пост е актуален за всяка тема на комплексарите-айде мощна окупация в София.Очакваме около 40 000 на Овча купел
7000 реални зрители вие не сте виждали на вашия стадион от поне 25 год.
Когато има апаратчета цифрите излизат съвсем други от комплексарските ви статистики.
А сега остава и да ни обясниш как "Ботев няма редовно отбелязан гол от 1962 година"..............
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил