"А" група 2-ри кр. Локомотив Пловдив - Берое - неделя 21:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "А" група 2-ри кр. Локомотив Пловдив - Берое - неделя 21
"Бащата" още ли не си е подал оставката? Трагична игра, никаква идея, пълно безхаберие, никаква физическа подготовка. Ако за това не е виновен треньора не знам кой? То някой от форума да стане треньор ще играем по-добре. Не толкова загубата боли, колкото смешната ни и трагина игра.

drughi написа:"Бащата" още ли не си е подал оставката? Трагична игра, никаква идея, пълно безхаберие, никаква физическа подготовка. Ако за това не е виновен треньора не знам кой? То някой от форума да стане треньор ще играем по-добре. Не толкова загубата боли, колкото смешната ни и трагина игра.
Какво толкова сте се заяли с треньора? Човекът ясно си го каза - в момента възможностите на отбора са такива, не сме конкурентни, но една добра настройка, малко време и ще се оправят нещата. И дори при това положение за малко да отнесете "Берое". Трябва повече самочувствие и както казва Карегаренов - винаги и всеки мач игра за победа.
Believe in her, if you are able...
- Bojko Berojko
- Контакти:
То това е лошото, че има още много мачове и още много срам.
Чакаме да дойде някой с пари, кой нормален бизнесмен ще инвестира в тоя цирк незнам . Ако ще не Бойко, ами и Обама да го натиска да ни вземе.
Чакаме да дойде някой с пари, кой нормален бизнесмен ще инвестира в тоя цирк незнам . Ако ще не Бойко, ами и Обама да го натиска да ни вземе.
- Пловдив1926
- Контакти:
Идете да запалите една свещ днес-утре да имаме добри новини. Иначе по-хубаво да прекратяваме спортна дейност с тия аматьори.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
То така е най -лесно ,не сме готови ,не сме конкурентни, ама за заплати сте готови .На този стадион не мине ли голяма метла нищо няма да се оправи.
Последна промяна от puf-paf на 27 юли 2015 13:22, променено общо 1 път.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Пловдив1926
- Контакти:
Трябва човек с воля, визия и средства. Едно от тия неща да липства нищо няма да стане. Трябва яко метла, но трябват и нови хора с качества на мястото на изметените защото има много отпадък. Некадърници от едно време дето не се гонят да не останат без работа, а те не изтрезняват, легенди на щат, които освен интриги друго не правят, треньори, дюш специалисти, администратори, 27 годишни млади легенди, разни "звезди" дето само интервюта дават и тн. Много празни постове има за запълване, а малко качествен материал и най-вече нулеви финансови възможности на този етап.
ПП. Нали ПР-а щеше да докара много рекламодатели, а думанOFF и той една камара бизнесмени още? Вчера на стадиона имаше 5 реклами. Слочайност? Не мисля.
ПП. Нали ПР-а щеше да докара много рекламодатели, а думанOFF и той една камара бизнесмени още? Вчера на стадиона имаше 5 реклами. Слочайност? Не мисля.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Вчера на стадиона имаше 5 реклами. Слочайност? Не мисля.
Специално за рекламните пана, гледам че са "паднали" от всичи стадиони. Така че, това е работа на телевизията излъчваща мачовете.

- Пловдив1926
- Контакти:
Да бе, на Рефан що не е "паднала" 

Абе все още го чакаме тоя инвеститор ли е спонсор ли е да не би да се е спънал някъде по средата на пътя кой знае!!!!!!!!!!!????????????!?!