Истинска история

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Истинска история

Мнениеот alive » 06 авг 2009 22:29

Модератор ЛокоПД написа:
alive написа:Играли сте пред 40 000 зрители на Васил Левски за влизане в Агрупа...Само,че повече от половината зрители според мен са били софиянци!Не може 40 000 зрители от Пловдив да дойдат на мач...стига глупости...

Да бе.Половината софиянци са били наши фенове.Или на Осъм. :lol: Знам,че не ти се вярва,по точно не ти се иска.Обаче така си беше.Бях на този мач с Осъм.На връщане беше голям купон.На предното стъкло на "Сетрата" на ЛокоПД беше монтирана голяма буква "А" със светлини,като коледна елха.Пътувахме 4 часа от София до Пловдив - в колона само от Пловдивски коли,с черно-бели знамена и шалове..Същото е било по влаковете,защото имаше 8 извънредни композиции за мача.Няма да ти казвам какво стана,когато се прибрахме.Хората се прегръщаха и пиеха по улиците на града.Да не изпадам в подробности...Знам,че ти е трудно да си го представиш,защото...

Е,добре де...били сте хиляди на този мач,но 40 000!?Опомнете се бе хора :roll:
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 07 авг 2009 09:51

Кои са тези "вас" бе майна?!!

Ами под "вас" сигурно разбирам феновете на Локо ;) Но важното е, че се изясни поне ситуацията около тези мними 68 000, защото не един и два пъти хора от форума са я пробутвали тази цифра с цел да докажат това или онова.

Ама да кажеш, че на мача с Барса сте имали 62 000 при капацитете 45 000 макс на "Девети септември" е малко множко майна!!! Вие откъде я вадите тази цифра?!

Това е абсолютно невярно! За капацитета става въпрос. Отлично знаеш, че стадион Пловдив търпи редица реконструкции през годините. Първо е събирал към 30 000, след това 40 000 и т.н. В навечерието на въпросния мач (Ботев-Барса), седящите места са 55 000 и е съвсем нормално при свръх интерес (какъвто определено е имало) да се съберат дори повече хора. Веднага давам пример, за да не приказваме само хипотетично. През 60-те години (за разлика от сега) на "Колежа" има 35 000 седящи места. На мача с Атлетико Мадрид се събират повече от тази бройка, а именно около 40 000. Така че и "Пловдив" е можело спокойно да побере повече от 55 000. Имах някъде статия от стар вестник, където се споменаваше цифра около 60 000, но за съжаление не успявам да я открия сега. Ще я постна при първа възможност! А и точно ти съм сигурен, че знаеш много добре за тези неща, които пиша и не знам защо повдигаш въпроса ;)

Потребителски аватар
Scotland
Контакти:

Мнениеот Scotland » 07 авг 2009 10:44

alive написа:
Scotland написа:ей майна, чета и ми се пълни душичката, крадците на топка от несъществуващото игрище с дванайсет годишния учредител, тръгнали да обясняват на Рама.......ей тва си е четиво.........

Да вие сте създадени преди нас нали?!1929...още малко и 1909 хаха

В никакъв случай, не сме създадени преди вас, ама дай да не си говорим за създаване, че при вас ситуацията е много сложна.....
LPFC

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 авг 2009 11:07

alive написа:
Scotland написа:ей майна, чета и ми се пълни душичката, крадците на топка от несъществуващото игрище с дванайсет годишния учредител, тръгнали да обясняват на Рама.......ей тва си е четиво.........

И 2та отбора нямате нищо общо с годините на емблемите ви ма айде ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 авг 2009 12:00

Папагала си е папагал.... затапят го, ама той: едно си баба знае, едно си баба бае. А Девети Септември как е имал 1984 година 40000 седящи места, а 1982 55000 само един папагал знае.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 авг 2009 14:29

ktulu.
А и точно ти съм сигурен, че знаеш много добре за тези неща, които пиша и не знам защо повдигаш въпроса

Ще ме извиняваш, че започвам малко отзад-напред, но в случая не мога да не отбележа още в началото на поста си, че не аз повдигнах този въпрос... т.е. този за публиката... първоначално той бе повдигнат от alive, а 'що се отнася до посещаемостите на ст. "Девето септември" оттеб... Толкова по това!!! Колкото до другото!!!

ktulu.
Това е абсолютно невярно! За капацитета става въпрос. Отлично знаеш, че стадион Пловдив търпи редица реконструкции през годините. Първо е събирал към 30 000, след това 40 000 и т.н. В навечерието на въпросния мач (Ботев-Барса), седящите места са 55 000 и е съвсем нормално при свръх интерес (какъвто определено е имало) да се съберат дори повече хора. Веднага давам пример, за да не приказваме само хипотетично. През 60-те години (за разлика от сега) на "Колежа" има 35 000 седящи места. На мача с Атлетико Мадрид се събират повече от тази бройка, а именно около 40 000. Така че и "Пловдив" е можело спокойно да побере повече от 55 000. Имах някъде статия от стар вестник, където се споменаваше цифра около 60 000, но за съжаление не успявам да я открия сега. Ще я постна при първа възможност!

Аз лично не знам ст. "Девети септември" да е бил с капацитет 55 000 седящи места през 80-те... Да!!! Сега!!! Ако го направят ако се нелъжа идеята е точно такава... със затворената и завършена чаша на втория етаж седящите места ще са горе-долу точно толкова... Но към онзи момент е малко странно да се твърди, че стадиона е бил с 55 000 седящи места... Наистина незнам колко е била посещаемостта ви срещу Барса, но определено ще ми е интересно да видя откъде черпиш информацията си, че на този мач е имало 62 000 зрители!!! 'щото... Ао не се лъжа най-посетените дербита между Локомотив и Ботев са през 1968-ма и 71-ва ако не се лъжа и на тях присъстват 50 000 зрители!!! Същата е и бройката на зрителите, които присъстват на първият мач на Локомотив Пловдив след баража в София... но аз лично съм притеснен :lol: , че това най-вероятно е публика дошла от София за да гледа Левски!!! :lol:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 07 авг 2009 18:19

Scotland написа:
alive написа:

В никакъв случай, не сме създадени преди вас, ама дай да не си говорим за създаване, че при вас ситуацията е много сложна.....

Хах!?Кое му е сложното на нашата ситуация,че неразбрах?! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 07 авг 2009 18:23

plovdivram-Аз съм по-скромен от теб и ще ти дам само един линк.Едва ли си виждал стадион Пловдив толкова пълен! ;)
http://www.bultras.com/page.php?13
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 авг 2009 20:40

alive
plovdivram-Аз съм по-скромен от теб и ще ти дам само един линк.Едва ли си виждал стадион Пловдив толкова пълен!

alive, съжалявам, че не съм разбрал, че това, което се иска е да показваме препълнени стадиони в Пловдив на отборите си... Ами аз ще ти покажа такива на Локомотив Пловдив от 50-те... 60-те... и 70-те... Само, че аз си мислих, че някой между вас ще ни покаже източника от който сте черпили инфото за 62 000 на ст. "Девети септември" с Барса... И за да не съм голослевен ето ти и по една снимка на Локомотив Пловдив /50-те, 60-те, 70-те/ на препълнени пловдивски стадиони /две са на препълнения "Девети септември"/, но ще се съгласиш предполагам, че е много по-лесно да напълнеш стадиона срещу Барса в евротурнирите отколкото срещу Берое в мач от "Б" група!!! ;)

Изображение
Изображение
Изображение

Е!!! Надявам се... убеждаваш се че и наншите мачове са идвали хора... е... :) разбира се повечето са били софианци :) , ловчанлии :) , чирпанци и др.... Нали така?! :) Но поне ще признаеш, че е имало хора... Нали?!! А... ако искаш можем и за 30-те и 40-те да поговорим!!!
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 авг 2009 20:57

plovdivram написа:alive
plovdivram-Аз съм по-скромен от теб и ще ти дам само един линк.Едва ли си виждал стадион Пловдив толкова пълен!

alive, съжалявам, че не съм разбрал, че това, което се иска е да показваме препълнени стадиони в Пловдив на отборите си... Ами аз ще ти покажа такива на Локомотив Пловдив от 50-те... 60-те... и 70-те... Само, че аз си мислих, че някой между вас ще ни покаже източника от който сте черпили инфото за 62 000 на ст. "Девети септември" с Барса... И за да не съм голослевен ето ти и по една снимка на Локомотив Пловдив /50-те, 60-те, 70-те/ на препълнени пловдивски стадиони /две са на препълнения "Девети септември"/, но ще се съгласиш предполагам, че е много по-лесно да напълнеш стадиона срещу Барса в евротурнирите отколкото срещу Берое в мач от "Б" група!!! ;)

Изображение
Изображение
Изображение

Е!!! Надявам се... убеждаваш се че и наншите мачове са идвали хора... е... :) разбира се повечето са били софианци :) , ловчанлии :) , чирпанци и др.... Нали така?! :) Но поне ще признаеш, че е имало хора... Нали?!! А... ако искаш можем и за 30-те и 40-те да поговорим!!!

Недей така,Раме.Сега ще кажат ,че е монтаж,направен "от нас" и поредната лъжа,сътворена пак "от нас". :lol:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Върни се в “Локо Пловдив”