16 декември - жребият за 1/4 финалите за Купата на България

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: 16 декември - жребият за 1/4 финалите за Купата на България

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 08 дек 2014 16:32

vg_vasilev написа:Ти май не си бил на мача... когато звездите на Левски от 5 метра срещу вратата биеха в тъч. Щото толкова си могат. И сигурно не си чул как целия стадион викаше "ГОРЧИВО" .

Е чухме, но това, че сте викали ГОРЧИВО прави мача продаден ли? Значи с тази логика аз да кажа, че Батков е продал мача с Ч.Море, двата с Берое и цели шест на ЦСКА и т.н... Брех, тоя Батков е голЕм, купува и продава мачове както му дойде. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 дек 2014 16:36

vg_vasilev написа:Ти май не си бил на мача... когато звездите на Левски от 5 метра срещу вратата биеха в тъч. Щото толкова си могат. И сигурно не си чул как целия стадион викаше "ГОРЧИВО" .

Къде е прокуратура ? Какво по-голямо доказателство от това, че са викали горчиво ? Разследвайте по дяволите, те са викали горчиво.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 08 дек 2014 16:59

astra написа:ХАСКОВО - ЛОКО Г.О.
ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ
ЛОКО ПД - ЛИТЕКС
ЛОКО СФ- ЧЕРНО МОРЕ

ТОВА Е ЖРЕБИЯ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Добре, но Цска къде е, само не ми казвай, че пак сте отпаднали ?
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 дек 2014 17:01

ЛОКО ПД финалистът не ходи в Европа ! :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 дек 2014 17:02

russia написа:Финалиста за купата вече няма да участва в Европа!

"УЕФА потвърди, че финалистът за купата няма да има право да играе в Лига Европа от сезон 2015/2016..."
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 дек 2014 17:11, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 17:02

О, ми така кажи де. Щом за викали горчиво значи мача е даден 100%. Как да спори човек с такъв "железен" аргумент. :lol:

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 08 дек 2014 17:29

terata написа:

О, ми така кажи де. Щом за викали горчиво значи мача е даден 100%. Как да спори човек с такъв "железен" аргумент. :lol:

Човек, що се правиш на луд. Има си мачове, които се знае че са купени, има си мачове в които даден отбор играе на максимума на възможностите си а има и мачове, в които други отбори премират даден отбор да играе силно срещу техен пряк конкурент. Има си и мачове, които се играят за чест и слава, но те са много малко. А има и комбинации с премиран съдия + някой от горните варианти :)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 дек 2014 18:12

vg_vasilev написа:
1Neutralen написа:
RedeviL написа:И каква обремененост могат да имат футболисти като Кейсара и Мисиджан, които допреди да дойдат в България не са чували нищо за нея!? И сто загуби да е имал Лудогорец срещу ЦСКА, когато един футболист е качествен, то това няма как да не се отрази положително и за отбора му.

Не казвам че не си прав, просто смятам че историята на клуба може да обремени футболистите. Да може да са качествени, но все пак е хубаво да знаеш че отборът ти няма загуба от ЦСКА от както е в А група. Поне аз така ги виждам нещата.

Ти може да смяташ и вероятно си прав. Но пък е добре да има още поне 100-на поддръжника на Лудогорец, които да са са на едно мнение като теб . Аз харесвам Лудогорец като отбор и бих ги ги подкрепял и ходил на мачовете им ако съм от Разград. Но е факт, че вече 4-та година от както е в А група + 1 година в Б-група отбора няма никаква членска маса, а по трибуните Ви могат да се видят подкупените с кремвирши "фенове" и което е още по-неприемливо за мен- развяващите се турски знамена.
Ще кажеш - феновете ще дойдат с времето, но погледни Литекс за толкова време в А група колко фена имат.

Мислех да си замълча, но идиотскотото ти твърдение е нелепо до момента,в който не покажеш снимки! Аз вчера видях снимки на фенове с фланелки на ЦСКА и турско знаме! Сега ще я потърся и ще ти я покажа!
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 дек 2014 18:34

Ето една агитка издигала турско знаме!
Изображение
Видях и такова от феновете на Левски.
Изображение
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 19:07

mozart написа:Ето една агитка издигала турско знаме!
Изображение
Видях и такова от феновете на Левски.
Изображение

Хахахах, даже цесекарите си признават, че тва е фотошоп. Докато ето ви вас с турското знаме и турските фанелки.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”