Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
hlucho написа:loko1936 написа:miri6e mi na smaqni 4erveni lica sled ma4a![]()
![]()
![]()
Както беше и есеният кръг!
theprideofplovdiv написа:И ся кво?Червените искат да кажат,че дербитата ни са с по-слаби отбори.За 1 час се изписаха над 4 страници,това ако не е дерби,здраве му кажи...Дори и да сме последни дербитата в България(истинските) са ясни-Локо-Ботев,Цска-Левски,Локо-Левски,Локо-Цска,Ботев-Цска,Ботев-Левски.Други няма-черноморец е отбор без минало,но с бъдеще и все пак ако нямаха тия средства нищо нямаше да са в момента(не че за истинския футболен фен Черноморец е нещо кой знае какво...
)
loko1936 написа:hlucho написа:loko1936 написа:miri6e mi na smaqni 4erveni lica sled ma4a![]()
![]()
![]()
dosta ne6ta sa promeneni ot togava taka 4e ne se kafi mnogo
gledai si rumancite i ti6ina![]()
![]()
![]()
![]()
hlucho написа:loko1936 написа:miri6e mi na smaqni 4erveni lica sled ma4a![]()
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Аз не бих се изненадал на реми !
Надценявате и двата отбора.....НЕсработеноста, ще я има и при двата тима.
Има още седмица и половина до мача.....но невярвам един от двата отбора да дръпне игрово до тогава.
Очаквам доста оспорван.....и нервен мач......който да завърши с логично реми !
Примерно.......едно 2 : 2 ще подхожда като начало.....така де, всички казват, че този пролетен сезон.....ще е пълен с изненади !
Защо да не започнат.....именно с този мач ?
На мен ми се вижда.....изключително подходящ ! ........
rebelheartous написа:theprideofplovdiv написа:И ся кво?Червените искат да кажат,че дербитата ни са с по-слаби отбори.За 1 час се изписаха над 4 страници,това ако не е дерби,здраве му кажи...Дори и да сме последни дербитата в България(истинските) са ясни-Локо-Ботев,Цска-Левски,Локо-Левски,Локо-Цска,Ботев-Цска,Ботев-Левски.Други няма-черноморец е отбор без минало,но с бъдеще и все пак ако нямаха тия средства нищо нямаше да са в момента(не че за истинския футболен фен Черноморец е нещо кой знае какво...
)
Половината от тези, дето изброи са нормални мачове, нали се сещаш? ЦСКА - Локо (пд) може да е било дерби през 80-те, но сега е най-обикновен млатене на гостуващ на Армията. С някой от долната половина бихте заформили оспорвана среща. Както Бърнли са били ОТБОР в Англия през 60-те и 70-те и Наполи в Италия края на 80-те и началото на 90-те. Сега положението е другояче и никой няма да обяви за "дерби" един мач Бърнли - Арсенал, примерно.Аз съм сигурен, че ме разбираш много добре. Просто ти е кофти, че Локо е в тежка ситуация и драпа да се спаси от изпадане. Успех все пак ви пожелавам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта