Георги Домусчиев иска Локомотив ще го прави като Лудогорец

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

твоето желание

Re: Георги Домусчиев иска Локомотив ще го прави като Лудогорец

Мнениеот твоето желание » 09 дек 2014 12:27

dreben23 написа:
твоето желание написа:Дано. България има нужда от още един истински клуб като Лудогорец и така след 10 години сините и червените няма да ни занимават с глупостите си.

Имаш само 60-тина мнения и всичките са ти глупости, какво повече искаш? :)

Домусчиев vs Домусчиев, взе да става интересно, до три години Локо ще стъпи на друг митичен стадион- Ноу Камп. :)

[offtopic]Сигурно е много кофти момиче да е преди теб в прогнозите. Разбирам събраната агресия срещу мен. Позволявам ти да ме обиждаш, за да не ти е тежко на сърцето и душата.[/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 09 дек 2014 12:51

Чудя ви се защо си губите времето да коментирате партенки на някакъв несериозен сайт!? Самата идея по същество както е поднесена е неприложима заради конфликт на интереси. Друг е въпроса ако за в бъдеще обединят двата клуба, а в Разград да се работи предимно с ДЮШ. Това са си мои интерпретации.......но двама братя да притежават два различни отбора в едно и също първенство и то в България, не ми се струва реално.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 дек 2014 13:00

Още по-зле, момичетата трябва да сте по-умни от нас. :cry:
Ако всички имаха като моята агресия, светът щеше да е супер готино място за живеене и всички да сме си приятели. :) Но уви, вашата е много, ама в пъти по-голяма от моята като гледам, а това е тъжно! :(
Аз си пусна музичката, мача или филма и агресията ми заминава бързо по дяволите откъдето е и дошла, не се тревожи. ;)
А всеки втори тук пише някакви провокативни теми и простотии, мен ме изкарвате агресивен, донякъде затова съм често във форума, за да се разведря от агресията на хората, а тук я срещам още повече! :)

Как пък изведнъж всички четвъртокласници станахте повече психолози от мен, нямам идея!

И мога да ви направя на всеки един тук отделен психопрофил, но болшинството имате сериозни умствени недостатъци, и пет пари не давам успели ли сте в живота или не! :) Успех в живота не е да имаш пари, жени, коли или отбор в Шампионска лига :), а да знаеш как да сложиш един идиот на мястото му!
А едно момиче как трябва да се държи според вас- да провокира цесекари по цял ден ли? :lol: Няма да стане тая, не сте познали! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 дек 2014 13:49

....и Локомотив ще стане вторият наи мразен отбор след Лудогорец.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 14:17

6та страница коментираме тая тъпа партенка - няма грам истина в написаното. Ако дойдат марсианците и ни станат собственици да обсъждаме ли какво ще се случи :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 14:22

Пловдив1926 написа:6та страница коментираме тая тъпа партенка - няма грам истина в написаното. Ако дойдат марсианците и ни станат собственици да обсъждаме ли какво ще се случи :mrgreen:

Коментира се като ВАРИАНТ, който е посочен от някаква медия. Не като нещо, което явно ще се случи. И има логика хората да коментират с оглед на това, че Домусчиеви действително са оглеждали и други отбори, макар че този път има разлика - става дума за тим от А група. И ако е партенка е редно или Георги Домусчиев или поне ръководството на Локомотив да обявят, че няма нищо такова. Ако са го направили.. ок, макар че не съм видял подобна новина но знам ли.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 14:32

Ми и вариант не е. А ръководството да излиза с декларация за тая клозетна хартия блиц? Не ме разсмивай :) Когато има нещо ще се пише официално ама тая "новина" е абсолютна измислица. Даже не е говорено с този човек. Папагалите повтарят, че ходим при Перщерска да искаме да ни вземат :mrgreen: Накрая всички "запознати" ще ги видите само търпение му е майката :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 дек 2014 15:07

Георги Домусчиев иска Локомотив ще го направи сателит на Лудогорец :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 15:11

Стефке обратно на полето.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 дек 2014 16:58

Казаха човек от чужбина. Мисля че е Путин. С нашия отбор иска да подобри ренометo си в Европа. The Gasfather.

Върни се в “Локо Пловдив”